Netjes en snel geleverd

Prima wandelschoenen, snel geleverd

Helemaal goed, zoals verwacht

Heerlijk wandelschoenen, snel geleverd

Helemaal goed, zoals verwacht

Mooie collectie goede prijs en snelle levering

schoenen snel en netjes geleverd via de post

schoenen snel en netjes geleverd via de post. soepel bestelproces

Keurig snel geleverd

Heldere site, goed verpakt en vlot geleverd! Gewoon netjes wat je ook mag verwachten van een winkel.

Goed en snel

Goed!

Bestellen goed. Langzame levering

Schoenen zijn erg laat geleverd. Blijkbaar door problemen bij post.nl. voldoen wel aan de wensen

Slechte ervaring.

De bestelling is niet gecontroleerd omdat 2 schoenmaten zijn opgestuurd (8,5 en 8). Mijn opmerking op het retourformulier is niet gelezen. Het lampje ging pas branden nadat ik een mail ter opheldering heb gestuurd. Door Elferink Schoenen reactie dat er wel 2 gelijke maten (8,5) zijn verstuurd heeft mij doen besluiten de koop te annuleren. Bij het passen van de schoenen is mij duidelijk dat de maten niet identiek zijn. Ook de labels op de schoenen geven het aan. Ik heb geen vertrouwen in een leverancier die de klant niet serieus neemt.

Onbetrouwbaar

Elders waren de schoenen in de uitverkoop voor € 50 minder. Nabestelling duurde een week langer.

Goede service, snel geleverd en betrouwbaar

Fijn dat de retourlabel mee wordt geleverd voor het geval je toch het product wilt retourneren.

De levering was snel. En de schoenen xijn perfect van maat

Goede ervaring bij dit bedrijf

Het is een sinterklaas cadeau, maar wetende dat dit het tweede paar voor haar is. Ze is er dus heel content mee.

Ik heb nog niks ontvangen!!!!

Heb van post nl wel bericht gehad dat het later wordt omdat het druk is Van post nl heb ik al wel pakjes ontvangen die ik later heb besteld dat de schoenen. Ik hoop niet dat er iets fout is gegaan

(Bijna) niets op aan te merken

Keurig verpakte zending, ook te gebruiken voor gratis retourzending (gelukkig niet nodig). Goede communicatie. Verzending niet supersnel, maar wat maakt het uit. Mooie schoenen. Klein minpuntje: de kleuren op de website zijn veel fletser dan in werkelijkheid. Gelukkig waren mijn schoenen wel echt zwart, terwijl ze er op de website grijs uitzagen.

Goed geholpen, blij met mijn nieuwe Lowa's!

Helioform sneakers HIP!

Was er erg blij mee, maar moesten helaas! retour omdat ze toch niet geschikt waren voor een enkel probleem wat ik heb. Vond het geen probleem, maar de witte veters waren vuil...

Snel geleverd, goede service

Blij met mijn nieuwe schoenen, netjes verpakt snelle levering

Uitstekend!

Snelle levering! Blij met mijn aankoop!

Perfect!

Schoenen besteld voor mijn zoontje. Ze passen perfect. Netjes verpakt en levering de volgende dag! Waar sommige schoenenwinkels geen korting actie hadden met Black Friday hadden zij dat wel!

Goede kwaliteit en redelijk snel geleverd

Gewoon goed zoals het hoort.

Zeer scherp geprijsd en zeer snelle levering. Niks op aan te merken en zeker aan te bevelen.