Goeie service en veel keus
Snel afgeleverd
Prima service, ik had de schoenen nog eerder dan verwacht.
Snelle levering. Jammer dat post nl het bij een afhaalpunt had gedropt ipv het thuis af te leveren.
Prima in orde
Ze hadden precies de sandalen die ik zocht nog in mijn maat! En het was snel verzonden!
Zeer prettig. Genoeg bestel- en leverinformatie..
Correcte service
Blij met mn snelle levering.
Geleverd zoals aangegeven. Helemaal prima
Alleen maar positief
Heb meerdere besteld, ook weer retour gedaan. Alles perfect geregeld. Wordt keurig per mail op de hoogte gehouden. Goede aanbiedingen, leuke website. Had er nog nooit van gehoord, via door klikken kwam ik er op terecht. En ben tevreden en heb besteld. Mvg Mvr Boer
Mijn schoenen hadden wat kleurverschil, voor verzending werd ik daarvan keurig op de hoogte gesteld en werd er zelfs een extra korting aangeboden aangezien dit het laatste paar was in mijn maat.
SNELLE LEVERING
Deze review is gebaseerd op een aantal verschillende aankopen. Ik vind het onwijs fijn zaken doen met Elferink. Je bestelling wordt heel snel verstuurd, er zit in wat je verwacht en als je iets terug stuurt heb je ook binnen no time je geld weer terug. Super fijn!
Mooie, kwaliteitsschoenen. Snelle levering. Aanrader!!
Snel verstuurd!
Doet wat je verwacht, op tijd en snel
Ik kwam hier terecht omdat ik een specifiek item zocht. Prijs was naar verwachting, verzending gratis... Prima shop dacht ik! Bestelling was snel geplaatst, en ook heel snel geleverd. Zeker aan te raden :-D
Prachtige schoenen, echte kwaliteit. Direct verzonden.
Snelle bezorging, mooie aanbiedingen ook schoenen die je niet in elke schoenenzaak tegen komt. Zeer tevreden en gaan zeker vaker hier online kopen.
Voor de 1e keer gebruik gemaakt om online een bestelling te doen bij Elferink Is goed bevallen!
Snelle levering Snelle bevestiging van retour
Zéér vlugge verzending! Mooi kwaliteitsartikel!