Deze keer waren de schoenen goed van pasvorm, dat is bij het merk Unisa niet altijd.
Fijne, snelle, nette levering. Met track en tracé.
Ik bestel graag schoenen bij Elferink. Veel keuze in schoenen met uitneembaar voetbed en grote damesmaten (mast 43). De site is fijn en snelle levering.
Ik heb sandalen besteld bij Elferink Schoenen. Deze werden keurig geleverd op tijd en goed verpakt. Ik ben ook zeer tevreden over de schoenen.
Helaas was de gekozen schoen niet geschikt voor mij, maar het proces en het gemak was precies zoals voorgesteld en beloofd. Dus dan is maximale score terecht.
De sandalen zijn prachtig, levering snel en de uitverkoop prijs was ook fijn!
Lederen slippers besteld waarbij de linker perfect past en de rechter absoluut niet, het leek wel een maat kleiner. jammergenoeg dus retour
Makkelijke website goed benaderbaar . Ook fijn dat ze aangeven dat je beter een PostNL punt kan nemen . Want ja iedereen werkt meestal overdag . Niks mis mee . Ben tevreden .
Ik was met spoed op zoek naar schoenen die ik nergens meer kon vinden in mijn maat en Elferink Schoenen had ze nog wel. Ze werden supersnel en goed geleverd. Heel erg blij mee.
Een opmerking: de schoenen die ik besteld heb DF Sport 5236 staan in de omschrijving beschreven als kleur wit, maar ze zijn ecru,
Snel en netjes geleverd.
Erg tevreden.
Schoenen uitgezocht, besteld en snel geleverd. Alles was super duidelijk.
Schoenen retour gestuurd, werd netjes afgehandeld
Alles goed verlopen, schoen zijn erg mooi en lopen heerlijk.
Snelle afhandeling mooie schoenen
Duidelijke site, instructies waren goed te volgen. Na de bestelling ben ik goed op de hoogte gehouden en heeft de levering heeft binnen het gestelde termijn plaatsgevonden. De schoenen zijn schadevrij afgeleverd dankzij de goed verzorgende verpakking en lopen heerlijk. Kortom, Een uitstekende ervaring een pluim verdient
Mijn man is dolgelukkig met zijn slippers
Product komt overeen met de afbeelding. Prima kwaliteit.
Ik had meerdere schoenen van 1 maat besteld om mijn zoon te laten kiezen. Snel geleverd en na het kiezen was ook het retouren erg gemakkelijk en super snel mijn geld terug! Goede service.
Meteen bericht op mijn vraag!
Snelle levering en keurig verpakt. Ook de communicatie per mail perfect
Leuke sale en snelle verzending
Ruime keuze op de webshop en mooie aanbiedingen Geen klachten ondervonden tijdens de bestelling
Snelle ,nette levering Duidelijke communicatie Netjes verpakt