zie bovenstaande zin
Ik vind het een vertrouwd adres waar ik meestal een keuze uit het assortiment kan maken. Voor mij altijd de Gabor Rolling Soft. Ruime sortering. Snelle levering.
Ze zeggen dingen die niet kloppen
Schnelle Bearbeitung check Versandstatus check Gut verpackt check Retourenlabel im Paket check Tüte für Rückversand dabei check Ich bin seeeehr zufrieden und habe die Schuhe behalten.
Online besteld en volgende dag al ontvangen. Heel mooie schoenen, maar helaas te smal voor mijn voeten. Handige, hersluitbare verpakking met retour etiket, waardoor het retourzenden zeer gemakkelijk was. Na enkele dagen al bericht van ontvangst en betaald bedrag weer retour op rekening. Zeer goede ervaring!
Super snelle levering, alleen omschrijving riemmaat was onduidelijk. Verder top.
Goede wijn behoeft geen krans.
Aankoop viel helaas tegen!
een goede service
Mooie schoenen die snel geleverd worden.
Ik heb verder geen contact gehad met Elferink, maar de site is helder, bestelling snel gedaan met korte levertijd. Verpakking netjes en verzorgd.
Duidelijke website en de schoenen supersnel In huis!
Ik wilde voor mijn dochtertje veilige schoenen wat dan toch ook zomer schoenen zijn jullie hebben een top service geleverd en ze loopt er geweldig mee
Snel verzonden, netjes verpakt en schoen zoals verwacht. Bedankt!
Wij waren in de winkel in Nunspeet ,waar de schoenen die ik graag wilde. aanschaffen in mijn maat uitverkocht waren.De vriendelijke verkoopster vertelde mij dat ik ze ook via de site kon bestellen.Zo gezegd zo gedaan. Zaterdag besteld en Maandag al in huis. Wat een geweldige service.Super!!. Hartelijk bedankt.
Snelle levering, keurig verpakt, goede website, ook telefonisch goed bereikbaar.
Na bestelling bevestiging ontvangen, binnen een paar dagen schoenen in huis. Zeker voor herhaling vatbaar.
Correctie bezorging inclusief terugzend benodigdheden.
Snel geleverd en voldoet helemaal aan de verwachting.
Al vaker besteld en prima service bij Elferink!
Vandaag besteld morgen in huis goede schoenen goede prijs
Zie bovenstaande
Duidelijke en verzorgde shop met een groot aanbod. Mijn schoenen werden snel bezorgd.
's Donderdags 2 paar schoenen besteld, vrijdag geleverd. Zaterdag 1 paar retour gestuurd. 's Maandags al bericht dat de retour was binnengekomen en verwerkt en een uur later stond het geld al terug op m'n rekening. Top service!
Makkelijk besteld en snel in huis!