heel yevreden, schoenen passen perfect.

Een opmerking : we stelden een vraag op 13 juni ll en kregen geen antwoord. Spijtig,anders kochten we nog zo'n paar. (Ik heb zeer moeilijke voeten)

Snel en goed verpakt geleverd

Goed aanbod, accurate klantenservice en snelle levering

Heel blij met de slippersandalen die ik via Elferink Schoenen heb aangeschaft. Ik had een vraag over de levering en kreeg direct antwoord + dat de schoenes snel geleverd werden.

uitstekend

3 paar schoenen besteld, 1 paar retour. Wat een verademing dat je op de dag dat Elferink de retour ontvangt (gezien via de POST nl app) je diezelfde dag nog het geld retour op je rekening hebt ipv 2 weken te moeten wachten. Ze verzenden de schoenen in een stevige zak, opzich prima (bij bv kleren) maar hier kwamen de dozen nogal gemolesteerd aan, kan Elferink niets aan doen maar toch ziet het slordig uit want genoeg mensen bewaren schoenen in de doos (inclusief mij zelf).. en dan wil je toch een nette doos in de kast zetten. Daarom heb ik bij de retour maar een doos bij de supermarkt gezocht en die in de plastic zak gedaan om de schoenendoos te beschermen

Gewoon prima!

Hebben schoenen besteld die helaas toch niet bevielen en hebben ze dus teruggestuurd. Het hele proces van bestellen, leveren, retournering en terugbetaling is snel en vlekkeloos verlopen. Bovendien een duidelijke website, een helder bestelproces, goede communicatie en adequate afhandeling. Complimenten!

Pantoffels besteld die te klein bleken te vallen. Kosteloos en snel geruild gekregen. Schoenendoos zat in een stevige schoenenzaak. Complimenten voor de snelle afhandeling.

Geen goede ervaring

veschillende schoenen in de doos, daarna de goede beloven. ineens niet meer op voorraad. Alternatief aangeboden gekregen daarna ook ineens niet te leveren. Slechte afhandeling van een door de winkel gemaakte fout.

Fijne webshop en snelle en goede levering

Meerdere paren besteld. Erg fijn dat ze ook grote collectie damesschoenen mast 43 verkopen. Overzichtelijke website, snelle levering en retour sturen ging prima.

Snel

Alles is snel, bij een vraag, een bestelling en na terugsturen 2 dagen al een nieuwe maat in huis. Helaas zitten de laarzen toch niet goed, maar zeer tevreden over deze (online)shop. Zeker een aanrader.

Fijne winkel. Goede kwaliteit schoenen. En je kunt online reserveren.

Snelle levering. Keurig verpakt.

Snelle levering. Keurig verpakt!

Geweldige service

Mooie schoenen en een goede service

Goede service, netjes verpakt

ook online helpen, maar niet altijd

In begin een hele prettige (e-mail)contact. Vragen waren netjes beantwoord, goede suggesties gegeven. Dus wij waren helemaal blij en een bestelling geplaatst. Schoenen kwamen snel. Bij aanpassen merkte wij dat het toch niet helemaal is wat wij gezocht hadden. Dus weer een (e-mail)contact met een verzoek om mee te denken. En hierop was helaas iets anders gereageerd. Dat is jammer. Dus schoentjes terug gestuurd. Gelukkig het terugsturen ging heel makkelijk (en dat is fijn)

Prachtige schoenen met een perfecte service

Bestelling werd snel geleverd en na retournering van deze schoenen ontving ik al binnen 1 dag de creditnota hiervoor. Dat is nog eens klantvriendelijk.

Kwaliteitsschoenen voor een vriendelijke prijs

Vriendelijk contact met een medewerker nadat de bestelling niet helemaal goed was doorgekomen. Schoenen werden netjes vastgehouden zodat ik mijn bestelling alsnog in orde kon maken. Super!

Mooie en stevige schoenen

Mooie en stevige schoenen voor een leuke prijs. De schoenen worden binnen enkele dagen bezorgd. Ook als je ze eventueel retour wilt sturen is dit zo gebeurd met de bijgevoegde retoursticker.

Elferink heeft een mooi aanbod èn denkt mee met de klant

Voor onze 10-jarige dochter met maat 42 zijn we goed geslaagd bij Elferink. Het fijne was hierbij dat, ook al was het op afstand, we het idee hadden dat Elferink van harte meedacht en meewerkte aan de oplossing om snel te slagen voor leuke schoenen.

Toppie

Rimpelloos

Zeer correct en snel geholpen.

Overzichtelijk en persoonlijk gebeld.

De bestelling verliep vlekkeloos. Afhalen in de winkel gebruikt en ik werd gebeld dat mij bestelling klaarlag. Heel netjes!

service...snelle levering en leuk aanbod

mooie schoenen die snel geleverd worden. leuke sale.

Super vriendelijk, snelle levering en goede service

Mijn ervaring met Elferink Schoenen is zeer positief. Ga zo door.

Alles zoals het hoort!

prima service

Prettige dienstverlening

Schoenen werden snel geleverd, maar moest ze terugsturen omdat ze te klein waren. Dit ging heel gemakkelijk in dezelfde zak, zonder verdere administratie. Geld werd ook direct teruggestort.