Schoenen werden snel geleverd, maar moest ze terugsturen omdat ze te klein waren. Dit ging heel gemakkelijk in dezelfde zak, zonder verdere administratie. Geld werd ook direct teruggestort.
1 paar had duidelijk kleurverschil, waarschijnlijk doordat de rechterschoen in de winkel/zon had gestaan. De andere paren waren mooi.
Beste Janneke, Bedankt voor uw review. Maar wat spijtig om te horen dat we u een verkleurd paar toegestuurd hebben. We trachten altijd een grondige kwaliteitscontrole te doen voordat we de schoenen versturen. Helaas is dat in uw geval niet goed gegaan. Ons excuses daarvoor. Met vriendelijke groet, Anneke - Klantenservice
Ik had schoenen besteld en in de winkel laten bezorgen. Bij de bestelling die voor mij klaar stond zat een pakbon waarvan de prijs 20,= hoger was dan in de bevestiging, die ik had ontvangen. Gelukkig voor mij wel voor de lagere prijs de schoenen mee kunnen nemen. Goed opgelost!
Mijn schoenen besteld en 1§ paar was beschadigd, daarover snelle en duidelijke communicatie en alternatief aangeboden, Heel fijn.
De bestelde schoenen vertoonde een kleurverschil. Daar ben ik vooraf over geïnformeerd. De schoenen heb ik geaccepteerd en ik kreeg ook nog extra korting.
voor de 2e keer op de website schoenen besteld en in de winkel (Hattem) laten bezorgen. Erg prettige optie, daar passen, eventueel advies krijgen en ter plekke afrekenen. Vriendelijk en deskundige verkoopsters. Ik bestel hier graag mijn (betere merk)schoenen voor de 3e keer.
Bestelling netjes en snel ontvangen, het bedrag van de niet passende schoenen weer keurig terug ontvangen
Bestelling was binnen twee dagen geleverd. Ik had de optie voor achteraf betalen. Dat vind ik persoonlijk altijd fijn. Producten waren goed verpakt. Stel dat ik ze terug had willen sturen kreeg ik een hersluitbaar tas en alle andere benodigheden dus dat zou ook prima verlopen
Beste JAM, Fijn om te horen dat u zo tevreden bent. Goede service is een belangrijke kernwaarde van ons die wij na proberen te streven. Het is fijn te horen dat dit gewaardeerd wordt door u. Veel draagplezier toegewenst! Met vriendelijke groet, Anneke - klantenservice
Goede merken, fijne website heel overzichtelijk. En snelle verzending na de bestelling. Aanrader!
Ik had twee paar sandalen met uitneembaar voetbad besteld. Helaas pasten mijn steunzolen er niet in. De bestelling was prima verzorgd! Op vrijdagavond de schoenen teruggestuurd en op dinsdag het geld terug. Echt service!
Al twee keer zonder problemen schoenen besteld en opgestuurd gekregen, keurig verpakt.
Beste Ans, Fijn om te horen dat u meerdere malen probleemloos een bestelling bij ons heeft geplaatst. Goede service is een belangrijke kernwaarde van ons die wij na proberen te streven. Het is fijn te horen dat dit gewaardeerd wordt door u. Veel draagplezier toegewenst! Met vriendelijke groet, Britt - klantenservice
Gewoon goede schoenen. Voor iedereen in huis wat besteld. Super vriendelijke mensen bij het ophalen. En de sale heeft goede aanbiedingen!
Beste Else, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een reactie te laten op Kiyoh! Service is bij ons erg belangrijk, fijn om te horen dat u een positieve ervaring heeft gehad bij ons. Wij zien u uiteraard graag weer! Met vriendelijke groet, Britt - klantenservice
Netjes verpakt en mooi op tijd geleverd top service
Beste Marijke, Bedankt voor je beoordeling. Fijn te horen dat je bestelling vlekkeloos bij ons is verlopen. Goede service staat uiteraard bij ons voorop! Wij wensen je nog veel draagplezier van de schoenen en hopen je uiteraard weer te zien op onze webshop of in één van onze winkels. Met vriendelijke groet, Britt - klantenservice
Beste meneer/mevrouw Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een reactie te laten op Kiyoh! Service is bij ons erg belangrijk, fijn om te horen dat u een positieve ervaring heeft gehad bij ons. Wij zien u uiteraard graag weer! Met vriendelijke groet, Britt - klantenservice
Meerdere malen reeds besteld. Schoenen altijd in top conditie. Tevreden klant.
Beste Wendy, Bedankt voor je beoordeling. Wat fijn te lezen dat u meerdere malen een goede ervaring bij ons heeft gehad. Wij vinden goede service erg belangrijk en hopen uiteraard u weer te zien bij ons op de webshop of in één van onze winkels! Met vriendelijke groet, Britt - klantenservice
Ik vind het fijn dat er een fysieke winkel is, aardige medewerkers daar. We kregen een keurig belletje dat de bestelling klaar lag. Positief.
Beste Bertus, Bedankt voor je enthousiaste review! Fijn om te horen dat de service naar wens is geweest, dat is voor ons zeer belangrijk. Wij zien je uiteraard graag een volgende keer! Veel draagplezier toegewenst. Met vriendelijke groet, Britt - klantenservice
Verzending gratis, levering zeer snel en retour gratis waarbij t bedrag zeer snel weer was teruggestort. Kortom: service die je wil als klant!
Beste Ingrid, Bedankt voor je review. Een zorgeloze ervaring van onze klanten staat centraal. Het is altijd leuk om te lezen dat dit gewaardeerd wordt. Fijn dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten. Een prettige dag toegewenst! Met vriendelijke groet, Britt - klantenservice.
Makkelijk bestellen, geen verzendkosten, snelle levering, goed produkt. Zeer positieve ervaring!
Beste Thecka, Bedankt voor je beoordeling! Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over onze service. Wij waarderen zeer dat u de tijd heeft genomen om een review achter te laten. Wij wensen u verder nog veel draagplezier toe van je nieuwe schoenen! Met vriendelijke groet, Britt - klantenservice
Al meerdere positieve ervaringen met deze schoenenwinkel. Online heel eenvoudig bestellen of eventueel retourneren zonder gedoe. Service is top ook bij eventuele missers, zoals een verkleurd paar. Te lang verhaal om uit te schrijven. Kwaliteit en service zijn gewoon perfect! Ook via de webwinkel.
Goedemorgen Petra, Bedankt voor je beoordeling! Wat ontzettend fijn om te lezen dat ondanks een fout, u alsnog erg blij bent met onze service. Wij hebben uiteraard het beste met u voor! Wij wensen u verder veel draagplezier toe. Met vriendelijke groet, Britt - klantenservice
Schoenen online besteld en in de winkel laten komen, bleken toch niet wat we wilde, dus mochten ander paar uitzoeken. Perfecte service, snel geleverd..
Goedemiddag Laura, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een reactie te laten op Kiyoh! Wij waarderen erg dat je onze service zeer op prijs hebt gesteld en zien je graag weer terug bij ons in de winkel. Veel draagplezier toegewenst van de schoenen! Met vriendelijke groet, Britt - klantenservice
I.v.m. voetklachten werden de twee paar schoenen vanuit twee filialen apart en zeer snel geleverd. De oorspronkelijk bedoeling was de beide paren tezamen te sturen, wat tot een vertraging geleid zou hebben. We hebben de bereidwilligheid en het goede resultaat daarvan erg gewaardeerd.
Beste mevrouw Wijngaards, Bedankt voor je beoordeling. Wat fijn om te lezen dat je onze manier van communiceren waardeert. Bij ons staat goede service voorop! Wij hopen je graag weer te zien op onze webshop of in onze winkels! Met vriendelijke groet, Britt - Klantenservice
Als je schoenen onder een bepaald bedrag besteld zie je wel meteen de verzendkosten en gratis retour maar niet de kleine regeltjes dat het geldt boven een bepaald bedrag Dus de kosten verzendkosten en retour kosten zijn soms net zo duur als de gerouteerde schoenen...
Beste Ingerid Bedankt voor uw beoordeling. Vervelend te horen dat u ontevreden bent over de retourkosten die in rekening gebracht zijn. Echter hebben we hierover persoonlijk mailcontact gehad en dit duidelijk op onze website vermeld staan dat wij helaas, wanneer de totale waarde van de bestelling na een eventuele retourzending onder de €40,- uitkomt, genoodzaakt zijn om verzendkosten in rekening te brengen. Hopelijk heb ik u hiermee voldoende geïnformeerd en ik wens u verder nog een prettige dag toe. Met vriendelijke groet, Britt - Klantenservice
Alles top, zowel ontvangst,schoenen maar ook retour afhandeling
Mijn ervaring met deze webwinkel is niet zo positief, na een omruiling vanwege te kleine maat, andere schoenen ontvangen. Dit keer juiste maat maar duidelijk op gelopen Door iemand want ze hebben vieze zolen. Klacht via contactformulier van de website ingevuld, helaas geen reactie ontvangen. Een paar dagen later zelf maat gebeld en tot mijn verbazing te horen gekregen dat ‘vieze’ zolen wel vaker voorkomen. Na enig aandringen van mijn kant toch de belofte gekregen dat ernaar gekeken zal worden en ik zal worden teruggebeld. We zijn een week later, helaas heb ik nog steeds geen reactie mogen ontvangen en dus is er ook geen oplossing gekomen. Teleurgesteld, ik zal hier geen schoenen meer bestellen.
Duidelijke website. Directe reactie op vragen per mail. Correcte en vriendelijke toonzetting. Goed verzorgde levering en makkelijke wijze retourzending. Snelle terugstorting retour bedrag. Kortom zeer goed.
Beste Jannie, Bedankt voor je beoordeling. Wat fijn om te lezen dat je onze manier van communiceren waardeert. Bij ons staat goede service voorop! Wij hopen je graag weer te zien op onze webshop of in onze winkels! Met vriendelijke groet, Britt - Klantenservice