Al 3 keer iets besteld. 1 keer iets terug moeten sturen omdat de schoenen te groot waren voor onze zoon. Geld werd snel teruggestort.
Terug zending de volgende dag ook al het geld terug gestort.
Omruilen voor een andere maat ging super snel
Snelle service zowel voor het opsturen als het retourneren.
Hele fijne communicatie. Dat is wat een bedrijf maakt of kan breken. Hoe ga je met vragen om. En bij jullie is dat top.
Beste mevrouw van de Scheur, Bedankt voor je beoordeling. Wat fijn om te lezen dat je onze manier van communiceren waardeert. Bij ons staat goede service voorop! Wij hopen je graag weer te zien op onze webshop of in onze winkels! Met vriendelijke groet, Britt - Klantenservice
Fijne snelle levering
Ik had niewe schoenen nodig. Kan alleen bij elferink terecht omdat ik stevige schoenen nodig heb en zooltjes heb. Ging daar naar binnen. Zei tegen verkoopster dat ik schoen zocht kreeg kortsf te horen dat daar mijn maat stond en ik moest er maar tussen kijken. Zag een mooi schoen . Vroeg om linker omdat datmijn slevhte en grootse voet is moet ik die het eerst passen. Ze reageerde niet want er kwam een vrouw met geld elite van raalte binnen en zij sprong op haar af en slijmde verschtrikkelijk met haar en ik werdt nog meer genegeerdt.ik heb schoen wel gekocht moest wat hebben maar eigenlijk wou ik winkel zo snel mogelijk uit. Als straks de nieuwe schoen winkel in Raalte is ga ik daar heen kom nooit meer hier.
Beste Marja, Bedankt voor uw beoordeling. Hoewel ik natuurlijk niet blij word van uw constatering, waardeer ik dat u de tijd hebt genomen dit met ons te delen. Het is ons beleid om iedere klant zo goed als mogelijk te helpen. Dit is schijnbaar bij u niet goed gegaan. Onze excuses voor enig ongemak. Helaas kan ik uit uw bericht niet traceren welke dag u bent geweest en dus ook niet wie u geholpen heeft. Als u dit nog met ons zou willen delen dan kunnen we hier ook actie op ondernemen. Hopelijk kunnen we u dan toch nog een andere keer verwelkomen en laten zien dat dit niet gebruikelijk is bij ons. Mocht u dit willen delen dan kunt u een e-mail sturen naar [email protected]. Nogmaals mijn excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Niels Elferink
Ik bestel al een aantal jaren bij van Elferink, ooit via een advertentie op geklikt. Jaarlijks bestel ik daar schoenen voor het hele gezin. Dit keer heb ik schoenen voor mijzelf besteld. Schoenen zijn netjes ingepakt. Alles ziet er keurig uit. Terugzending voor de overige gaat ook makkelijk. Alles zit erbij. Terugstorting gaat super snel. Ik blijf er bestellen, omdat alles altijd zo netjes is.
Beste meneer/mevrouw, Bedankt voor je enthousiaste review! Bij ons staat goede service voorop, het is altijd leuk om te lezen dat dit gewaardeerd wordt! Wij hopen je graag weer te zien op onze webshop of in onze winkels! Met vriendelijke groet, Britt - klantenservice
Snelle levering, geen retour ervaring.
Vanuit de webshop besteld, erg teleurstellend!
Goedemorgen mevrouw Kooistra, Bedankt voor uw reactie. Wij vinden het erg vervelend dat dit u is overkomen. Wij hebben u meerdere malen onze excuses aangeboden en wij betreuren dit voorval ten zeerste. Bij ons staan service en hoogwaardige producten hoog in het vaandel. Dit is dus uiteraard niet de bedoeling. Wij bieden u hierbij nogmaals onze excuses aan. Met vriendelijke groet, Britt - Klantenservice
Tijdens een bezoek aan de winkel in Nunspeet de website doorgekregen en zodoende later thuis de goede maat besteld. Website is duidelijk en levering is prima!
Wat ik jammer vond, is dat de retourzending , indien onder de €40,- , door de klant betaald betaald moet worden. Wat betreft levering, was goed, retour bedrag ook snel ontvangen
Goed en snel
Fijne site, makkelijk besteld en snel geleverd.
Heel fijn om thuis rustig te kunnen passen en dan te kunnen ruilen voor de juiste maat, zeker als je lastige steunzolen hebt en een extra brede voet.
Snelle levering en gemakkelijk retourneren met snel geld terug
Bij retour ook snel geld terug!
Mooie producten, goede prijs, snelle levering en makkelijk en gratis retourneren. Ook het contact met de klantenservice gaat goed, ze reageren snel. Aanrader!
Zeer snelle verzending. Afterpay Heel veel keuze, heel veel maten beschikbaar.
Fijne manier van bestellen en makkelijk te retourneren d.m.v. retourlabel. Veel product informatie te vinden op de website even als de afbeeldingen. Prijs en kwaliteit zijn prima in orde.
Goedemorgen, Bedankt voor je enthousiaste review! Bij ons staat goede service voorop, het is altijd leuk om te lezen dat dit gewaardeerd wordt! Wij hopen je graag weer te zien op onze webshop of in onze winkels! Met vriendelijke groet, Britt - klantenservice
Leuk aanbod, leuke acties, snelle verzending, goede rerourservice.
Snelle verzending en leuke prijzen!
Heel erg tevreden over communicatie en product.
Jammer genoeg gaat het deze keer niet zo goed met de levering maar hoop dat ze morgen komen
Artikelen zijn nog steeds niet geleverd.
Goedemiddag mevrouw Luiten, Bedankt voor uw beoordeling. Wij snappen dat u niet tevreden bent over dat u uw schoenen nog niet heeft kunnen afhalen in onze winkel. Helaas was ons bericht via de e-mail niet goed verzonden naar uw e-mail adres. Wij hadden actiever u op de hoogte moeten brengen van uw bestelling. Daarvoor bieden wij uiteraard onze excuses aan. Wij proberen het probleem zo snel mogelijk op te lossen. Met vriendelijke groet, Britt - Klantenservice