Ik kreeg in een doos 2 verschillende maten schoenen, klantenservice niet telefonisch te bereiken, alleen via mail, wachten tet maandag, toen verkeerde schoen opsturen, dit duurde vrijwel de hele week, weer contact gezocht met de klantenservice, werd alleen gezegd dat ik nog maar even moest wachten ivm black friday, toen kwam ineens DHL, aan de deur met precies dezelfde doos die ik had geretourneerd, dus had ik weer niks, opnieuw contact gezocht, werd alleen gezegd dat hun er niets aan kunnen doen, zij hebben excuses aangeboden, dus weer een doos terug sturen en dus geen schoenen, ik heb alles terug gestuurd, hoop dat het geld terug komt, kortom, het was allemaal heel rommelig, voelde me niet gehoord
Beste mevrouw Smeets, Bedankt voor uw beoordeling. Dat er twee verschillende schoenen zijn opgestuurd is een fout van ons. Wij begrijpen dat dit heel vervelend voor u is en hebben daarom ook onze onze excuses hiervoor aangeboden en alles in het werk gesteld om dit zo goed als mogelijk op te lossen. Wij hebben u daarom gevraagd of u de verkeerde schoen wil opsturen en dan zouden wij u de goede schoen opsturen. Doordat u het originele verzendlabel niet van het pakket afgehaald of doorgekrast hebt is er bij DHL verwarring ontstaan en is het pakket met de verkeerde schoen weer bij u bezorgd. Hiervan begrijpen wij ook dat het vervelend is, maar dat dit misgaat ligt eraan dat het originele verzendlabel nog op het pakket zat. Wij hebben deze schoen dus nooit terug gekregen en zijn dus ook niet in de gelegenheid geweest dit op te lossen. Zoals u al aangegeven doen wij ons best dit zo goed en snel mogelijk op te lossen. Zodra we de schoenen terug hebben kunnen we het oplossen en zullen u dan uiteraard ook uw geld terug betalen. Met vriendelijke groet, Klantenservice Elferink Schoenen
Zeer snelle levering, goed verpakt en niet geheel onbelangrijk een scherpe prijs!
Gevraagde laarsjes werden snel geleverd. Helaas zaten ze niet goed. Geretourneerd en geld per omgaande terug gekregen. Perfect!
Schoenen online besteld, volgende dag al in huis. Kortom, tevreden!
Heel snel geleverd en prima schoenen voor een mooie prijs.
Lopen heerlijk
Optijd geleverd
Alles werd netje en snel geleverd.
Prima schoenen. Correcte verpakking. Goede website. Liever geen DHL. Ik haal op pakketpunt op en moest 25 minuten heen en 25 minuten terug in geleende auto naar Warmond, terwijl ik in ander deel van Leiden woon. Liever via post.nl!
Had de schoenen met een goede prijs snel in huis
Mooie schoenen.
Snel verzonden
Producten zijn snel geleverd.
Ruime keuze , Snelle levering , goed verpakt, en indien nodig een snel en duidelijk contact
Vlotte verzending
Snelle levering ondanks de 'winterdrukte' bij de bezorgdienst. Schoenen evt retour gaat ook heel snel dankzij de handige verpakking en uitleg. Alleen de terugbetaling zou wat sneller kunnen maar dat ligt misschien aan de bank? Mooie schoenen, heel tevreden dus.
Beste mevrouw Hulshof, Bedankt voor uw bericht. Wij hebben uw order niet retour ontvangen dus er is dan ook geen terugbetaling aangemaakt. Met vriendelijke groet, Elferink Schoenen
Ruime keuze, super snelle levering
Heel blij met m’n zwarte laarsjes, heb meteen 2 paar gekocht, Zwart leer en zwart lakleer. Maat 38 klopte ook. Breedtemaat K past perfect. In andere schoenenwinkels slaag ik nooit.
Snelle en nette levering
Besteld geleverd past en prijs is oke
Vriendelijk personeel en behulpzaam
Na 10 jaar trouwe dienst moest ik noodgedwongen afscheid nemen van mijn " rockports". Helaas worden de schoenen niet meer gemaakt in Amerika maar in India. Hoewel de nieuwe schoenen goed passen zijn de schoenen toch minder soepel dan de oorspronkelijke schoenen. Zodra ze ingelopen zal dat waarschijnlijk verdwijnen. De aankoopprijs van de schoenen prima. ( aanbieding) Ergo goede schoenen voor een goede prijs
Schoenen in winkel gezien maar niet mijn maat. Bestelling online geplaatst, snel geleverd en heel netjes.