Keurig verpakt,bezorging ook binnen redelijke termijn.
Had vooraf gebeld over een paar laarzen die ik op de site had gezien en daar had ik wat vragen over. Werd heel vriendelijk te woord gestaan en de laarzen werden voor mij apart gezet, zodat ik ze kon komen passen. In de winkel zelf ook heel prettig geholpen.Ik ervaarde alle ruimte en ga zeker nog eens terug, ook al is het een eindje rijden, vanuit Nuenen.
Zo simpel en klantvriendelijk wil je het gewoon!
Zeer concurrerende prijs. Snel en correct geleverd.
Fijne en duidelijke website. Schoenen gekocht, maar bleek toch de verkeerde maat. Duidelijke communicatie via de mail over het ruilen in een andere maat. Dit verliep allemaal probleemloos. Kortom, ik ben zeer tevreden.
Kocht n paar sneakers waarvan 1 schoen knelde aan de voet, mocht deze kosteloos terugsturen. Werd n ander paar gestuurd. Ook deze knelden helaas. Nu kreeg ik meteen mijn geld terug. Er is hele goede persoonlijke aandacht besteed aan de klacht. Een echte aanrader!
Goede kwaliteit schoenen, Retourneren ging soepel
Fijn makkelijk en snel bedrijf
Snelle levering, duidelijke communicatie m.b.t. de bestelling. Kwaliteit voor een goede prijs. Ook eventuele retouren worden snel en netjes verwerkt.
Ik bestelde via de website kinderschoenen. Het was heel prettig dat er een optie is om voetbreedte in te vullen, naast alle gewone opties. Zo hadden we snel mooie schoenen gevonden en werden we niet ‘afgeleid’ door al die andere mooie schoenen die helaas niet zouden passen ;)
Schoenen snel in huis en na retour ook mijn geld snel retour. Top!
Schoenen besteld super goede pasvorm, snelle levering. Achteraf betalen lukte bij mij niet ,maar dat werd direct opgelost.
Perfecte levering
Besteld volgende dag in huis. Retour sturen ging ook vlot. Top geregeld.
Ik had een paar nieuwe witte linnen Wolky's verpest. Was inkt op gekomen. Ik kocht eenzelfde paar bij Elferink. (Zelfde artikelnummer)Deze waren echter niet helder wit en ook niet helemaal egaal van kleur. De prijs was wel gunstig.
Comfortabel shoppen.
Een opmerking : we stelden een vraag op 13 juni ll en kregen geen antwoord. Spijtig,anders kochten we nog zo'n paar. (Ik heb zeer moeilijke voeten)
Snel en goed verpakt geleverd
Heel blij met de slippersandalen die ik via Elferink Schoenen heb aangeschaft. Ik had een vraag over de levering en kreeg direct antwoord + dat de schoenes snel geleverd werden.
3 paar schoenen besteld, 1 paar retour. Wat een verademing dat je op de dag dat Elferink de retour ontvangt (gezien via de POST nl app) je diezelfde dag nog het geld retour op je rekening hebt ipv 2 weken te moeten wachten. Ze verzenden de schoenen in een stevige zak, opzich prima (bij bv kleren) maar hier kwamen de dozen nogal gemolesteerd aan, kan Elferink niets aan doen maar toch ziet het slordig uit want genoeg mensen bewaren schoenen in de doos (inclusief mij zelf).. en dan wil je toch een nette doos in de kast zetten. Daarom heb ik bij de retour maar een doos bij de supermarkt gezocht en die in de plastic zak gedaan om de schoenendoos te beschermen
Beste Fiona, bedankt voor uw positieve review. En wat attent dat u een extra doos erbij hebt gezocht om uw pakket te retourneren. Spijtig dat de orginele schoenendozen beschadigd bij u aankwamen. We hopen u nog eens terug te zien op onze site. Hartelijke groet, Anneke - Klantenservice
Hebben schoenen besteld die helaas toch niet bevielen en hebben ze dus teruggestuurd. Het hele proces van bestellen, leveren, retournering en terugbetaling is snel en vlekkeloos verlopen. Bovendien een duidelijke website, een helder bestelproces, goede communicatie en adequate afhandeling. Complimenten!
Pantoffels besteld die te klein bleken te vallen. Kosteloos en snel geruild gekregen. Schoenendoos zat in een stevige schoenenzaak. Complimenten voor de snelle afhandeling.
veschillende schoenen in de doos, daarna de goede beloven. ineens niet meer op voorraad. Alternatief aangeboden gekregen daarna ook ineens niet te leveren. Slechte afhandeling van een door de winkel gemaakte fout.
Beste mevrouw Veldhuisen, Bedankt voor uw beoordeling. Het is inderdaad bij uw bestelling niet goed gegaan, waarvoor wij meermaals onze excuses hebben aangeboden. Ook hebben we u, naast de korting die u al op de schoenen gekregen had, extra korting aangeboden. Gezien de lockdown van de winkels die momenteel gaande is hebben we het erg druk om alles in goede banen te leiden. Helaas is dat bij uw bestelling niet helemaal goed gegaan. We betreuren het dat u het nodig vindt om, hoewel we al binnen een dag na het ontvangen van uw retour de betaling naar u terug hebben gestort, een slechte beoordeling op Kiyoh te plaatsen. Ik denk dat u niet helemaal begrijpt wat er op het moment in bedrijven als de onze gaande is. Een beetje begrip was fijn geweest... We doen allemaal ons best in deze tijd. Hele fijne feestdagen gewenst. Met vriendelijke groet, Niels Elferink
Meerdere paren besteld. Erg fijn dat ze ook grote collectie damesschoenen mast 43 verkopen. Overzichtelijke website, snelle levering en retour sturen ging prima.
Alles is snel, bij een vraag, een bestelling en na terugsturen 2 dagen al een nieuwe maat in huis. Helaas zitten de laarzen toch niet goed, maar zeer tevreden over deze (online)shop. Zeker een aanrader.