Voor de 2de keer hier schoenen gekocht. Vanwege de goede kwaliteit van de vorige keer nu dus nog een keer bij Elferink gekocht. Mooi aanbod, producten overzichtelijk op de site en een snelle levering.
Ook telefonisch contact welke maat laars te kopen ivm eigen inleg zool En het advies was zeker goed.
Een snelle levering en naar verwachting
Snelle levering en na een retour zending snelle teruggave van het factuurbedrag.
Ik heb twee paar schoenen besteld. Een paar was helaas niet leverbaar. Hier werd snel over gecommuniceerd. Al wel meer dan een week in afwachting van mijn aankoop bedrag. Dat zou wel iets sneller kunnen als iets niet leverbaar is. Ga ervan uit dat dit alsnog snel in orde komt.
Prima ervaring
Mooie shop met kwaliteitsschoenen. Prima service.
Snelle en correcte levering . Geld van extra bestelde maat binnen een week teruggestort
Bezorging duurt lang
Echt super tevreden over jullie. Erg veel keuze schoenen met uitneembare inlegzool. Veel merken. Snelle levering en vriendelijke mensen op de klantenservice. Echt een aanrader.
Ik heb voor het eerst bij Elferink Schoenen BV besteld. Netjes op tijd en de schoenen waren ook prima naar mijn zin. De aflevering kunnen jullie waarschijnlijk niets aan doen maar dat vond ik niet zo prettig. Twee paar schoenen ter waarde van € 120,00 stonden gewoon bij de voordeur.
Enkelbooties gekocht waarvan het rechter exemplaar niet helemaal gaaf was. Na telefonisch contact retour gestuurd en binnen twee dagen een nieuw paar ontvangen. Goede en snelle service! Mooie aanbiedingen tijdens de sale. De website is idd zeer traag. Dit is wel een verbeterpunt.
Bestellen op de site ging echt niet maar de vriendelijke medewerkers van de klantenservice lostten dit netjes op. Succes met de nieuwe site!
Duidelijke site, wel wat traag (meerdere dagen ervaren op verschillende devices op verschillende netwerken) Mooie aanbiedingen, gratis retourzending, breed assortiment.
Buena calidad precio y servicio! Llegó en 5 días, mi chica está encantada :)
Webshop met ruim assortiment, waaronder ook schoenen van Trackstyle, die in verschillende breedte maten te koop zijn. Ideaal dat retourneren ook kosteloos kan.
Snel bezorgt goede kwaliteit schoenen via afterpay besteld
Prima en snel bezorgd heel tevreden
Klinkt overdreven, maar dat is het niet. Goed en degelijk bedrijf. Goed verpakt, alles ziet er goed uit, zending compleet. Als er iets is, lossen ze het gelijk op. Top bedrijf. Kan ze aanbevelen, en dat doe ik dus ook. Ben nu weer voor alle familieleden klaar voor deze winter. Op naar de zomer.
Twee paar schoenen voor mijn 10-jarige zoon besteld. De schoenen vallen inderdaad smal zoals op de website vermeld en komen overeen met de verwachting. Goede schoenen voor een smalle voet die door een 10-jarige ook goed bevonden worden. Fijne website en levering binnen een paar dagen.
Had op de site 2 paar leuke schoenen gezien. Door de drukte op de site ging het niet helemaal goed met het betalen. Heb de service gebeld en aan de telefoon werd het meteen al opgelost. Top! En nu geniet ik van deze 2 paar schoenen.
voor mijn 2 kinderen schoenen besteld. Bezorgd volgens afspraak, helaas paste 1 paar niet. Binnen 2 dagen retour afgehandeld, kosteloos. Hier kunnen grote webshops nog van leren!
Doordat bij Elferink de betalngsopdracht vast liep heb ik de dag erna gebeld. Alsnog via de email kunnen betalen en de schoenen zijn dezelde dag nog verdtuurd. Helemaal top geregeld !
Alle schoenen stonden klaar. De medewerkers hebben goed advies gegeven.
Super service, en snel geleverd!