Prima. Snel geleverd.
Alles duidelijk omschreven en goede foto's erbij.
De bestelling verliep vlot en het bestelde arriveerde snel
Hebben kinderen schoenen ook in smalle pasvorm. Dit is erg fijn. Tevreden over bestellen en retourneren.
Correct en vlot
Keurig alles geregeld!
Snelle levering en leuke schoenen!
Positief.
Netjes verwerkt en geleverd
Ik had aangegeven dat ik mijn schoenen in de winkel wou afhalen. Gebeld of het dezelfde dag kon. Dit was geen probleem!Super goede service
Ze bieden super service. Mijn probleem werd super snel opgelost 👍😊
mijn bestelling had ik binnen twee dagen in huis. De schoen zat niet naar wens (helaas), heb dus moeten retourneren. Ook dit proces verliep vlot en netjes. Ben echt tevreden over Elferink
snelle levering, en hele fijne leuke schoenen
Ik had twee paar schoenen besteld die ik helaas terug moest sturen omdat de breedte niet goed was. Maar wat een snelle service,zowel met het versturen als de terugbetaling.
Een tijd geleden naar tevredenheid besteld bij Elferink. Recent weer een mooie aanbieding van kinderschoenen dus nogmaals besteld. Bestelling was snel geleverd en degelijk verpakt. Goede kwaliteit schoenen precies zoals verwacht op basis van de informatie op de website.
Snelle reactie gehad en snelle verzending! Erg tevreden.
Ik heb 2 paar schoenen besteld en deze werden op de afgesproken dag geleverd . Alles keurig verpakt . De schoenen voldeden aan mijn verwachting .
Het is heel handig dat je op de website op breedtemaat kun zoeken. Duidelijke afbeeldingen en omschrijvingen! De schoenen werden goed verpakt , snel geleverd. Ik ben heel tevreden.
Mijn eerste contact met Elferink was met het hoofdkantoor met een algemene vraag. Telefonisch contact en later ook e-mailcontact. Beide contacten waren goed en adequaat. Na mijn vraag moest de medewerker de winkel bellen voor een antwoord. De medewerker heeft me direct teruggebeld. De bestelling is goed gegaan en de betaling ook. Zeer dienstverlenend. Dikke 10!
Prima alles naar wens
gezochte artikel snel gevonden, binnen de gestelde termijn geleverd
Prima service snelle verzending
Snel en goed. Ruime keuze