gezochte artikel snel gevonden, binnen de gestelde termijn geleverd
Prima service snelle verzending
Snel en goed. Ruime keuze
Bestelling verliep vlot, werd zorgvuldig afgeleverd. De gerouteerde schoenen en bedrag werd spoedig afgehandeld.
snelle levering, ben tevreden klant
zeer te vrede
Fijn dat we meerdere paren schoenen in de winkel konden laten afleveren. Daardoor kon mijn dochter goed bekijken welke schoenen voor haar het beste waren. In de winkel in Nunspeet werden we vakkundig geholpen.
De webshop werkt soepel en snel. De bestelling arriveerde in goede orde op het beloofde tijdstip. De retourservice werkt eveneens prima. Elferink doet wat ze zegt: precies en duidelijk.
Zondags besteld, maandags al binnen. Snel en nette afhandeling.
De bestelde schoenen waren 1 dag na het bestellen binnen. Prima pasvorm.
Mooie schoenen
duidelijke site, gemakkelijke te bestellen en te betalen, snel geleverd
Goed Goed
sneller service, mooie verpaking , super goed !!
Heel goed geholpen in de fysieke winkel, maar de webshop is een ander verhaal! ik kreeg de indruk dat de mensen op de klantenservice redelijk jong en onervaren zijn. Jammer!
Beste mevrouw, Fijn om te horen dat u goed geholpen bent in de winkel. Het klopt inderdaad dat de mensen op de klantenservice wat minder ervaring hebben dan de verkoopadviseurs in de winkel. Dit komt omdat onze verkoopadviseurs een opleiding hebben gehad. Specifieke vragen over schoenen worden daarom door de klantenservice in principe altijd doorgespeeld naar de verkoopadviseurs zodat wij u zo goed mogelijk van de juiste informatie kunnen voorzien. Wij hopen u gauw weer terug te zien in een van onze winkels en wensen u een fijne dag. Met vriendelijke groet, José – Klantenservice
Uitstekende, snelle service. Beetje problemen met afleveradres proberen te wijzigen, afwijkend van factuuradres. Maar dat heeft de snelle service niet gehinderd
Leuk schoenen, snel levering
Een overzichtelijke webshop makkelijk te bestellen
Goed geslaagd met schoenen voor dochter met 'moeilijke' voeten, maat 41 en smalle / platte voet. Het merk schoen kenden we maar we konden lang niet overal in deze maat slagen.
Prima schoenen en correcte levering
Goede ervaring met omruilen schoenen. Vrij snelle levering. Schoenen zagen er netjes uit, verpakking ook netjes. Alles compleet. Terug sturen van schoenen ook zonder probleem
Mooie webshop!
Ik ben tevreden.
Goede schoenen, duidelijke order en informatie over wanneer de schoenen klaar staan