Beste, Wat vervelend om te horen dat u onze service als niet positief heeft ervaren. Omdat wij voornamelijk de zakelijke markt bedienen, is het inderdaad zo dat wij in eerste instantie een levermoment tussen 08:00 en 17:00 uur afgeven; bij bedrijven geldt immers dat er tussen die tijden altijd wel iemand aanwezig is. Natuurlijk kunnen onze (particuliere) klanten altijd contact opnemen voor een specifieker tijdvak - of kunnen wij ervoor zorgen dat de chauffeur een half uur voor aankomst even naar u belt. Hopelijk bent u desondanks tevreden met uw nieuwe product. We zien u graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Team Officetopper
Originele beoordeling
Beste Arthur, Wat vervelend om te horen! Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Zou u een mailtje kunnen sturen naar info@officetopper.com met het probleem en uw ordernummer? Dan kijken we samen wat we voor u kunnen betekenen. Hartelijke groet, Team Officetopper.com
Wat goed om te horen, Tim. Daar zijn we blij mee! Veel (werk)plezier en heel graag tot de volgende keer!
We zijn blij dit te horen, bedankt! We geven de complimenten onze collega door. Veel (werk)plezier met je nieuwe bureau - en graag tot een volgende keer!
Wat goed om te horen! We geven de complimenten door aan onze chauffeur en wensen u veel plezier met uw nieuwe stoelen en kasten. Graag tot een volgende keer!