Pluspunten
Duidelijk, goedkoop
Pluspunten
Makkelijke webwinkel en snel en goed geleverd
betere website met correcte kleuren niet dat je het thuis krijg en denkt heb ik dit bestelt nee het moest roze bloemetjes zijn nou dat is dit behang zeker niet bestel hier nooit meer wil je het terugsturen krijg je nog eens verzendkosten erbij dubbel op dus
Goedendag, Vervelend om een negatieve review van u te ontvangen. Dit is de eerste keer dat u contact hierover met ons opneemt graag lossen wij het alsnog met u op. U heeft 1 rol uitverkoop besteld van een crème bloem de foto's die komen van de fabrikant en zijn altijd zo veel mogelijk correct kwa kleur. U had roze verwacht maar kan dit totaal niet opmaken uit de foto. Helaas zijn kleuren soms ook erg verwarrend en op sommige beeldschermen afwijkend van kleur te zien. U kunt alsnog contact met ons opnemen of langs komen om het probleem op te lossen. Met vriendelijke groet, Terry van Meurs www.behangkoopjes.nl
Pluspunten
fijne service, ze bellen je voor de nabestelling.
Pluspunten
De kleuren waren helderder dan op de foto op de site
Pluspunten
Vlotte levering, bestelling volgende dag in huis.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Bij vragen makkelijk te bereiken en snelle service!
Pluspunten
Goede prijs, snelle levering
Pluspunten
Stevige verpakking, sneller bezorgd dan aangegeven, al na 2 dagen, prima behang, laatste meter krulde wel erg sterk, maar ligt waarschijnlijk aan papiersoort.
VerbeterpuntenGa vooral zo door, ik beveel jullie graag aan, mede door de grote keuzemogelijkheden!
Pluspunten
Heel veel keus, snelle levering.
Pluspunten
Snelle levering van kwaliteit ehang
VerbeterpuntenNiet nodig om te verbeteren
Pluspunten
Prachtig papier. Netjes verpakt en lekker aan huis geleverd! Behangen moet wel nog zelf
Pluspunten
Zeer mooie behang. Snelle levering.
Pluspunten
Snelle levering. Keurig verzorgd!
Pluspunten
Pluspunten
Heel snelle levering
Pluspunten
Snelle en correcte afhandeling bestelling.
Pluspunten
Lekker snelle levering
VerbeterpuntenMisschien de koffie voor de medewerkers?
Pluspunten
Prima prijs!
Pluspunten
Snelle levering, netjes voorverpakt met beschrijving. Kwaliteit vliesbehang is ook erg mooi.
VerbeterpuntenLijm voor het behang is geen super kwaliteit. Check altijd van te voren de panelen na voordat je het aanbrengt definitief. Ook al is het vliesbehang dat bekend staat dat dat niet krimpt.