Op de site staat dat je de muur moet inlijmen, op het product staat, dat je het product moet inlijmen.
Pluspunten
was optijd bezorgd in nette verpakking Prima.
Verbeterpunten??
Pluspunten
Mooi behang, veel keuze
Pluspunten
snel! en goedkoop
Pluspunten
Bestelling en verzenden prima verlopen.
VerbeterpuntenReactie en levering mag iets sneller.
Pluspunten
perfecte levering
Pluspunten
Super! Behang besteld op een zondag en dinsdag binnen. We hadden uiteindelijk nog een paar rollen nodig, dus nabestellen. Ik heb het batchnummer vermeld bij Opmerkingen en twee dagen later werden ze netjes bezorgd. Met hetzelfde batchnummer.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Snel geleverd, netjes verpakt. Leuke producten voor een lage prijs
Pluspunten
Super snel bezorgd
Pluspunten
Vriendelijke bediening en ruime keus.
Pluspunten
Snelle levering, goed kwaliteit behang voor een prima prijs
Pluspunten
gewoon niks bijzonders te melden wel een min puntje maar die schrijf ik bij verbeteringspunten
Verbeterpuntenbehang koopjes dacht ik dus bestelde wat rollen ik heb weining geld dus moet wel goedkoop dus rond de 10 euro de rol 2 soorten gekocht tottaal 6 rollen en 3 daarvan kwam ik een week later tegen bij de little voor bijna de helft van de prijs voor dat u vraag zijn het de zelfde ik heb de rollen goed bekeken ja ze zijn precies de zelfde geen verschil alleen de prijs dus dacht chit heb veelste veel betaald bij behang koopjes niks aan te doen veder maar had het ook nooit gemeld als ik geen emailtje van jullie kreeg met de vraag van beoordeel ons bedrijf ik wil ook geen schade aan richten het was maar 3 rollen dus rond de 15 euro heb ik teveel betaald valt mee te leven voor de rest niks veders te melden mvg bart
Pluspunten
Behang was de volgende dag al binnen! Ik had een rol tekort besteld, maar zonder verzendkosten werd er nog eentje opgestuurd
Pluspunten
Supergoede service en meedenken met de klant! Ook als de klant ietswat veeleisend is blijft het geduld en de service top!
Pluspunten
Was eerder dan aan gegeven tijd geleverd..dus supper blij
VerbeterpuntenNix
Pluspunten
Behang is absoluut het goedkoopste, hoe snel het geleverd wordt is afhankelijk van de voorraad, indien behang bij de leverancier besteld moet worden duurt dit een paar werkdagen langer. Dit staat echter wel op de website vermeld.
VerbeterpuntenReeds bekeken producten bewaren op de site zodat je niet telkens opnieuw het behang hoeft op te zoeken
Pluspunten
Pluspunten
Zeer snelle levering
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke website, goed product.
VerbeterpuntenGEen.
Pluspunten
Telefonisch snel te bereiken. Wordt metéén gekeken of iets op voorraad is. Erg snelle, correcte levering
Pluspunten
Top behang