Pluspunten
Snelle levering en goede verpakking. Idem dito voor retourzending.
VerbeterpuntenKleur van behang op de site wijkt enigszins af van de kleur op de rol.
Pluspunten
Duidelijke overzichtelijke website. Ruime keuze assortiment
Pluspunten
Ik heb een bepaald batchnr bijbesteld, dat was geen probleem. Behang snel geleverd, patroon en kleuren komen goed overeen
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle service, mooi product en zeer vriendelijk personeel. Ze doen helemaal niet moeilijk, wanneer je een rol over hebt, dat je dit terug kunt zenden.
VerbeterpuntenGa zo door!!
Pluspunten
Snelle levering. Stevig en mooi behang.
Pluspunten
Snelle levering!
VerbeterpuntenIk kreeg 2 rollen behang waar het plastic al van los was. Het komt een stuk netter over wanneer er dichte rollen worden verzonden
Goedemiddag, Logisch wij versturen ook alleen maar gesloten rollen. Geen idee wat er is gebeurt. Onze excuses voor het ongemak. Als de rollen beschadigd zijn stuur ze dan terug dan zorgen wij kosteloos voor nieuwe rollen.
Pluspunten
Snel en keurig geleverd
Pluspunten
Snelle levering conform afspraak. Goed geinformeerd over de voortgang en gedeeltelijke retour wordt zonder problemen verwerkt en vergoed.
Pluspunten
Snelle service en levering
Pluspunten
Goede service en heel vriendelijk
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
VerbeterpuntenBehanglijm / plaksel bij behangbestelling bijleveren.
Pluspunten
Prachtige collectie en mooie aanbiedingen!
Pluspunten
-service - klantgerichtheid - snelheid
VerbeterpuntenGee
Pluspunten
Mooi behang , snelle levering.
VerbeterpuntenJammer van de verzendingskosten En het papier is wel wat dun.
Wchtijd 2 weeken op de website 2-4 dagen. Geen informatnie over besteling
Beste Adam, Ondanks de wat langere levertijd hoop ik dat het behang bevalt. De voorraad prognose klopte niet van de fabrikant. U heeft de order zondag besteld donderdag hebben wij u laten weten dat de fabrikant zijn voorraad niet klopte en het iets langer duurde. u heeft er toen voor gekozen om te willen wachten. Heeft uiteindeljk een weekje langer geduurd dan stond aangegeven. Mocht u in de toekomst nog iets willen bestellen neem dan even contact met ons op. Dan kan ik u misschien nog een leuke korting verschaffen voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Terry van Meurs www.behangkoopjes.nl
Pluspunten
snelle levering, goede beschermende verpakking. Top!
Verbeterpuntengeen, ga zo door
Pluspunten
Pluspunten
Ze geven netjes aan wanneer de fabrikant geen behang meer heeft en houden je goed op de hoogte over de status.
VerbeterpuntenIets duidelijker melden wanneer je een reactie van de klant verwacht. Het stond nu helemaal onderaan en in mijn visie niet duidelijk genoeg.
Pluspunten
Snelle levering! Bol de site stond 2-4 werkdagen, maar het was er binnen 1 dag. Het behang was van goede kwaliteit en kleur kwam overeen met foto op website. De structuur was zelfs nog mooier in het echt.
VerbeterpuntenGeen...
Pluspunten
Super bedrijf!!
Pluspunten
Overzichtelijk en snel en niet duur!
Pluspunten
Ruim assortiment, apart behang en een snelle afhandeling. Ook wordt je goed op de hoogte gehouden over levering e.d.
Pluspunten
ruime keuze tegen lage prijzen en snelle levering
Pluspunten
Super bedrijf, snel en vertrouwd, zeer scherp in prijs
Verbeterpuntenga zo door