Pluspunten
Betrouwbare, goede en snelle service.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Snelle levering, geweldige klantenservice
Pluspunten
Snelle levering - goede prijs
VerbeterpuntenHelaas was het erg lastig behang om te plakken, dit is dus uiteindelijk ook niet gelukt. We hebben alles weg moeten gooien.
Goedemiddag, Vervelend om te horen neem even persoonlijk contact met mij op als u in de toekomst nog wat wil bestellen. Dan kan ik u misschien voorzien van wat plak tips die het behang misschien wat makkelijker voor u maakt. Met vriendelijke groet, Terry van Meurs
Pluspunten
Breed assortiment en snelle levering
VerbeterpuntenHet behang was van zeer slechte kwaliteit!
Welke soort heeft u precies gehad kan ik even nagaan of er iets mis kan zijn met de geleverde rollen
Pluspunten
Levering volgens afspraak!
Pluspunten
Goedkoop en snelle levering
Pluspunten
Zeer goede service Duidelijke uitleg Snel geleverd
Pluspunten
zeer snelle levering. hele mooie kwaliteit, boven verwachting.
Pluspunten
Veel kennis, keurig personeel en uitstekende produkten tegen een nog betere prijs. Ook online bestellen garandeert tevredenheid.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
VerbeterpuntenHet behang is van zeer slechte kwaliteit en hebben het ook niet op de muur kunnen plakken
Goedemiddag, Vervelend om te horen dat het behang niet is geweest wat er verwacht werd. Kunt u ons laten weten wat er precies is misgegaan. Misschien kunnen wij nog een oplossing of passende tips aanbieden.
Pluspunten
Snelle levering! Gratis behang lijm bijgevoegd en de met pen geschreven smiley gaf net dat beetje extra
Pluspunten
Snelle respons, snelle levering (dezelfde dag beschikbaar om op te halen!)
VerbeterpuntenNiet van toepassing
Pluspunten
Mooi behang, vriendelijke service!!! Top
Pluspunten
Top! Snel bezorgd! Mooi behang!
Pluspunten
Correcte levering
Pluspunten
De bestelde rollen werden eerder afgeleverd dan verwacht en dat paste ons heel goed. De kwaliteit is overeenkomstig onze verwachting.
Pluspunten
Goede webwinkel. Ik had een behang uitgezocht en zocht nog een bijpassende andere kleur en kreeg heel vlot een reactie van de klantenservice leverin was ook snel
Pluspunten
Behang was zeer snel in huis!
Pluspunten
Pluspunten
Heel positief over het behang. We zijn blij dat we voor dit behang hebben gekozen.
Pluspunten
Behang ontvangen, was beschadigd en gaf gigantisch af. Helaas rollen weg kunnen gooien. Gemaild met bedrijf en ze komen niet met fatsoenlijke oplossing. Miskoop!
Hoi Hugo,Erg jammer dat we op deze manier een slechte revieuw mogen ontvangen. Rollen waren niet beschadigd bij aankomst van de rollen maar tijdens het verwerken zoals ook op de foto's te zien was. Ook is er op een foutieve manier geplakt waardoor dit ontstaan is. Jammer dat het altijd aan de rollen ligt dan.
Pluspunten
Goedkoop en snelle levering!
VerbeterpuntenIk heb geen opmerkingen.
Pluspunten
gebeld kreeg goede ,duidelijke info
Verbeterpuntenkleuren zijn moeilijk op de foto s te zien maar dat probleem is denk ik moeilijk op te lossen