Pluspunten
De volgende dag al geleverd, dit was boven verwachting. En de kwaliteit van het behang is ook heel goed. Prachtig!
Verbeterpuntenniets
Pluspunten
Goedkoop.
VerbeterpuntenSnellere levering van het behang.
Pluspunten
kwaliteit/prijs verhouding prima..en snelle levering...lijm word ook bijgeleverd...prima bedrijf
Pluspunten
Goede prijzen en goede levering. Ik werd netjes gebeld dat het behang besteld moest worden en dat het iets langer duurde voordat het geleverd zou worden.
Pluspunten
snelle en correctie afhandeling ik raad het bij iedereen die behang nodig heeft aan
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Pluspunten
Goede en snelle service
Pluspunten
Ruime keuze en snelle levering.
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
Betrouwbare levering
VerbeterpuntenEvt snellere levering
Pluspunten
Prima service! Er was een verkeerde rol gestuurd, binnen een dag werd dit rechtgezet en kreeg ik kosteloos een nieuwe.
Pluspunten
Prima service, ik had een aantal vragen vooraf, er werd direct geantwoord. Behang was niet op voorraad maar werd toch na 3 dagen bezorgd!
VerbeterpuntenGeen!
Pluspunten
Pluspunten
Goede en snelle service, mooi star wars behang mogen ontvangen voor een betaalbare prijs, jammer dat ik geen foto kan plaatsen om te laten zien.
VerbeterpuntenZou mooi zijn als er wat meer behang lijm bij zou zitten 1,5 liter lijm voor 8 delen is net aan!
VerbeterpuntenZou ik niet-weten.
Pluspunten
Was snelle levering! En me behang rand was makkelijk op te plakken
Pluspunten
Heel behulpzaam telefonisch! Snelle levering
Pluspunten
Snel geleverd, 3 weken geleden bestel. Maar nu pas behangen. Was erg snel in huis. Zonadag besteld dinsdagochtend thuis. Top , Mooi behang.
VerbeterpuntenGeen tips SER snel
Pluspunten
Duidelijke website, goedkoop, supersnelle levering
Pluspunten
Snelle levering, goede kwaliteit behang.
Pluspunten
ruim assortiment / / snelle levering
Verbeterpuntenverkoop van kant en klare behang lijm
Pluspunten
Supersnel, geweldige keuze
VerbeterpuntenIets minder keuze mogelijkheden zodat ik minder lang hoef te dubben over welk behangetje t wordt...