Makkelijk besteld en snel geleverd voor een prima prijs
Heel mooi behang, erg mooi geworden.
Snel en correct geleverd
Goede service en mooi behang
Om 4 uur s’middags besteld en de volgende ochtend om 9 uur al binnen
Behang uitkiezen is niet zo gemakkelijk, maar met het uitgebreide behangboekenassortiment en het gegeven advies lukte het prima. Het Arte behang konden we enkele dagen later ophalen en werd netjes in onze auto gelegd achter de winkel. Toen we later een extra rol wilden hebben werd dat ook netjes thuis afgeleverd. Tevens kregen we de gegevens van Behangersbedrijf Dume welke voor een nette prijs een perfecte klus afleverde. Helemaal tevreden. Aanrader, zowel Behangkoopjes.nl als Dume.
Ondanks onze foto's iets te weinig pixels bevatten,toch zeer blij met het resultaat,echt fantastisch,net daardoor straalt het meer charme uit!!! Kwaliteit van behang en afmetingen en meegeleverde lijm zoals beloofd,TOP
Prettige communicatie. Ik had een rol behang over en hierover gemaild. Kreeg snel reactie.
We zijn heel goed geholpen, zeer vriendelijke mensen.
Heel degelijk en mooi papier!
Als is er bij de lijm. Plakt super zonder vouwen. En de foto is echt super gaaf
Tevreden
Prima service!
Ik had behang besteld. Helaas was het badgenummer niet meer leverbaar. Ik ontving gelijk een email met opties en mogelijkheden. Fijn en snel beantwoord!
Goed behang en snelle levering
Overzichtelijke site om keuze te maken - vlotte bestelmethode en vlotte en vlugge levering - behang zelf ook gemakkelijk 'verwerkbaar'.
Het blijft natuurlijk spannend hoe het in het écht uitziet. Het was precies zoals weergegeven op de site: fantastisch! Bij bovendien was t n stuk goedkoper dan elders!
Goede behang niets op aan temerken.
Mijn dochter is superblij met haar nieuwe fotobehang op haar kamer….supersnel geleverd.
Super kwaliteit behang, ook het contact met de winkel is top. Snelle reactie
De levering was snel en een goede kwaliteit
Grote keuze van behang...en keurige Bezorging goed verpakt !
Webshop is heel goed en mooi Bestelling word netjes afgeleverd En doet aan de omschrijven Heel tevreden mee
Heel fijn om hier te bestellen, alles is goed geregeld