Pluspunten
Netjes een bevstiging van de bestelling en informatie over de levering. Alles netjes op tijd! Goede kwaliteit voor een eerlijke prijs
Pluspunten
betrouwbaar en snel
VerbeterpuntenDaadwerkelijke behangkleur is helaas toch donkerder dan we verwacht haddenop basis van de afbeelding op de site. Als dit nog zou kunnen zou ik deze 9 rollen nog willen ruilen
Verbeterpunten9
Pluspunten
Klant vriendelijk en een enorm aanbod. Ruilen in winkel na aankoop op internet was ook geen elkel probleem
Pluspunten
Goede kwaliteit behang Levering binnen 1 dag
VerbeterpuntenVerpakking is open geweest en hersloten door Post NL. Geen beschadigingen
Pluspunten
snel geleverd en mooi behang. wat opvalt is dat het bijzonder gemakkelijk te verwerken is.
Pluspunten
- Veel opties - Alle producten zijn voorzien van uitgebreide informatie op de website. - Informatie over behanglijm-type is erg prettig om te hebben. - Prima prijs - Snelle levering
Pluspunten
Pluspunten
Mooi behang en niet duur. na de zending naar de winkel gegaan en ook voor de andere Kamers behang uit gezocht. Super mooi behang en heel veel keus
Pluspunten
top levering lekker snel zoals vermeld op de website goede product prijs verhouding en uitstekende kwaliteit
Pluspunten
Nette afhandeling en snelle levering!
Pluspunten
prima behang voor goede prijs
Verbeterpuntenwees erg bedacht op de onduidelijke communicatie. Nergens is duidelijk welke producten standard zijn of "special bestelling" deze laatste kunnen dan ineens niet geretourneerd worden. Zeker een minpunt en daarmee voor mij een reden om dit bedrijf niet zondermeer aan te bevelen.
Pluspunten
Duidelijke site. Vrij snelle levering. Fijn dat het pakket te traceren is.
Pluspunten
Pluspunten
snelle en keurige levering
Pluspunten
Snelle levering in perfecte staat.
Pluspunten
Pluspunten
Heel snel en duidelijk mooi behang.
VerbeterpuntenAlleen dat we `n halve rol niet konden gebruiken vanwege strepen die er niet in horen.
Pluspunten
Snelle goed communicatie