Pluspunten
Goedkoop, goede service en snelle levering
Pluspunten
Een super direct, zeer klantvriendelijk en efficiënt persoonlijk contact via mail, snelle en correcte uitvoering van bestelling en een soepel inspelen op de vraag voor een omruiling van een keuze die wat was tegengevallen. Kiezen op basis van foto is altijd een beetje moeilijk en riskant Helemaal top en boven verwachting voor een internetaankoop van behang. Ten zeerste aan te bevelen voor wie op zoek is naar een passend kwalitatief behang. Ook de uitleg van de (kwaliteits)symbolen voor behang op de website is heel informatief. Het terugsturen van de slecht gekozen rollen vanuit België via Bpost viel wel wat duur uit (€16,4 voor 2 rollen) maar waarschijnlijk zijn er wel goedkopere oplossingen voor het terugzenden als de keuze wat tegenvalt. Zoeken we een volgende keer wel beter uit! In ieder geval: hartelijk dank voor de geboden service!
Pluspunten
alles perfect ! snel geleverd en hele goede kwaliteit
Pluspunten
Goedkoop en snel. Goede communicatie
Pluspunten
snelle levering, leuke prijzen
Pluspunten
snelle en correcte levering
Pluspunten
Snelle levering, de goedkoopste
Pluspunten
gewoon prima
Pluspunten
Snelle levering, goed op de hoogte gehouden bij wijzigingen
Pluspunten
VerbeterpuntenMisschien even moeten vermelden hoe slecht kwaliteit behang het is! Dan had ik er rekening mee gehouden.
Pluspunten
Lage prijs, snelle levering
Pluspunten
Snelle service, goede prijs.
Pluspunten
Snelle service!!
Pluspunten
Snel binnen, prima behang.
VerbeterpuntenGeen idee.
Pluspunten
Zeer snelle levering. Heel goede kwaliteit behang.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Zeer snelle levering binnen 24 uur en zeer ruime keus
Pluspunten
Klantvriendelijk
Pluspunten
Snelle levering. Zorgvuldig verpakt. Een aanrader.
Pluspunten
Toen ik 1 rol behang had besteld kwam ik erachter dat ik nog een ander muurtje ook met dit behang wilde doen en nog een rol nodig had. Dus heb ik nog een rol besteld waardoor ik 2 keer verzendkosten betaald had. De volgende ochtend werd ik gebeld of de bestelling wel goed was en toen ik uitlegde hoe het zat zei deze meneer dat ze 1 keer verzendkosten gingen terug storten. Dat noem ik nou eens mee denken.