Pluspunten
Duidelijke site, groot asortiment, snelle levering
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Goeie sevice.en heel snel binnen.als je ze belt word je hartelijk en gezellig geholpen.goed bezig.
Pluspunten
denken mee!!
bestellingen zorgvuldig afhandelen. Mijn bestelling was vergeten, foutje
Pluspunten
Vriendelijke service. Snelle en vlotte levering. Zeer goed behang.
VerbeterpuntenAdvieskleuren van behang bij combinatie. Bijpassende gordijnen aanbevelen.
Pluspunten
Pluspunten
netjes en snel afgeleverd retour zending netjes afgehandeld
Pluspunten
Verpakt artikel netjes, goede informatie over hoe ver de bestelling is
Pluspunten
Prima levering
Pluspunten
Uitstekend product. Mooi behang. Snelle levering en prima service
VerbeterpuntenVerbeteringen internet site: - Wijzigen accountgegevens, - Wijzigen wachtwoord - Raadplegen bestelhistorie
Pluspunten
Goedkoop en snel
Pluspunten
zeer vriendelijk en duidelijk aan de telefoon. Snelle service.
Pluspunten
Super snelle levering en een super prijs! Wel €8,00 per rol goedkoper! Ik had meerdere rollen nodig en de geleverde rollen hadden hetzelfde kleurbad, dus helemaal perfect!
Pluspunten
Snel antwoord bij vragen, snelle levering, makkelijk bestellen
Pluspunten
Bestelling snel en correct overgekomen
VerbeterpuntenZo Door blijven gaan
Pluspunten
lekker vlug bij het sturen
Verbeterpuntenik vind bere gaaf
Pluspunten
Snelle levering,goede service
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Snelle bezorging van het product. Product ziet er netjes uit en werd goed verpakt geleverd.
Pluspunten
Duidelijk, goede kwaliteit en zeer goedkoop
Pluspunten
Ging het een het ander fout met de levering. Maar na een mailtje, werd er een oplossing gezocht en meteen opgelost. Top
Pluspunten
Pluspunten
Snelle levering volgens afspraken.
VerbeterpuntenHet is beter het aan ons verkochte product uit de handel te nemen. De kwaliteit was abominabel en het behang ligt nu in de afvalbak omdat het niet fatsoenlijk op de muur te krijgen was. Was zonde van ons geld.
Hoi Esther, U beoordeeld nu het product en niet onze service. Ook hebben wij verder niets van u vernomen en hebben dus niet kunnen zoeken naar een oplossing voor u probleem. Fotowanden zijn altijd wat lastiger om te plakken maar met de juiste tips is het zeker te doen. Ik had u hierbij graag nog geholpen.... Met vriendelijke groet, Terry van Meurs www.behangkoopjes.nl