Pluspunten
Super snelle levering en een super prijs! Wel €8,00 per rol goedkoper! Ik had meerdere rollen nodig en de geleverde rollen hadden hetzelfde kleurbad, dus helemaal perfect!
Pluspunten
Snel antwoord bij vragen, snelle levering, makkelijk bestellen
Pluspunten
Bestelling snel en correct overgekomen
VerbeterpuntenZo Door blijven gaan
Pluspunten
lekker vlug bij het sturen
Verbeterpuntenik vind bere gaaf
Pluspunten
Snelle levering,goede service
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Snelle bezorging van het product. Product ziet er netjes uit en werd goed verpakt geleverd.
Pluspunten
Duidelijk, goede kwaliteit en zeer goedkoop
Pluspunten
Ging het een het ander fout met de levering. Maar na een mailtje, werd er een oplossing gezocht en meteen opgelost. Top
Pluspunten
Pluspunten
Snelle levering volgens afspraken.
VerbeterpuntenHet is beter het aan ons verkochte product uit de handel te nemen. De kwaliteit was abominabel en het behang ligt nu in de afvalbak omdat het niet fatsoenlijk op de muur te krijgen was. Was zonde van ons geld.
Hoi Esther, U beoordeeld nu het product en niet onze service. Ook hebben wij verder niets van u vernomen en hebben dus niet kunnen zoeken naar een oplossing voor u probleem. Fotowanden zijn altijd wat lastiger om te plakken maar met de juiste tips is het zeker te doen. Ik had u hierbij graag nog geholpen.... Met vriendelijke groet, Terry van Meurs www.behangkoopjes.nl
Pluspunten
Supersnelle & correcte levering behang zag er op rol nogal druk uit maar nu tegen de muur echt een super resulaat
Pluspunten
Snelle en nette levering
Pluspunten
Snelle levering van het juiste product
Pluspunten
Snelle levering, goede kwaliteit van het product.
Pluspunten
Snelle levering. Scherpe prijs. Goeie communicatie.
VerbeterpuntenIk kan niks bedenken.
Pluspunten
Snelle levering!
Pluspunten
goede verzorging en een goede kwaliteit van het behang
Pluspunten
Vriendelijk, snelle levering
Pluspunten
De levering was vlot. Via de mail op de hoogte gehouden van het leveringsproces, wat ik heel prettig vond. De rollen zaten netjes verpakt en werden zonder schade geleverd. Ik vind het top dat ik ze via deze winkel heb kunnen krijgen voor een goedkopere prijs. (En dan toch de echte, originele rollen).
Pluspunten
100 op 100
VerbeterpuntenAlles perfect in orde , op 2 dagen had ik het papier en van zeer goede kwaliteit mijn volgend papier zal ook van jullie komen +++++++
Pluspunten
zeer snel en correcte levering prijs kwaliteit is super mijn volgende bestelling of aanbeveling bij andere zal ik zeker doen top resultaat
Pluspunten
snelle reactie op vragen snelle zending van behang scherpe prijsstelling
Pluspunten
Goed en snelle levering