Geleverd zoals werd aangegeven. Prachtig fotobehang. Meer zelfs dan op de foto afgebeeld stond. In 4 voorgesneden delen afgeleverd. Precies passend.
Na 1 telefoontje was alles duidelijk. Ben blij dat ik Behang koopjes heb ontdekt
Heel tof behangpapier, vooral de landschappen op fotopapier zijn om van weg te dromen. Ruime keuze, zeer degelijke prijzen en redelijke leveringstermijn. Gemakkelijk ook voor behangbeginners. Voorzien van uitleg en voldoende behangerslijm.
Altijd goed en snel geregeld. Ik beveel anderen aan.
Dit behang is fijn om mee te werken
Mooi behang en goede service
We hebben het behang gekocht voor onze stacaravan en er de wand rondrom het raam mee behangen. Staat erg mooi.
Zeer tevreden en snel geleverd
Prachtig behang scherpe prijs!
Heel mooi kwaliteitsbehang voor weinig. Snelle levering..kleur komt goed overeen...zeeeer tevreden
Ons behang was niet direct op voorraad maar hierover werden we goed geinformeerd. Binnen twee dagen was ons behang binnen en kregen we bericht dat het aan ons verzonden was. Op zondag besteld en op donderdag in huis! En nog voordelig ook.
Mooie aanbieding behang en supersnel geleverd. Zou zo weer hier bestellen!
Vandaag besteld, morgen in huis was letterlijk bij mij bedoeld. Heerlijk snel en netjes ingepakt. Kwaliteit van het behang is top, makkelijk aan te brengen. Ik ben een zeer tevreden klant en dat mag gerust verteld worden.
Goede prijs-kwaliteit
Mooi behang! Snelle levering makkelijk om te behangen.
heel mooi papiertje,makkelijk om te hangen dus hier een heel tevreden klant
Behang snel en volgens afspraak geleverd. Zag er netjes uit. Service (snelheid) en de prijs waren gunstiger dan in een plaatselijke winkel. Volgende keer kies ik waarschijnlijk weer voor Behangkoopjes.
Snelle levering, nette status updates. Goede prijs! Gewoon goed. Thnx Robin
kwaliteit valt tegen
Goede service, snelle levering, en goed kwaliteit van behang en een fijne prijs als je gaat vergelijken met in de normale winkel.
Er is een enorme ruime keus … personeel is heel erg behulpzaam En ontzettend gezellig en vriendelijk… Zou hierdoor bijna vaker gaan behangen!!!
Onze ervaring met Uw bedrijf is zeer positief en zeker voor herhaling vatbaar. Kwaltijd zeer goed en levering snel.
Bij het plaatsen van het behang tegen de muur en je duwde met een handdoek het papier aan. Ging al de inkt van het papier uiteen. Nog nooit zo iets meegemaakt en al super veel ervaring met behangen
Goedendag, Jammer dat u niet tevreden bent over het bestelde behang. Ik heb uw bestelling er even bij gepakt en zie dat u een relatief fel behang heeft uitgekozen. Producenten gebruiken bij deze soorten altijd veel inkt/verf en daarmee is inderdaad wel enige voorzichtigheid geboden. Wellicht voor de volgende keer een keus maken uit behang dat afwasbaar is (vliesbehang / vinyl), in plaats van papierbehang. Dan zou u bovengenoemde problemen niet echt meer mogen ervaren. met vriendelijke groet, Daniel
Heel goed snelle leveri.g Kwaliteits behang En veel goedkoper dan in de winkel