Zeer tevreden over het bestelgemak, de levering en het eindresultaat.
Heel mooi en stevig behangpapier. Ook gemakkelijk voor aan te brengen. Wij raden het zeker aan.
goede producten, goede dienstverlening
top kwaliteit ! super vriendelijke mensen vlug antwoord enz
Mooie behang en goed verpakt en snel geleverd!!
Maar de stenenbehang valt in het echt donkerder uit dan op de site (was ik eigenlijk niet zo heel blij mee) Maar het vliesbehang op zich is echt super sterk Hele mooie behang maar jullie moeten de foto's wel aanpassen of erbij zetten dat het donkerder uitvalt
Mooi luxe behang, geeft direct een luxe uitstraling. Bevat een kleine gloss. Na bestellen snel en netjes geleverd. Ook snelle reactie via Whatsapp toen ik een vraag had. Zeker voor herhaling vatbaar mocht ik weer behang nodig zijn. Goedkoper dan op andere sites
Helaas geen fijne ervaring met behangkoopjes.nl Ons aangeschafte behang was zo droog als gort en gaf vreselijk af Onze handen groen en vegen op het behang + vele irritaties en vloekpartijtjes verder Schuld wordt gelegd bij manier van aanbrengen, en gebruikte lijm Alles volgens instructies gevolgd Helaas geen coulante medewerking in deze Eenmalige aankoop bij behangkoopjes.nl
Grote keuze, heel snelle levering. Twee dagen na mijn bestelling heb ik deze in ontvangst genomen, in perfecte staat. Mooie kwaliteit van behang aan een super voordelige prijs.
nettie bartels heel tevreden mooi behang ik zal mijn best doen bij mijn vrienden zeer aan bevolen gr nettie
Ben 4 dagen over tijd voor retouren van behang. Dit ivm de man die bij ons kwam behangen met covid. Mag niets meer retouren.. na mailen met uitleg! Schandalig!
2 kleine muurtjes behangen, ben er heel blij mee. Geeft een ontspannen relaxed sfeer in huis.
Telefonisch goed bereikbaar , vriendelijk te woord gestaan ,en alle spullen snel geleverd
Veel keuze, snelle verzending en prima kwaliteit
Prima behang
Heel tevreden over het bestelde behang en correcte levering!top!
De bezorging duurde iets langer dan verwacht aangezien (een deel van) de bestelling toch niet op voorraad was. We werden netjes op de hoogte gehouden over de status dus dat was verder geen probleem.
Aanrader
Goed geholpen, duidelijke uitleg. Snelle verzending en ontvangen. Ook terugsturen geen probleem en snel terugbetaald.
Prima service, snelle levering. Prachtig behang!
Goed behang en super service en vriendelijk personeel. Koop altijd mijn behang bij behangkoopjes.nl
Prima!! Klant vriendelijk.. Ik koop alleen behang bij jullie.
Mooi site en snelle levering, goed product.