Correcte levering, goed verpakt, mooie print en alles aanwezig zoals vermeld... doch zeer moeilijk te behangen gezien het papier vrij dun is waardoor het snel kreukten moeilijk glad te strijken is.
heel prettig word goed verpakt geleverd kortom een tevreden klant
Een prima ervaring gehad. Behang was niet direct op voorraad maar werd goed op hoogte hoogte gehouden. Wat ik erg jammer vind is dat ik niet zeker wist of ik het met 1 rol zou redden dus 2 besteld. Achteraf niet nodig gehad, maar omdat het behang niet meer binnen de 14 dagen van het retour beleid terug zou zijn, zit ik nu met een dichte rol waar ik niets mee kan. Jammer dat je niet eerst de tijd krijgt om te behangen, niet iedereen heeft de tijd om het binnen 2 weken aan de muur te plakken.
Goede website. Overzichtelijk. Snelle service en het behang is prachtig!! Zeker een aanrader
Vandaag voor heel ons appartement geslaagd en alles op elkaar afgestemd Werd alle tijd voor ons genomen en wat een combinaties kunnen ze daar maken zeg het voelde aan als een warm bad zonder keuze stress en alles geregeld binnen een paar uurtjes Heerlijk we kunnen gaan starten Mocht u nog twijfels hebben laat ze gaan en ga naar deze geweldige zaak toe
Zeer mooi (vlies) fotobehang. Bij de levering was het behang gekreukeld. Foto’s gestuurd en er werd gelijk nieuw behang bezorgd. Zeer goede service. Behang ziet er erg goed uit
heel mooi behangetje met mooi patroon ik heb voor vlies gekozen vanwege devoordelen die deze behangsoort heeft en ik heb uiteraard ook papier behang voor in een andere ruimte waar ik ook ga behangen ook fijn om met deze papiersoort te behangen blij dat jullie zoveel keus heb ben ook niet te duur voor mensen met een lagere beurs heel handig het leven is toch al duur zat
Snel en correct geleverd
Veel keus en zeer goede prijzen
Op tijd geleverd, het behang week ook zeer weinig af van de getoonde afbeelding.
Behang nog niet aan de muur ivm met het verbouwing in ons huis. als alles goed gaat is alles in augustus klaar en kan ik beginnen met behangen. Heb alvast de behangstukken uitgerold en gekeken of alles goed was en of de maat goed is en klopt. Petje af. bravo en bedankt. Kan niet meer wachten tot het zover is. Word vast en zeker heel mooi.
Had 1 rol behang te weinig bestelt, erg dom natuurlijk, maar had mijn verfbadnr. vermeld en kreeg hetzelfde toegestuurd. Erg netjes dat erna gekeken is.
goede producten, echter de teksten op het behagn waren groter dan op de site, daarom retour gezonden.
Snelle levering, mooi behang. Geen probleem om een onaangebroken rol te retourneren
Alles verliep heel vlot, van bestelling tot levering
Top winkel, meerdere jeren bestelling geplaatst en altijd goed en snel geleverd, retour service was ook snel en goed.
Prima mooi behang
Hele leuke site. Snelle.levering leuke prijs!! Staat onwijs.leuk in de slaapkamer van kleindochter!!
heb gevonden wat we nodig hadden voor onze kleine spruit dieren en nog eens dieren daarom super
Via internet dit bedrijf ontdekt, ivm de reviews helemaal uit zeeland daar naar toe. Ze hebben alles en zijn zeer correct. Moesten de rollen bestellen dus over de post gekomen. Goed verpakt en ook nog gratis lijm. een Aanrader,
Perfect geleverd en mooi behang met de zilveren gloed.
Snelle levering.
Ik bestelde een fotobehang dat aanzienlijk goedkoper was dan bij de concurrent maar deze werd geannuleerd omdat de leverancier deze tijdelijk niet zou leveren. De concurrent meldde dat dit niet klopt maar Behangkoopjes te goedkoop aanbiedt. En dat kreeg ik van Behangkoopjes ook te horen. Kennelijk vinden ze het heel normaal om met goedkope prijzen klanten te lokken die er uiteindelijk de dupe van worden. Voor mij geen Behangkoopjes meer.
Enorm veel keus, prachtig designs met alle benodigdheden te koop.