Veel keuze op de website en de levering was goed en snel. Erg tevreden.
Behangkoopjes heeft een ruime keuze aan prachtig behang. De levering was snel en de spullen goed verpakt. Blij met de aankopen.
Super snelle verzend service. De kwaliteit van het behang is goed. Hele mooie kleuren voor een goedkoop prijsje
Goede kwaliteit en snel geleverd. Ik ben er heel blij mee ๐
Via Google zoekend naar dinosaurus behang ben ik terecht gekomen op behangkoopjes. Hier kon ik niet alleen dinosaurus behang vinden voor een leuke prijs, maar ook leuk meisjes behang was er genoeg. Ook de uitleg over hoe je welk behang hoort te plakken was zeer welkom. Dik tevreden
Er moest nog een rol van de groothandel komen, maar we werden netjes hiervan op de hoogte gehouden. Fijn om te weten waarom het even iets langer duurde, maar alsnog snelle levering.
het eerste deel behang is snel geleverd, het 2e deel moest van de groothandel komen. Dit ging bij DPD door de drukte wat langzamer. maar steeds telefonsich goed geholpen, zeer tevreden dus.
top kwaliteit en makkelijk te plakken, geen bubbels of kreukels. helaas niet gelukt om eigen foto te gebruiken maar toch met behulp van de goeie service een mooie vervanging gevonden ๐ naadloos weten te plakken, maar jammer genoeg dag later toch gekrompen, gelukkig valt t nauwelijks op. alsnog een tevreden klant !
De 1ste bestelling verliep erg vlotjes, het behang moest besteld worden en was binnen 2 dagen al binnen. 3 weken later gebeld of er toevallig nog 3 rollen waren van hetzelfde verfbad. Ben snel teruggebeld, ja we hebben ze๐ en kon ze meteen ophalen in de winkel. Helemaal top.
Behang laat af. Geeft strepen.
Kan er niet meer over zeggen het was er snel ...en goed verpakt
vlotte bediening en snelle levering
Heel snelle levering, alles in orde
Goede communicatie
Makkelijk te bestellen en vlotte bezorging!
Behang op de locatie uitgezocht en de betaling gedaan. Paar dagen later keurig zoals afgesproken het behang per pakket aan huis ontvangen. Zeer tevreden !
Weer een mooi behangetje besteld, even gebeld wanneer het geleverd zou worden. Snel en goed geholpen. Fijne service.
Zeer goed Alles was snel geleverd en op tijd
Vliesbehang plakt makkelijk, beetje te weinig lijm, en het behang was er eerder dan de melding in de mail wanneer het kwam. En goed verpakt
Perfecte kwaliteit + levering ๐ Er valt op zijn Hollands niets om over te zeuren, dus een 5 Sterren +1 ๐
ECHT TOP๐๐๐Binnen 20 uur besteld en geleverd๐kleur is nog mooier als op de foto.. Klasse ๐๐๐Beveel 't iedereen aan๐
Ik heb meerder malen me uitgeschreven voor de nieuwsbrief. En blijf reclame van deze site ontvangen. Ontzettend vervelend dus!
Het is soms moeilijk kleur kiezen op foto maar het voldeed volledig aan de verwachtingen.
Snelle levering en was precies zo als op de foto