De 1ste bestelling verliep erg vlotjes, het behang moest besteld worden en was binnen 2 dagen al binnen. 3 weken later gebeld of er toevallig nog 3 rollen waren van hetzelfde verfbad. Ben snel teruggebeld, ja we hebben ze๐ en kon ze meteen ophalen in de winkel. Helemaal top.
Behang laat af. Geeft strepen.
Kan er niet meer over zeggen het was er snel ...en goed verpakt
vlotte bediening en snelle levering
Heel snelle levering, alles in orde
Goede communicatie
Makkelijk te bestellen en vlotte bezorging!
Behang op de locatie uitgezocht en de betaling gedaan. Paar dagen later keurig zoals afgesproken het behang per pakket aan huis ontvangen. Zeer tevreden !
Weer een mooi behangetje besteld, even gebeld wanneer het geleverd zou worden. Snel en goed geholpen. Fijne service.
Zeer goed Alles was snel geleverd en op tijd
Vliesbehang plakt makkelijk, beetje te weinig lijm, en het behang was er eerder dan de melding in de mail wanneer het kwam. En goed verpakt
Perfecte kwaliteit + levering ๐ Er valt op zijn Hollands niets om over te zeuren, dus een 5 Sterren +1 ๐
ECHT TOP๐๐๐Binnen 20 uur besteld en geleverd๐kleur is nog mooier als op de foto.. Klasse ๐๐๐Beveel 't iedereen aan๐
Ik heb meerder malen me uitgeschreven voor de nieuwsbrief. En blijf reclame van deze site ontvangen. Ontzettend vervelend dus!
Het is soms moeilijk kleur kiezen op foto maar het voldeed volledig aan de verwachtingen.
Snelle levering en was precies zo als op de foto
Leuk behang voor op mijn dochter haar kamer. Ze is er blij mee
Mooi behang en fijne communicatie over de chat.
Ik had een taupe kleur behang besteld. Wat op lichtroze leek dit werd ook toegegeven. Inplaats van het geld terug te krijgen. Zouden ze mij terugbellen voor een oplossing. Tot op heden niets gehoord. Ik bestel hier nooit meer weer.
Beste Ilyane, Wij hebben hier contact met u over gehad en wel degelijk gereageerd. U heeft rollen besteld bij ons die in het echt tegenvielen wat betreft de kleur. U heeft ons toen gebeld nadat u een aantal rollen geplakt heeft dat u de kleur niet mooi vond en niet vond kloppen met de omschrijving. Wij hebben toen een uitzondering gemaakt dat de rollen terug mochten deze zijn lokretour gestuurd en hiervoor heeft u ook uw geld terug ontvangen. Waar u een oplossing naar zoekt zijn de rollen die u al geplakt heeft volgens mij 1 rol. Onze mening hierin is dat u de rollen heeft gezien voordat u gaat plakken en dan de beslissing heeft genomen om ze te gaan verwerken. Hierdoor kunnen wij deze rol niet vergoeden omdat dit uw eigen keus is geweest na beoordeling van het product. Erg jammer dat u nu op deze manier ons alsnog een slechte review geeft ondanks we u zo goed mogelijk tegemoet zijn gekomen.
Koop niet behang komar still life. Behang is van dunne kwaliteit, professionele behanger laten komen maar zelf die kreeg het niet voor elkaar. Helaas toen er 5 rollen behang erop zaten besloten om te stoppen en het eraf te halen omdat zelf de print al los kwam, vol met bubbels. Print was niet sluitend. Het was een regelrechte ramp.
Hoi Debby, Vervelend om een negatieve review van u te mogen ontvangen. Wij doen echt ons best om iedere klant zo goed mogelijk te helpen en proberen problemen altijd zo goed mogelijk op te lossen. Heb niets van u vernomen en wist dus ook helemaal niet dat er een probleem was. Wij maken de producten zelf niet zijn alleen een van de verkoop kanalen. Wij kunnen de fabrikant aanspreken als er wat mis is met het product en hiervoor een oplossing voor u zoeken. U beoordeeld nu onze service met een 1 wat we erg jammer vinden.
Originele beoordeling
Koop niet behang komar still life
Mooi behang voor een mooie prijs. Was ook snel in huis.
Het behang is in het echt nog mooier .ging om het papagaaien behang die ik bestelt had voor een jungle kamer
Prima en snel. Prima prijs en zo in huis.