Pluspunten
Product is like the picture
Pluspunten
Super behang al de tweede keer dat ik behang besteld heb zeer tevreden over de snelle levering en assortiment.
VerbeterpuntenNiet van toepassing
Pluspunten
Levert product snel af. Behang is goede kwaliteit en is onbeschadigd aangekomen.
Pluspunten
Netje geregeld. Snelle contact
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Vlotte levering
Pluspunten
Supersnelle levering
Pluspunten
Helemaal top
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Snelle levering, goed verpakt. Prijs naar kwaliteit Gelijk als foto
Pluspunten
Zeer goed behangpapier... Dik en makkelijk te behangen. Kleuren zijn ook goed!
Pluspunten
keurig 0p tijd
Verbeterpuntenik zou het niet weten
Pluspunten
Heel blij met ons behang en snelle levering
Pluspunten
Slechtste behang ever! Kwaliteit serieus overschat...
VerbeterpuntenBehang vond ik waardeloos, snel kleurverlies bij de minste aanraking met spatel,... slechtste behang ooit. Sorry maar dit soort wil ik geen twee keer meer.
Goedendag, Vervelend om te horen dat het behang niet naar wens is. Het is een zware vinyl op vliesbehang, dus ik ben redelijk verbaasd dat u een klacht heeft over de kwaliteit. Kunt u contact met ons opnemen via: [email protected]
Pluspunten
Scherpe prijs van het behang is heel goed mee te werken en van goede kwaliteit Top een aanrader.
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Kleur kwam precies overeen als op de site. Ik was bang dat het te veel bewerkt zou zijn, waardoor het niet de juiste kleur zou zijn. Ik zal zeker vaker bestellen hier.
Pluspunten
Supersnelle levering
Pluspunten
Klopt perfect
Pluspunten
ok
Pluspunten
Goede communicatie
VerbeterpuntenOp de site iets meer duidelijkheid over levertijd
Pluspunten
duidelijke voorbeeld foto's was bij ons zeer snelle levering ik zou we kiezen voor glasvezelvariant
Pluspunten
Goede kwalitait, snel servic. Ik ben super blij.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Top bedrijf!! Bestelling bestond uit 2 verschillende merken behang. De een was direct leverbaar met gratis behanglijm en de andere was foto paneelbehang en had een langere levertijd. Zij leverden in 2 bestellingen uit wat heel prettig was zodat we gelijk konden beginnen.