Pluspunten
Ik heb het behang nog niet gebruikt dus kan er nog niks over zeggen, maar het ziet er goed uit
VerbeterpuntenGeen idee
Pluspunten
Snelle levering.
Pluspunten
zeer snelle levering en prima product.
Pluspunten
Snelle levering.
Pluspunten
supersnelle levering
Pluspunten
Snelle levering, goede communicatie
VerbeterpuntenPatroon is geen 26,5 cm maar 53
Pluspunten
Perfekt als altijdt. Ik bestell hier straks weer.
Pluspunten
goede en duidelijke site daardoor gemakkelijk te bestellen.
Pluspunten
Pluspunten
Er was iets mis met onze levering en ze hebben dit binnen de 24u rechtgezet. Zeer vriendelijke mensen!
Pluspunten
Snelle levering, product precies zoals op de afbeelding
Pluspunten
Snel geregeld dat mijn geld weer op de rekening stond.
VerbeterpuntenDe website up to date houden ter voorkomen van dat mensen wat bestellen wat niet meer te koop is.
Pluspunten
Snelle en perfecte levering
Pluspunten
snelle levering.
Pluspunten
snelle goede levering!
Pluspunten
Ik had behang besteld dat niet voorradig was. Heb daar over een mail ontvangen dat het over een maand geleverd kon worden. Heb het binnen 3 weken gekregen. Het was de stenen 3d behang. Ziet er fantastisch uit!
Pluspunten
Toen ik de mail kreeg dat er niet genoeg behangpapier in voorraad was en dat gevraagd werd aan de fabrikant om er bij te produceren, dacht ik dat gaat hier meer dan een week duren maar niets was minder waar. Na drie dagen had ik mijn bestelling.
VerbeterpuntenEr stond "in voorraad" maar toen ik 10 rollen bestelde waren er niet genoeg, misschien in het vervolg bijzetten hoeveel er in voorraad zijn maar dat gaat waarschijnlijk potentiële kopers die zien dat er niet genoeg in voorraad zijn weerhouden
Pluspunten
Prima materiaal, snelle levering en netjes geprijsd
Pluspunten
Goede en hele snel service, en heel mooi foto behang.