Pluspunten
Prachtig motief, makkelijk te bevestigen. Het heeft onze 'master bedroom' de juiste final touch gegeven. We zijn dik tevreden over de kwaliteit en het resultaat. We komen graag terug!
VerbeterpuntenDit was onze eerste aankoop bij u. Meestal krijgen (nieuwe) klanten een kortingscode als dank voor de beoordeling en incentive om weer te kopen bij de leverancier. Erg aantrekkelijk voor ons, aangezien we binnenkort de rest van het huis gaan herinrichten.
Pluspunten
snelle levering, juiste produkten ontvangen, goede kwaliteit voor zover als ik het nu kan zien , zit nl nog niet op de muur.
Verbeterpuntengeen, is prima zo
Pluspunten
Snelle levering en niet duur
Pluspunten
Perfecte levering !
Pluspunten
Kwaliteit behang is prima
VerbeterpuntenKlachten afhandeling erg slecht! Slechte voorlichting bij klachten wat te nadelen komt aan de klant
Pluspunten
Bestelling was snel binnen Mooi behang. Goede kleuren. Goed en stevig.
Pluspunten
Duidelijke website, vlotte levering binnen de vooraf gestelde tijd. Zelfs de lijm is mee geleverd
Pluspunten
Goede site, goede communicatie, snelle levering
Pluspunten
Snelle levering, goede prijs en fijne communicatie
Pluspunten
kleeft heel gemakkelijk ziet er heel mooi uit
Pluspunten
Goede prijs. Snelle reactie nav emailcontact. Levertijd was zoals op site stond aangegeven
Pluspunten
Snelle levering.
Pluspunten
Snelle levering. Het behang was alleen anders als we hadden gedacht..
VerbeterpuntenNiets
Pluspunten
Supersnelle levering Goede kwaliteit
Pluspunten
Mooi, stevig behang. Al meerdere keren hier besteld.
Pluspunten
Hele snelle levering! Behang is prachtig.
VerbeterpuntenKleuren van het begang soms moeilijk te zien op de foto's, misschien in de omschrijving de kleuren vermelden in tekst.
Pluspunten
De levering ging goed, ik heb het behang nog niet gebruikt dus daar kan ik niks over zeggen.
Pluspunten
Top behang ga zeker vaker bestellen
VerbeterpuntenDe inkt van het papierbehang misschien voorzien van een beschermlaag als ergens een klein beetje behangplaksel zit op de naad dan verkleurd hij en krijg je strepen
Pluspunten
VerbeterpuntenVerzend kosten mogen iets later
Pluspunten
Snel, duidelijke en goede kwaliteit
Pluspunten
Vlotte bestelling en leverin!