Pluspunten
Stukken goedkoper dan in een behangzaak, prima service, snelle, keurig verpakte levering.
Pluspunten
Vlotte eerlijke dienstverlening!
Pluspunten
Snelle levering, leuk behang, ziet eruit zoals verwacht.
Pluspunten
Binnen een dag in huis
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Ruime keus van de collectie. Snelle levering.
Pluspunten
Goede communicatie, mooi produkt voor weinig geld
Pluspunten
prima prijs en snelgeleverd
Pluspunten
Prima kwaliteit service en levering.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Al een paar keer besteld, altijd snelle levering, papier is telkens al heel mooi meegevallen
Pluspunten
Leuk behang, maar in het echt toch net iets minder mooi als het plaatje op de website.
Verbeterpunteniets wat stugge reactie per mail, helaas
Pluspunten
Gemakkelijke site en snelle levering
Pluspunten
Goede snelle service en goede kwaliteit en de prijs ook interessant. Product goed verpakt.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
snelle levering - je wordt op de hoogte gehouden van de status van je bestelling -makkelijke website en goede prijzen!
Pluspunten
Mooie kwaliteit,perfect geleverd.
Pluspunten
VerbeterpuntenOp 1 rol zaten veel zwarte vlekken. Wij hebben hierover gemaild en behangkoopjes schoof het af op de leverancier. Aangezien we geen nieuw behang nodig hadden (we redden het net met de stukken die goed waren), konden ze niks voor ons doen. Slechte service! Ik mag bij een bestelling in de toekomst een mail sturen, dan krijgen we korting. Maar denk maar niet dat ik hier ooit nog bestel
Pluspunten
Veel keuze en een Snelle levering
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goede service, goed contact met de webcare. Denken met je mee en doen moeite voor de klant.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Heel mooi en goed behang en hele snelle levering super zeer tevreden.
Pluspunten
Snelle levering, goede communicatie en een scherp concurrerende prijs
VerbeterpuntenVoor zover te overzien, geen
Pluspunten
Product was niet op voorraad maar keurig op de hoogte gebracht en uiteindelijk toch nog snel geleverd.