Pluspunten
Perfect en snel geleverd
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Netjes en snel geleverd
VerbeterpuntenRetourneren moet niet zo lastig zijn
Pluspunten
Snelle en correcte bezorging
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Goed verpakt keurige levering zeer tevreden
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Pluspunten
Lage prijs.
VerbeterpuntenVerbeterpunt zou zijn: betere klantenservice. Ik had een deel van het behang door een eigen fout verkeerd geplakt en moet dit duur (minimaal 103 euro) opnieuw bestellen om weer in enig sinds in orde te krijgen. Nadat ik contact had opgenomen met de klantenservice boden ze alleen een pakje gratis behanglijm aan (dat kost 5,- bij de action dus nee laat dan maar...). Ik had gehoopt op minimaal 10% korting op een re-order. Ze zijn dit natuurlijk niet verplicht omdat het een eigen fout was, maar dit voelt niet echt als service. Ik had voor 260 aan behang besteld... toch jammer.
Pluspunten
Vlot geleverd en fijn behang!
VerbeterpuntenDirect link naar track en trace in mail (i.p.v. kopiëren, plakken)
Pluspunten
Zeer vriendelijk en behulpzaam
VerbeterpuntenKleur van het behangen de website kwam niet overeen met de werkelijke kleur. Maar desondanks het behang toch gehouden.
Pluspunten
Het behang wordt in een keurige koker aangeleverd. Geen beschadiging mogelijk. Ik moet nog behangen dus over de kwaliteit van het papier/ vlies kan ik nog geen oordeel vellen
Pluspunten
Snelle levering en de behangwal is echt mooi!
Pluspunten
Snelle levering super mooi behang
Pluspunten
Snelle levering. Product is precies zoals verwacht. Behang staat prachtig.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten: prima
Pluspunten
snel geweldige prijs/kwaliteit verhouding
Pluspunten
Duidelijke site Snelle levering
Pluspunten
goed produkt, makkelijke site
Pluspunten
Mooi product en goede snelle levering
Pluspunten
HEB VOOR 3SLAARKAMERS BADKAMER KEUKEN EN LIVING BESTELD WAS HEEL VLUG IN ONS BEZIT IS HEEL DEGELIJK PAPIER ZEKER VOOR HERHALING VATBAAR
Verbeterpunten1 WAS ANDERE KLEUR DAN OP DE FOTO