Pluspunten
Snelle en correcte levering. Goede prijzen
Pluspunten
Het werkt perfect. En je bestelling is snel binnen.
Pluspunten
Prima. Ik had een vraag. Ik werd meteen teruggemaild. Er was een rol over die bracht ik persoonlijk terug naar de Slinge. Daar zag ik ok de winkel(s). Het zag er netjes uit. Er waren veel behangrollen voor 5 euro p stuk. Deze zijn niet te retourneren. Ik had via paypal betaald. En heb de rol behang die teveel was binnen 3 dagen teruggestort gekregen.
Pluspunten
lekker goedkoop
Pluspunten
zeer tevreden, goede prijs en goed product!
Pluspunten
Heb al 2x deze beoordeling ingevuld. Ik ben super tevreden
Verbeterpunten==
Pluspunten
Goed assortiment
Pluspunten
Goedkoop kwalitatief sterk behang, product voldoet aan verwachtingen.
Verbeterpuntenmatenkeuze fotobehang is wat beperkt, moest zelf aardig bijsnijden maar dit is geen ramp.
Pluspunten
zeer snelle levering, netjes verpakt.
Pluspunten
vlotte levering and breed gamma aan opties
Pluspunten
Kwaliteit, TOP, snelle levering...
Pluspunten
Goede producten , overzichtelijke website , snelle levering
Pluspunten
snelle levering, netjes ingepakt
Pluspunten
Accuratesse, snelle levering, goede retourzend mogelijkheid, vriendelijke medewerker, telefonisch goed bereikbaar.
VerbeterpuntenZou niet weten
Pluspunten
Mooie producten snelle levering
VerbeterpuntenRetour is duur
Pluspunten
Handige site, snelle levering
Pluspunten
Ik ben erg blij met mijn behang!! precies zoals op de foto staat en werd snel en netjes geleverd! Top bedrijf heb ook gebeld met hun en werd netjes en vriendelijk geholpen.
VerbeterpuntenGeen Blijf zo doorgaan
Pluspunten
Helemaal in orde
Pluspunten
Veel keuze en goede en snelle levering.
Pluspunten
Nette website, eenvoudig bestellen, snelle terugkoppeling, prima verpakt, goed geleverd
VerbeterpuntenDe online beschikbaarheid moet wel kloppen, het behang bleek niet op voorraad waardoor een week later ontvangen. Dat was voor ons geen enkel punt, onze behanger kwam een week later en de communicatie was prima, maar als je het de volgende dag verwacht en nodig hebt is de situatie wel vervelend
Pluspunten
Snelle levering, mooi behang