Pluspunten
Snelle levering! Goedkoop!
Pluspunten
Snel bezorgd
VerbeterpuntenKijken wat er verzonden wordt er zat kleurverschil in het fotobehang we zagen het telaat het behang was al gelijmd
Snelle service. And what you see is what you get.
Pluspunten
Veel keus. Duidelijke site. Goede prijs.
Pluspunten
Snelle reactie, verzending, alles prima in orde!
Pluspunten
Ruim aanbod en leuke prijzen!
Pluspunten
Prachtig behang en bijna geen verspilling echt super! En een blije zoon
Pluspunten
Vlotte service - goed verpakt en complete levering.
Pluspunten
Makkelijke site, snelle verzending
VerbeterpuntenVerpakking kan echt beter! Een deel van de rollen was ingedeukt, geen heel fijn gevoel als je de doos net open hebt gemaakt.
Pluspunten
Snelle levering en precies zoals op de foto
Pluspunten
Top bedrijf! Snelle levering en goede service bij retourneren. Bestelde artikel is ook helemaal naar onze zin.
Pluspunten
Duidelijk, snel en goede kwaliteit
Pluspunten
Overzichtelijke site en goede contact en communicatie
Pluspunten
Pluspunten
Product ziet er goed uit. Zoals verwacht. Bestelling snel verwerkt. Helaas verliep de levering niet zo goed, door slechte communicatie van verzendingsdienst.
VerbeterpuntenEen betere verzendingsdienst, of betere communicatie voorstellen. Over de verzendingsdienst ben ik helemaal niet te spreken! Dit weerhoudt mij helaas om opnieuw te bestellen.
Pluspunten
Behulpzaam, fijne contacten gehad met de klantenservice, fijn geholpen in de winkels.
VerbeterpuntenRetour sturen mag wat ons betreft iets langer worden dan 14 dagen. Wij hadden tegenslag met klussen waardoor we het behang snel terug moesten brengen om nog in aanmerking te komen voor geld retour
Pluspunten
Pluspunten
Snelle levering top behang goede kwaliteit ik ben et heel tevreden van op de muir oogt het ook heel mooi #aanraader
Pluspunten
Snelle levering,keurig verstuurd
Pluspunten
Snelle levering Zeer goed product Lage prijs