Heel fijn geholpen in de winkel maar ook later aan de telefoon voor een bijbestelling. Ik had al een bestelling geplaatst maar had nog 1 extra rol nodig. Snel alles geregeld dat het toch met dezelfde bestelling mee kon. Verder ook goede adviezen en geduld van die mensen! Ohja en ook natuurlijk top behang, veel keuze!
Mooi behang, kleur conform website.
Snel het mooie behang van Pip verstuurd inclusief behanglijm dus we konden meteen aan de slag. Zijn er erg blij mee
Behang netjes en snel geleverd. Erg tevreden
Het behang is echt mooi en heel prettig om mee te werken. En dat voor die prijs!!! Echt top!
Alleen is het behang een totaal andere kleur dan op het plaatje van de site. Nu weet ik dat kleuren anders kunnen zijn, maar de titel is: groen/goud. Maar het behang is grijs/goud.
Prachtig behang, goede kwaliteit en een snelle levering. Ben er heel blij mee!
Ruime keus goede prijs en snel en netjes geleverd
Het behang zit er heel mooi op, en is erg mooi. Ik ben er super blij mee. Ik ga jullie zeker aanraden bij mn vrienden. Gr Inge Kolder
Prima behang, waarom meer betalen als het ook goedkoper kan met goede kwaliteit behang. Zeer tevreden, en volgende maand kom ik weer behang bestellen. Top winkel
Heel tevreden over deze verkoper! Het behang was goed verpakt en werd de dag na bestelling al geleverd. Het zit inmiddels op de muur en het resultaat is prachtig.
Iedereen is er weg van, heel blij er mee
Bestelling duurde veel te lang dus laat dan wat weten...
Erg goed, snel en goede kwaliteit
We hadden behang gezien bij de plaatselijke schilder per toeval kwam ik op de site v al n behangkoopjes.nl daar hadden ze hetzelfde behang voor een veel lagere prijs dus we zijn er naartoe gegaan en zijn super goed geholpen
Behang van perfekte kwaliteit en tegen een ongelooglijke prijs! Top service! Sterk aanbevolen!
Diverse keren al besteld en iedere keer netjes snel ontvangen. Heel fijn dat dit soort bedrijven nog bestaat. Echt een aanrader
Prachtig behang Vincent van Gogh eerst de rode nu ook een roze . Prima te verwerken
Volgende keer weer.
Behang besteld waarbij in de webshop stond dat de levertijd 2-4 dagen zou zijn maar uiteindelijk was de levertijd bijna 3 weken. Hiernaast behang besteld waarbij staat dat deze 70cm breed zou zijn. Bij levering staat op de rollen behang dat deze 10,05 mtr * 70cm +/- 3% mag zijn en helaas bleek in ons geval dat de fabrikant ook behoorlijk naar die 3% in de min had gewerkt. Voor behang van deze prijsklasse toch wel een behoorlijke tegenvaller. Over behangkoopjes.nl vooral lof over hun service en assortiment en ook de communicatie over de verzending. (Alleen zorgen dat de juiste levertijd wordt aangegeven in de webshop)
makkelijk te behangen en weer een nieuwe look
Vlotte levering, prima vliesbehang en printkwaliteit, enkel jammer dat de stroken niet genummerd waren. We hebben nu een bos achter ons bed, slaapt prima rustig
Veel verschillende soorten behang in verschillende prijsklassen. Veel behang uitgestald maar ook ontzettend veel behang boeken mocht iets anders zoeken. Fijn personeel die je rustig de tijd geeft om rond te kijken maar als je hulp nodig hebt doen ze dat graag. Echt een aanrader om daar lekker rond te kijken!
Keurig en op tijd. Maar let op. Misschien moet het bedrijf dat zelf opmerken: Bij het behang koop ik een pak RASCH Vlies lijm van 250 gr. Na ontvangst het gesloten pakje gewogen: was 192 gr. Toch ruim 20% tekort.
Snelle levering goed behang schappelijke prijs.