Pluspunten
heel goed niets van te zeggen
Pluspunten
Snelle levering en goedkoop
Pluspunten
Snelle levering goede kwaliteit behang.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
snelle levering, prima kwaliteit behang
Pluspunten
Mooi behang snelle levering.....top.
Pluspunten
Het behang ziet er prachtig uit! Helaas had ik eerst de pech dat mijn keuze niet meer leverbaar was, dit heb ik goed met ze op kunnen lossen doordat ze met me mee dachten naar mogelijkheden. Ik vond het ook netjes dat direct nadat ze er achter kwamen dat het niet meer leverbaar was, dit direct aanpasten op de site! Dit heb ik wel eens anders gezien
Pluspunten
Snelle levering, goed behang. Goed contact!
Pluspunten
Snelle levering, goede prijs
Pluspunten
Snelle levering. Goed behang, scheurt wel ietwat snel. Voor de wat gevorderde behanger
Pluspunten
Snelle levering. Goede kwaliteit.
Pluspunten
Goede communicatie. Goede updates over je levering.
VerbeterpuntenLevertijd was aangepast binnen 1 dag naar levering binnen 1-3 werkdagen naar 'wachten op fabrikant'. Misschien goed om bij de eerste mail direct aan te geven dat de levertijd wat langer is. Ik had het product uiteindelijk na 1 week (5 werkdag). Verwachting van de klant was niet helemaal voldaan.
Pluspunten
VerbeterpuntenZeer slechte kwaliteit behang! Bij telefonisch contact was het jammer maar helaas. Nooit meer dus, slechte reclame
Goedendag, Zoals wij duidelijk hebben aangegeven in ons gesprek, zijn hier meer dan duizend rollen van verkocht. Sporadisch klachten over het niet goed kunnen verwerken, omdat het blauw afgeeft. De 99% die het wel is gelukt, heeft zich aan onze bijgeleverde instructies gehouden over het voorzichtig verwerken. Als het niet lukt dan zijn wij helaas het mikpunt, terwijl het behang niet van slechte kwaliteit is zoals u doet suggereren. Groeten Behangkoopjes Team
Pluspunten
Alles geleverd zoals besteld! Snelle en perfecte levering ! We hadden gekozen voor een strandafbeelding op vinyl. Het is zoals op de site staat, ook wat betreft de kleuren, en we zijn er erg blij mee. De bijgeleverde lijm is door onze behanger niet gebruikt, dus daar hebben we geen oordeel over. Verder zijn we erg tevreden.
Pluspunten
Wij hebben fotobehang besteld op basis van een tegeleverde foto. Goed advies, snelle levering en goede kwaliteit en prijs. Zeker aan te bevelen.
Pluspunten
mooie website, prima afhandeling
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle levering en blij met het geleverde behang!
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Snelle, correcte levering. Flexibel, goede telefonische bereikbaarheid. Eigen fout in de bestelling zonder enig probleem verholpen. Prima service!
Pluspunten
Leveren op tijd!
Pluspunten
Correct