Pluspunten
Kwaliteit! Behang is van zeer goede kwaliteit
VerbeterpuntenLevering: lange levertijd
Pluspunten
Mooie kwaliteit behang en ook voldoende keuze. Tevens snelle levering.
Pluspunten
De levering is snel en op tijd.
VerbeterpuntenDe foto’s komen niet overeen met wat je ziet. Mijn behang ziet er totaal anders uit dan de afbeelding op de site. Dat was een grote tleurstelling.
Pluspunten
Heel snel geleverd en behang voldoet volledig aan de verwachting. Duidelijke uitleg op de site en je wordt goed op de hoogte gehouden over het verloop van de levering.
Pluspunten
Service is top!
Pluspunten
Kwalitatief behang en snelle levering
Pluspunten
correct geleverd
Verbeterpuntenik zou als tip willen zeggen dat bij het door mij gekozen behangpapier beter word bijgeschreven om ook de ondergrond met lijm in te strijken en niet alleen het papier
Pluspunten
Snelle service. Mooi behang tegen lagere prijs. Bij teveel kan behang retour en geld is binnen paar dagen teruggestort. Behankoopjes is echt aan te bevelen!
VerbeterpuntenWeet niet.
Pluspunten
veel keuze en snel geleverd
Pluspunten
Goede informatie gekregen door de medewerkers aan de telefoon. En ze hadden gelijk, de foto is op 3 meter scherp genoeg om heel mooi te zijn.
Pluspunten
Vlotte snelle levering, tweede keer dat we bestellen, en telkens alles vlot verlopen.
Pluspunten
De levering van de behangrollen was volgens de planning, dus dat is leuk als je daarmee rekening kan houden. We zouden zeker opnieuw een bestelling plaatsen. De kwaliteit was ook heel goed. We zijn tevreden.
Pluspunten
Supersnel bezorgd! Prachtig behang.
Pluspunten
goede kwaliteits behang. 1 deel snelle levering 2de deel, foto behang duurde langer. kwaliteit goed
Pluspunten
Alles snel en netjes afgehandeld! Super lage prijzen en heel veel keus!
VerbeterpuntenMisschien is het handig een stuk (staal) behang mee te sturen als voorbeeld. Ik kon een rol niet terug doen omdat ik het plastic eraf gehaald had. Zonde van mijn centen in dit geval!
Pluspunten
Duidelijke website. Veel keus Concurerende prijs.
Pluspunten
Leuk behang, veel keus en snelle levering.
Pluspunten
bij dit bedrijf is: afspraak is afspraak
Pluspunten
Snelle levering en hele goede kwaliteit. Ik ben zeer tevreden en blij met mijn behang.