Pluspunten
perfect, goede feedback
Pluspunten
Duidelijke communicatie, flexibel qua behang ruilen, snelle service,
Pluspunten
Goede en snelle levering. En het behang was precies zoals op de foto.
Pluspunten
Duidelijke website en heel mooie prijzen! Het proces van bestellen, betalen en bezorgen verliep vlekkeloos. Top!!
Pluspunten
prima levering, voldeed aan verwachting.
Pluspunten
geen
VerbeterpuntenKleuren van de afbeelding op website (op verschillende computers gekeken) kwam niet overeen met wat ik ontvangen heb. Hier kwam ik achter na openmaken van één van de rollen (afbeelding was niet volledig door het folie van de dichte rol te zien). Helaas pas na ruim een week na ontdekken reactie van klantenservice: terugsturen was ik te laat voor en open rollen mogen niet retour. Heb nu behang in de verkeerder kleurstelling voor niets betaald. Erg teleurstellende klantenservice die geen enkele oplossing bood. Grappig dat zodra er openbaar geklaagd wordt deze organisatie wel direct weet te reageren. Vol onjuistheden en hun eigen fout bij de klant neerleggend. Ze kunnen het dus wel, zolang hun portemonnee maar gevuld blijft en het lijkt alsof er tevreden klanten zijn. Nogmaals; als je te traag als klantenservice reageert en ook nog een product levert dat niet lijkt op dat wat gepromoot wordt, dien je dit op te lossen....
1. Late reactie lag niet bij ons, maar bij u. U heeft een mail gestuurd naar het verkeerde no-reply mailadres. 2. Kleur van bestelde rollen komen overeen met wat op de site staat. Kleuren kunnen afwijken op diverse beeldscherm typen. 3. Kleuren en patroon kan bekeken worden door het doorzichtige folie. Als iets niet bevalt qua kleur maakt u het niet open. 4. Bij dringende zaken als uw tijd dringt met de retourtermijn kunt u altijd bellen, dit heeft u zelf nagelaten. 5. Er is in uw ogen geen passende oplossing, maar het product is geleverd wat is besteld. Zoals aangegeven kunt u beter geen online bestellingen doen, maar eerst de kleuren in het echt bekijken. In onze ogen geen enkele fout gemaakt en betreuren deze slecht onderbouwde revie
Pluspunten
Ruime collectie. Snelle levering. Voordelig
Pluspunten
Goede kwaliteit papier, snel geleverd en heel overzichtelijk.
VerbeterpuntenVoor ons geen verbeterpunten
Pluspunten
snelle en correcte levering. Mijn papier kostte maar de helft van de prijs in vergelijking met andere winkels.
Pluspunten
Leuke prints voor een prima prijs. Alleen jammer dat het behang niet blijft zitten
VerbeterpuntenVerzendkosten bijna net zo duur as het product!
Pluspunten
snelle en correcte levering
Pluspunten
Mooi behang!
VerbeterpuntenIk ben erg teleurgesteld over de service gerichtheid van dit bedrijf.
Pluspunten
Goede site/duidelijje gebruikersvriendelijke website Klantvriendelijke telefonische service
Pluspunten
Makkelijk,snel en niet duur
Verbeterpunten?
VerbeterpuntenNiks prima service
Pluspunten
snelle levering, goede kwaliteit behangpapier
Pluspunten
Snelle levering, mooie producten
Verbeterpuntengeen.