VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levering tegen hele scherpe prijs. Prachtig behang, hele goede kwaliteit
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goed advies, snelle en vriendelijke service. Toen het kleurnummer van mijn behang niet meer leverbaar bleek te zijn, hebben ze mij gebeld voor overleg over mijn bestelling. Super!
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
Groot assortiment, prijs vriendelijk en snelle levering!
Pluspunten
Snelle levering, prima prijzen.
Pluspunten
Snel en goed geleverd
VerbeterpuntenIets duidelijker vermelden, bijv bij bestel lijst, dat de lijm ook echt inbegrepen zit.
Pluspunten
Mijn behang was niet op voorraad, maar kreeg goede terugkoppeling. De nabestelling kwam sneller dan verwacht. En de kleur van het voorbeeld op internet was perfect. Online bestellen blijft toch een risico.
Pluspunten
Snelle levering, product goed ingepakt, goede prijs/kwaliteit verhouding.
Pluspunten
Snelle levering ondanks de feestdagen. Papier was heel netjes en heel degelijk verpakt. Dik pluspunt hiervoor. Heb helaas na het plakken 1 drukfoutje op het fotopapier. Maar ik kan er best mee leven :-)
Pluspunten
VerbeterpuntenGeen idee, na 1 bestelling weet je dat niet.
Pluspunten
Vriendelijk aan de telefoon Snelle levering Nogal wat goedkoper als in de winkel. Na het terugsturen van overgebleven artikelen, binnen 2 dagen alles afgehandeld inclusief het geld terug op de rekening.
Pluspunten
prijs kwaliteit zeer goed behang,ruime keuze aan behang en een goede overzichtelijke website,en een zeer snelle en goeie levering
Verbeterpuntenkan ik op dit moment niet bedenken
Pluspunten
super hardwerkende mannen en dame vandaag weer super geholpen
Pluspunten
Ruime keuze, goede kwaliteit. Duidelijke en snelle afhandeling van de bestelling.
Pluspunten
Pluspunten
geen negatieve ervaring, top service, snelle levering, zeer goede kwaliteit papier, dus een aanrader
Pluspunten
Nvt
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Erg behulpzaam met het uitzoeken van het juiste behang. Ben er erg blij mee.