Pluspunten
Duidelijke site
Pluspunten
Snelle bezorging, ook altijd antwoord bij vragen via email
VerbeterpuntenNiet altijd duidelijk of er behangplaksel bij in zit, bij sommige rollen zit het er volgens de site gratis bij terwijl dit toch niet het geval is
Pluspunten
Goede levertijd! Behang heel erg mooi en sterk!
Pluspunten
Niet duur maar zeer mooi fotobehang.
Pluspunten
VerbeterpuntenDe kleur van het behang is niet zoals het is weer gegeven op de website. Sterker nog de kleur wijkt behoorlijk af. Op de foto is het echt 'goud' in het echt is een kleurenprint uit een niet goed afgestelde printer. Even goed gaan we het behang wel gebruiken, (tip) maar volgens ons mag dit wel even bij het artikel vernoemd worden dat de kleur echt behoorlijk afwijkt.
Pluspunten
Snelle levering. Goede kwaliteit.
Pluspunten
Zeer snelle levering
VerbeterpuntenNiets
Pluspunten
Heel vlugge levering en begang is bijzonder mooi uitgevallen. Super tevreden .
Pluspunten
Snelle levering, goede kwaliteit van behangpapier, foto op site lijkt op het echte papier!
Pluspunten
Via internet rollen behang besteld, deze zijn een aantal euro per rol voordeliger dan in andere behangzaken. Dit was niet wat ik bedoelde (mijn eigen verkeerde beoordeling), dus we zijn langs de winkel geweest. Wat een vriendelijke mensen! Zo klantvriendelijk maak je nog weinig mee. Daarnaast zijn ze kundig en denken ze mee! Ik zeg top!
VerbeterpuntenDe winkel was moeilijk vindbaar, omdat de navigatie een andere locatie weergeeft!
Pluspunten
Hele snelle levering!
Pluspunten
goede kwaliteit toch net iets duurder dan bij andere verkooppunten snelle en goede levering
Pluspunten
Geweldige service en snelle levering!
Pluspunten
Keurig op tijd en goed verpakt
Pluspunten
Gewoon goed!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levering en super kwaliteit
Pluspunten
VerbeterpuntenSlecht behang. Scheurt als je ernaar kijkt
Het is kinder behang op papier basis dit is helaas altijd kwetsbaarder dan vinyl of vlies.
Pluspunten
Snel geleverd; en een deel van de bestelling kon ook nog zonder problemen worden gecanceld, nadat bleek dat de levering wat langer zou duren
Pluspunten
Snelle levering. Mooie kwaliteit behang. Duidelijke uitleg hoe het behang te behandelen/op te plakken.en welke behanglijm te gebruiken Mijn zoon is erg blij met z'n levensgrote voetbal stadion
VerbeterpuntenWat ik wel lastig vond is dat je het behang moet controleren op foutjes voordat je het op de muur plakt en omdat ze zo stijf opgerold zijn is het lastig om de behang rollen plat neer te leggen.ze blijven oprollen.ook als je ze al een paar keer heb opgerold de andere kant op. Maar ik zou niet zo snel weten hoe om het op te lossen.want doordat het opgerold zit is het een betrekkelijk kleine verpakking en dat is ook weer fijn ivm verzendkosten
Pluspunten
Supersnelle levering
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Prima kwaliteit, op tijd geleverd. Zag er uit zoals verwacht.