Pluspunten
VerbeterpuntenOp internet zag het behang er anders uit van kleur dan toen ik het binnen had
Pluspunten
De PostNL link werkt niet voor opvolging van leveringen in Belgie. Het goede is dat er een telefoonnummer op het web vermeld staat waarmee een uiterst vriendelijk en behulpzame Behangkoopjes medewerker bereikt kan worden die de leverstatus kan vertellen. Voorts is de op de website beloofde gratis behangplaksel meegeleverd zonder daar nog weer specifiek om te moeten vragen. Prima levering en service!
VerbeterpuntenZou handig zijn moest de levering ook vanuit Belgie electronisch te volgen zijn,
Pluspunten
Pluspunten
Zéér veel keuze op de site, het was moeilijk om uiteindelijk te beslissen welke foto we op de muur wilden. Snelle levering, verpakking in orde, duidelijke handleiding er bij, ... Heel tevreden!
Pluspunten
Verwachte levertijd was 4-5 dagen, echter had ik het de dag erna al in huis.
Pluspunten
Super snel en keurig geleverd
Pluspunten
mijn behangrand was leuk printje en zo maar heel duur voor stukje papier.
Pluspunten
Snelle levering, goede kwaliteit behang.
Pluspunten
directe en correcte levering goede info over levering produkt
Pluspunten
Zeer voordelig behang, veel korting ten opzichte van andere winkels!! Artikelnummer werd gelijk gewijzigd toen ik twijfelde over nummer, zeer snelle reactie en erg klantvriendelijk. Gewoon even mee overleggen om er samen uit te komen.
Pluspunten
Pluspunten
Alles perfect in orde en vooral de zéér snelle levering is een enorm pluspunt!
Pluspunten
Snelle levering en goede prijs
VerbeterpuntenKwaliteitscontrole
Pluspunten
Snel en correct
Pluspunten
Snelle en goede service
Pluspunten
Top bedrijf, Behang besteld, veel goedkoper als bij een ander en ik had t de volgende dag binnen. Ik vind een aanrader!!
Pluspunten
Ruim assortiment, scherpe prijs
Pluspunten
alles top geleverd volgende keer weer
Pluspunten
Overzichtelijke website, goede service en communicatie
Pluspunten
Stelle accurate Levering.
Pluspunten
Goede service en vriendelijk personeel
Pluspunten
Behang was super leuk en goeie kwaliteit. En snel service volgende dag was binnen.