Pluspunten
leuke collectie, snelle levering. En een mooie kwaliteit behang
VerbeterpuntenOp de site ook een plak advies per soort behang vermelden,
Pluspunten
Goedkoop en supersnel! Niks op aan te merken dus dat geef ik zeker door aan anderen!
Pluspunten
Netjes op tijd geleverd nog sneller dan aangegeven stond op de site! Goede kwaliteit van behang en niet duur.
Pluspunten
Het is allemaal prima gegaan: vlotte levering en het behang helemaal naar mijn zin!
Pluspunten
gemakkelijk te bestellen en zeer vlotte levering
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle levering prima produkt
Pluspunten
Ik belde het bedrijf om te vragen of het behang op tijd geleverd kon worden (i.v.m. een feestdag tussendoor) aangezien we enige haast hadden. Super aardige man aan de telefoon die meteen het magazijn in dook om te kijken of het behang op voorraad was. Dit was zo en hij beloofde het meteen te versturen. Ik had inderdaad binnen 10 minuten de bevestiging per mail dat het verstuurd was en de volgende ochtend werd het bezorgd. Top! Dit was tevens het 3e (en laatste bedrijf wat dit behang überhaupt aanbood) en de enige die het op voorraad had.
Pluspunten
Vlotte verzending en in prima staat aangekomen
Pluspunten
Vlotte site, ruim assortiment.
VerbeterpuntenLevering duurt lang (10 dagen) en het gebruik van de transporteur is niet fijn (DHL).
Pluspunten
Zeer tevreden. Mooi behang. Top kwaliteit.
Pluspunten
Goede service. Snelle levering. Een bedrijf die ik absoluut aanbeveel.
VerbeterpuntenZou ik niet weten
Pluspunten
Goede communicatie, voor vragen makkelijk telefonisch bereikbaar. Gekozen voor kamerbreed (dus)muurvullend behang en het is prachtig. Het plakken ervan is goed te doen, wel goed nadenken voor je begint en niet vlugvlug
VerbeterpuntenKan niets bedenken
Pluspunten
prima levering, keurig verpakt. Lijm en beschrijving zit er bij. Mooi eindresultaat! Stukken goedkoper dan elders.
Pluspunten
Supersnelle levering (in België)
Pluspunten
snelle levering, behang een stuk goedkoper dan elders
Pluspunten
Goede prijs van het behang en snelle levering.
Pluspunten
Snelle levering en behang ziet er precies zo uit als op de foto!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Je krijgt wat je ziet prima behang duidelijke beschrijving en plaksel.
Pluspunten
Snelle levering, vlotte afhandeling van verkoop, goedkoop.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Super goed advies...nemen de tijd om te helpen
VerbeterpuntenIk heb 3 rollen 3D steenbehang licht grijs besteld, na de muur te hebben geplakt zijn alle 3 de rollen anders van kleur, 1 rol verschillend zo erg dat ik deze weg heb kunnen gooien. Kleur nummers van de 3 rollen zijn gelijk. Met veel knippen en meten heb ik het gehaald maar er is toch licht kleur verschil. En dit komt niet door ander licht inval. Maar het is goed zo
Pluspunten
10 steren supper tevreden
Pluspunten
Snel, niet duur, veel keus en netjes verpakt.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Na het plaatsen van de order werd meteen de rol behang opgezocht en direct verstuurd. De volgende dag de order ontvangen. Super afhandeling
Verbeterpuntennvt het bedrijf Behangkoopjes voldoet aan de wensen. 10