perfect
Snelle verzending, goed bereikbare en vriendelijke klantenservice en uiteraard een hele mooie collectie!
Beste Amanda, Bedankt voor deze mooie review en graag 'tot ziens'! Met vriendelijke groet, Marianne
Altijd netjes geholpen
Beste Liza, Wat leuk om te horen, bedankt dat je de moeite hebt genomen voor deze review! Met vriendelijke groet, Marianne
Snelle levering, mooi product
Hoi Sonja, Fijn dat alles naar wens verlopen is, bedankt voor deze mooie review! Met vriendelijke groet, Marianne
Geweldige service en snelle levering en hele mooie prijzen in 1 woord echt top
Hoi Priscilla, Wat een leuke review heb je geplaatst, dankjewel hiervoor en graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Tosca
Einde van de dag besteld en de volgende dag al in huis. Als we rechtstreeks kochten bij de website van het merk kleding was de bezorging echt traag. Bij Herman zeer snel geleverd!
Vrijdag besteld maandag geleverd. En het was ook netjes verpakt. Dank daar voor
Beste Nina, Bedankt voor deze review Nina! Met vriendelijke groet, Marianne
Hoi Shayna, Bedankt voor deze 5-sterren review! Met vriendelijke groet, Marianne
Geweldig snelle levering en alles is mooi. Goed verpakt en netjes geleverd, ondanks de drukte van black friday.
Hoi Cici, Fijn dat het pakket snel in huis was, veel plezier ermee en bedankt voor de review! Met vriendelijke groet, Marianne
Hoi Annoesjka, Super om te horen, dankjewel! Met vriendelijke groet, Tosca
Snelle en goede service
Hi Sylvia, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service. Met vriendelijke groet, Rosa
Boven verwachting. Scherp geprijsd en super snelle levering
Hi Lucy, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de levering boven verwachting snel was en dat je tevreden bent met onze prijzen. Met vriendelijke groet, Rosa
Herman schoenen een aanrader
Hi, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat alles snel, goed en netjes is verlopen. En wat leuk om te horen dat je Herman Schoenen aanbeveelt. Met vriendelijke groet, Rosa
Makkelijk te bestellen en volgende dag in huis Retour wel kosten aan verbonden datbis wel een tegenvaller
Hi Azia, Bedankt voor je review! Fijn dat je het bestellen gemakkelijk vond en dat je bestelling de volgende dag in huis was. De retourkosten zijn inderdaad voor eigen rekening. Met vriendelijke groet, Rosa
top ben weer is heel blij hahah
Hi Judith, Super om te horen dat je weer zo blij bent! Veel plezier met je aankoop! Met vriendelijke groet, Rosa
Snelle levering en goed verpakt goede service
Hi Tiel, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering, de nette verpakking en onze service. Met vriendelijke groet, Rosa
Top super snel geleverd
Hi Karin, Bedankt voor je review. Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met je schoenen en dat ze snel geleverd zijn. Veel plezier met je nieuwe schoenen! Met vriendelijke groet, Rosa
Ben blij met de jas. Ik heb hem sinds vandaag uit de verpakking gehaald omdat ik ziek was. Alleen zitten er 2 halen in de jas helaas.. daar ben ik teleurgesteld in
Beste Sylvana, Wat jammer om te horen dat de bestelling niet naar wens was! Ik zie dat er al contact is geweest via de mail en dat het opgelost is. Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Marianne
fijne website, mooie merken, snelle levering
Hi Nathalie, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze merken, de website en de snelle levering. We hopen je snel weer terug te zien in onze shop! Met vriendelijke groet, Rosa
Online besteld enige jammer originele omdoos niet erbij Verder snelle levering en goed verpakt Super blij met mijn tas
Hi Daniëlle, Bedankt voor je positieve review. Fijn dat je blij bent met je tas! Wij leveren al onze producten altijd in de originele verpakking, wel hebben wat merken een vernieuwde verpakking, misschien dat je een andere verpakking gewend was? We hopen dat je veel plezier hebt van je aankoop! Met vriendelijke groet, Amy
Jas was te groot, retour gestuurd en 2-3dagen later stond het geld terug op mijn rekenking. Verzending was ook heel snel en werd goed gecombineerd. Top
Hi Stefan, Bedankt voor je positieve review. Fijn om te horen dat de verzending en retour zo snel en soepel zijn verlopen. Met vriendelijke groet, Amy
3 paar gehaald met een mooie korting die ik nergens anders zo goed was
Hi Rick, Bedankt voor je positieve review. Wat leuk dat je drie paar schoenen hebt kunnen scoren met zo’n mooie korting! Hopelijk zien we je snel weer terug. Met vriendelijke groet, Amy
Heel goed.
Hi Shurneilla, Bedankt voor je fijne review. Wat goed om te horen dat alles naar wens is verlopen! Met vriendelijke groet, Amy
Top, goede en snelle service
Beste Esther, Bedankt voor deze positieve review! Leuk om te lezen :) Met vriendelijke groet, Lara
Super snel in huis! Ben blij met mijn nieuwe jas!
Hi Ashley, Wat fijn! Names het Herman Team wensen wij jou veel plezier met je nieuwe jas :) Met vriendelijke groet, Lara