Wordt vriendelijk geholpen.
Beste Susan, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service, dat doet ons goed! Met vriendelijke groet, Tobias
Alles was prima, mijn pakketje is in perfecte staat aangekomen en ik ben tevreden met het product. Ik heb hier al meerdere keren besteld.
Beste Annett, Fijn om te horen dat alles goed is gegaan! Met vriendelijke groet, Tobias
De acties daar hou ik van Dat is leuk inkopen doen
Hi Sandra, Super leuk om te horen! Bedankt voor jouw review! Met vriendelijke groet, Lara
Super snelle levering!
Beste Ketie, Fijn om te horen dat de verzending zo goed ontvangen is! Veel plezier met je bestelling. Met vriendelijke groet, Tobias
Alles komt op tijd en snel binnen. En retouren gaan ook heel snel.
Beste Carola, Goed om te horen dat je zo tevreden bent! Bedankt voor de review. Met vriendelijke groet, Tobias
Uitgebreide collectie,uitstekende kwaliteit en snelle levering… top..
Beste Ineke, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden ben! Wij werken er hard aan om dagelijks te blijven verbeteren. Bedankt voor deze review. Met vriendelijke groet, Ryan
Ik kom er al heel veel jaren Leuke meiden wordt er goed geholpen Ook online prima en makkelijk bestellen
Beste Liza, Wat goed om te horen dat alles je zo bevalt! Wij hopen je snel weer in de winkel te zien. Met vriendelijke groet, Ryan
Eerste keer besteld maar zeer tevreden
Beste, Goed om te horen dat je zo tevreden ben over je bestelling! Bedankt voor het achterlaten van deze reactie. Met vriendelijke groet, Ryan
had schoenen bestel waren al verkocht werdt gebelt dat ze niet meer waren dat geld treug werdt gestort biinen 3 dagen stond het weer op rekening
Beste Cis, Fijn dat we het probleem zo positief hebben kunnen oplossen. Bedankt voor het achterlaten van deze review! Met vriendelijke groet, Ryan
Snelle verzending!
Beste Naomi, Fijn dat de verzending je zo goed bevallen is! Veel plezier met je bestelling. Met vriendelijke groet, Ryan
Je krijgt heel snel antwoord op je mail Super snelle verzending Heel vriendelijk personeel en ze denken mee in oplossingen als dat nodig is
Beste Chantal, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service! Dat doet ons goed! Bedankt voor deze mooie review. Met vriendelijke groet, Lara
Behulpzaam, vriendelijk, geduldig. Proces van begin tot eind verliep helemaal goed. Voor een winkel die al zó lang bestaat is het personeel nog steeds vriendelijk. Echt super! Dank je wel Herman schoenen.
Beste Geeta, Fijn dat je zo te spreken ben over onze winkel en bedankt dat je de tijd heb genomen om deze reactie achter te laten. Met vriendelijke groet, Ryan
Super goede en snelle service en erg vriendelijk!
Hi Kimberly, Fijn om te lezen je blij bent met onze service. Veel plezier met jouw nieuwe schoenen! Met vriendelijke groet, Ashley
Goede webshop, makkelijk bestelportaal en volgende dag geleverd. Top en niet geheel onbelangrijk, hele vette schoenen.
Hi T, Hartelijk dank voor je mooie review! Fijn om te horen dat het bestelproces en de levering goed zijn verlopen en wat leuk dat je zo enthousiast bent over de schoenen! Met vriendelijke groet, Ashley
Mooie schoenen en de volgende dag geleverd
Hi Rian, Fijn dat je tevreden bent! Veel plezier met jouw nieuwe schoenen. Met vriendelijke groet, Ashley
Wat een mooie slippers van kurt geiger lopen ook goed. Echt een aanrader Snelle verzending
Hi Bianca, Wat leuk om te horen, dank voor je enthousiaste reactie! Veel plezier met jouw nieuwe slippers! Met vriendelijke groet, Ashley
Duidelijke communicatie.
Beste Rebecca, Wat fijn dat de communicatie je zo goed bevallen is! Wij blijven hier hard aan werken om dit steeds te blijven verbeteren. Met vriendelijke groet, Ryan
Mooie porotomonee besteld werd 2 dagen later gebeld dat deze niet meer leverbaar is geef dit dan aan op je webshop.
Beste Ricardo, Wat vervelend om te lezen dat de situatie zo gelopen is, zo hoort het natuurlijk niet te gaan. In ieder geval bedankt voor het achterlaten van deze review. Wij zullen hier extra op letten in de toekomst om ervoor te zorgen dat dit niet meer gebeurd. Met vriendelijke groet, Ryan
Mooie kwaliteits kleding/schoenen
Hi Angelique, Bedankt voor jouw mooie review en we wensen jou namens Herman Schoenen veel plezier met jouw aankoop! Met vriendelijke groet, Lara
Snelle levering, netjes verpakt, en ze hebben hele leuke dingen!
Hi Samantha, Bedankt voor je mooie review! We zijn blij dat je tevreden bent met onze service en collectie! Met vriendelijke groet, Ashley
Mooie spullen en snelle levering
Ik vind Hermanschoenen een zeer klantvriendelijk bedrijf met een zeer mooie collectie. Jaren geleden, toen je nog niet online kon bestellen, had ik schoenen op hun site gezien, maar omdat ik aan de andere kant van het land woon, heb ik gebeld en gevraagd of ze het wilden opsturen. Dat hadden ze gedaan en sindsdien ben ik al jaren klant bij Herman schoenen.
Hi C, Bedankt voor je mooie review! Geweldig dat je al zo lang tevreden klant bent. We blijven ons best doen voor de beste service! Met vriendelijke groet, Ashley
Schoenen waren beschadigt
Beste Conchita, Vervelend om te horen dat de schoenen beschadigt waren. Je kan ons altijd telefonisch of via de mail bereiken om te kijken of we wat op kunnen lossen. Met vriendelijke groet, Ryan
Hele mooie unieke spullen medewerkers zijn altijd vriendelijk en helpen je ook graag Dik tevreden
Beste Jeany, Goed om te horen dat je zo tevreden bent bij ons! Bedankt voor deze positieve reactie. Met vriendelijke groet, Ryan
Snelle verzending
Beste Vienna, Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle verzending. Hier werken wij dagelijks hard aan! Met vriendelijke groet, Ryan