Maakt altijd mooie combinaties Zodat je keuze kan maken
Beste Andre, Bedankt voor je review! Leuk om te horen dat onze combinaties je helpen bij het maken van een keuze. Met vriendelijke groet, Liza
Artikelen die te groot waren kon ik makkelijk retour sturen en binnen 3 Werkdagen hadnik mijn aankoop bedrag terug.
Beste Stephanie, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat het retourneren makkelijk ging. Met vriendelijke groet, Liza
Hele mooie kleding/schoenen van goede kwaliteit. Verzending en retour ging ook heel snel!
Beste Tif, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit en dat zowel de verzending als het retouren snel is verlopen. Met vriendelijke groet, Liza
Mooi assortiment en snelle levering
Beste Laura, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over ons assortiment en de snelle levering! Met vriendelijke groet, Liza
Jammer geen bezorgin meer naar België .
Beste Dianara, Dank je wel voor je review 😊 We zien het maar als een goed teken dat je het jammer vindt dat we niet meer naar België verzenden, dat betekent in ieder geval dat je graag bij ons bestelt! We hebben deze beslissing inderdaad moeten nemen vanwege het vele extra papierwerk en belastingadministratie dat bij leveringen naar België komt kijken. Op een gegeven moment werd dat helaas niet meer rendabel voor ons. Wie weet in de toekomst weer! In ieder geval bedankt voor je aanbeveling. Met vriendelijke groet, Marianne
Zou ik zo weer doen. Netjes en op tijd. Geen gedoe en gewoon zoals het hoort.
Beste Annick, Fijn om te horen, bedankt voor deze mooie review! Met vriendelijke groet, Marianne
Kwam per toeval op jullie site terecht en werd meteen enthousiast
Hi Petra, Wat leuk dat je ons per toeval hebt gevonden en meteen enthousiast was! Met vriendelijke groet, Liza
Goeie kwaliteit
Hi Suzanne, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle verzending en de kwaliteit. Met vriendelijke groet, Liza
Ik heb al vaker sneakers besteld en altijd correct geleverd, goede kwaliteit en trouw aan de foto’s
Hi Carla, Bedankt voor je fijne review. Wat leuk om te horen dat je al vaker bij ons bestelt en altijd tevreden bent over de levering en kwaliteit! Met vriendelijke groet, Amy
Heel snelle levering , tevreden
Hi Sonja, Bedankt voor je positieve review. Wat fijn om te horen dat de levering zo snel was en je tevreden bent! Met vriendelijke groet, Liza
Originele beoordeling
Heel snelle levering , maar heel slecht met geroutineerd artikel te betalen , duurt bijna 2 weken dat je geld terug jrijgt
Met bestelde tas kon niet worden geleverd door een verkeerd voorraad beheer. Kan gebeuren maar de geboden oplossing of excuses vond ik helaas onder de maat van klant vriendelijk. Kreeg al een melding dat het verzonden was zelfs. Om daarna te horen dat het toch niet ging lukken. Vreemd genoeg geen andere opties, eventuele korting op ander exemplaar. Alleen…. Sorry het is er niet
Beste Pieter, Wat super vervelend om dit te lezen! We snappen je frustratie, dit is niet een manier hoe wij dit normaal gesproken zouden oplossen. Ik ga het in ieder geval uitzoeken en zal er bij je op terugkomen. Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Marianne
Snelle levering, helaas retour gestuurd omdat de maat niet goed was. Ook de retourzending verliep handig en snel.
Hi Annet, Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat zowel de levering als het retourneren snel en soepel is verlopen! Met vriendelijke groet, Liza
Snelle levering door updates en een prachtig item netjes verpakt. Echt een aanrader. Wellicht tot de volgende keer! Bedankt Herman Schoenen!
Hi Lisette, Bedankt voor je mooie review en je enthousiaste woorden. Wat fijn dat je tevreden bent over de snelle levering en het item! Met vriendelijke groet, Liza
Goed verpakt, helaas pasten ze niet. Terugsturen is zo gemakkelijk mogelijk gemaakt.
Hi Inge, Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat de levering snel was en dat het retourneren gemakkelijk is verlopen! Met vriendelijke groet, Liza
Beste
Hi Romano, Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je een goede en vertrouwde ervaring bij ons hebt gehad! Met vriendelijke groet, Liza
Snelle levering en goed geprijsd
Hi Monique, Bedankt voor je positieve review. Fijn om te horen dat je tevreden bent over de prijs en de snelle levering! Met vriendelijke groet, Liza
Snel en accuraat
Hi Helmi, Bedankt voor je positieve review. Fijn om te horen dat alles snel en correct is verlopen! Met vriendelijke groet, Amy
Alles is precies wat ze aangeven
Hi Geraldine, Bedankt voor je mooie review. Wat fijn dat alles precies is zoals aangegeven en helemaal naar wens is! Met vriendelijke groet, Rosa
Snelle bezorging netjes verpakt
Hi Anneke, Bedankt voor je positieve review. Wat fijn dat je bestelling snel en netjes verpakt is aangekomen! Met vriendelijke groet, Rosa
Altyd de mooiste guess collectie Word ook altyd fijn geholpen
Hi Sandra, Bedankt voor je positieve review en je complimenten over onze winkel en de GUESS collectie. En wat leuk om te horen dat je altijd zo fijn geholpen wordt, we zien je graag weer terug in de winkel! Met vriendelijke groet, Rosa
Herman shoes is heel snel met leveling ook met het afhalen in de winkel zijn ze heel vriendelijk en Geduldig. En er valt altijd let's te ritseling voor de bestselling of de maat Dat je nodig hebt! Top blijf zo door gaan! Groetjes Roxiane Changmula
Hi Roxiane, Bedankt voor je geweldige review en je mooie complimenten over onze service in de winkel. Wat fijn dat je zo tevreden bent, we hopen je snel weer te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Rosa
Vandaag besteld morgen in huis.. goed kwaliteit producten
Hi Rafiely, Bedankt voor je positieve review. Wat fijn dat je bestelling zo snel in huis was en dat je tevreden bent over de kwaliteit van onze producten! Met vriendelijke groet, Rosa
Mooie schoenen. Goede prijs/kwaliteitsverhouding, zitten en lopen heerlijk en een super snelle levering. Helemaal top!
Hi Esther, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de schoenen, de prijs-kwaliteitverhouding en de snelle levering. Met vriendelijke groet, Rosa
Na mijn keuze van een jas, is deze snel geleverd.
Hi Corina, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je jas snel is geleverd en dat je tevreden bent. Met vriendelijke groet, Rosa
De door mij bestelde schoenen had ik al in een andere kleur dus bestellen was voor mij gemakkelijk en ze waren ook nog eens een stuk goedkoper. De bestelling werd super snel verzonden. Als ik nog eens schoenen nodig heb ga ik zeker nog een keer bij Herman schoenen bestellen.
Hi Miranda, Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat het bestellen gemakkelijk was en dat je de schoenen snel en voor een goede prijs hebt ontvangen, zelfs ondanks de sneeuw. We zien je graag weer terug bij Herman Schoenen! Met vriendelijke groet, Rosa