Pluspunten
Alles top!
Yes, dat horen we graag! :) Veel plezier met jouw bestelling. Groetjes, Susanne.
Pluspunten
duidelijkheid in terugkoppeling status bestelling en snelle levertijd.
VerbeterpuntenGeen. Alles was perfect verlopen.
Super fijn, Kwasi! Veel plezier met jouw aankoop :) Groetjes, Susanne.
Pluspunten
Snelle levering. Netjes verpakt. Zag er allemaal keurig verzorgd uit. Ik ben blij met mijn bestelling.
Hi Marianne, Super leuk om te lezen dat je tevreden bent over onze webshop :) Ik wens je veel plezier met jouw bestelling. Groetjes, Susanne.
Pluspunten
Snel en duidelijk.
VerbeterpuntenNiet
Bedankt voor jouw review! :)
Pluspunten
duidelijke website nette verzorging van het bestelde artikel
Bedankt voor de complimenten! Fijn om te lezen dat je tevreden bent :) Groetjes, Susanne.
Pluspunten
Super snel geleverd , en heel goed ingepakt top
Dankjewel voor de complimenten en het prachtige cijfer, Cynthia! Veel plezier met je aankopen en hopelijk tot ziens :) Groetjes, Tiffany
Pluspunten
snelle levering en ook omruilen gaat snel je wordt goed op de hoogte gehouden via de mail.
Verbeterpuntenniets
Hi Sandra, Wat fijn om te horen dat alles goed is gegaan met de levering en het omruilen! Hopelijk kunnen we je snel weer eens van dienst zijn! Groetjes, Tiffany
Pluspunten
Een goede en snelle levering
VerbeterpuntenNiks te melden
Fijn om te horen, Eline! Bedankt voor het achterlaten van een review en hopelijk zien we je snel weer een terug :) Groetjes, Tiffany
Pluspunten
goede info wat beteft betaling en levering en snel geleverd (zoals op de website staat aangegeven).
Verbeterpuntende doos waar het horloge in werd vervoerd was wel overdreven groot (was een grote schoenendoos)
Hi Marc, Bedankt voor jouw mooie beoordeling! Fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze webshop. Je hebt helemaal gelijk dat de verzenddozen voor horloges nogal aan de grote kant zijn, 'less is more' kennen wij hier niet haha ;) Hopelijk tot een volgende bestelling. Groetjes, Susanne.
Pluspunten
VerbeterpuntenNiks op aan te merken
Hi Rowena, Dankjewel voor de complimenten en het prachtige cijfer! Hopelijk zien we je snel weer eens terug in de webshop :) Groetjes, Tiffany
Pluspunten
- snelle levering - goede service bij beschadiging kleren
Dankjewel, Ambra! Super fijn om te lezen :D Hopelijk kunnen we je snel weer van dienst zijn! Groetjes, Tiffany
Pluspunten
Super snelle levering en goede prijs
Fijn om te lezen, Lotte! Bedankt voor het achterlaten van een review en heel veel plezier met je aankopen! Groetjes, Tiffany
ze zouden een antwoordnr kunnen gebruiken voor retoer. nu bestel ik er niks meer
Beste Hilde, Een retournummer is voor ons helaas (nog) niet mogelijk, omdat we een ander verdienmodel hebben dan grotere ketens als Zalando. Wij hebben er daarom voor gekozen om onze klanten de retourkosten op zich te laten nemen. Hier communiceren wij ook duidelijk over op onze webshop. In ruil daarvoor geven wij onze klanten meer persoonlijke service. Geen bandjes dus als je ons belt met vragen. In het geval van een ruiling krijgen onze klanten daarnaast de retourkosten terug als winkelkrediet op hun webshop account. En uiteraard kunnen onze klanten ook kosteloos artikelen retourneren of ruilen in onze winkel. Groeten, Tiffany
Pluspunten
snelle service
Verbeterpuntenveel uitverkocht
Pluspunten
Snelle en juiste levering
Goed om te horen dat alles goed is gegaan met de levering van je bestelling, Sofie! Bedankt voor het achterlaten van een review en heel veel plezier met je aankopen :) Groetjes, Tiffany
Pluspunten
Snelle levering, mooi verpakt, prachtige producten. Zeker een aanrader.
VerbeterpuntenGeen
Hi Iris, Wat fijn om te lezen, dankjewel! Veel plezier met je aankopen en hopelijk zien we je weer eens terug in de webshop! Groetjes, Tiffany
Pluspunten
Levering ging goed netjes oprijd binnen
Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze levering, Jaimy! Veel plezier met jouw aankoop :) Groetjes, Susanne.
Pluspunten
Mooie spullen. Snelle levering. Ben heel nieuwsgierig naar de winkel. Ga zeker een keer langs.
VerbeterpuntenGeen
Hi Anna, Bedankt voor de complimenten! We hopen je snel in onze winkel te mogen helpen :) Voor een kleine impressie van onze winkel, check https://hermanschoenen.nl/contact. Groetjes, Susanne.
Pluspunten
Snelle levering en goede korting op schoenen
VerbeterpuntenBestellen met een smartphone gaat niet
Hi Milouda, Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze webshop! Wij werken er momenteel heel hard aan om het probleem dat zich bij enkele smartphones voordoet te verhelpen :) Groetjes, Susanne.
Pluspunten
Super goede en snelle levering! Als je een probleem hebt hun je goed over het probleem praten met de medewerkers..
Bedankt voor de complimenten, Nadina! Hopelijk kan ik je snel nog eens helpen :) Groetjes, Susanne.