Pluspunten
Super goede en snelle levering! Als je een probleem hebt hun je goed over het probleem praten met de medewerkers..
Bedankt voor de complimenten, Nadina! Hopelijk kan ik je snel nog eens helpen :) Groetjes, Susanne.
VerbeterpuntenDie heb ik niet
Fijn om te horen dat je zo tevreden bent, Yvonne! Bedankt dat je de moeite hebt genomen om een review achter te laten :) Groetjes, Susanne.
Pluspunten
Goede internet site en snelle levering. Uitgebried assortiment merkkleding en schoenen.
Bedankt voor de complimenten, Mariette! Hopelijk zien wij je nog eens terug in onze winkel of online in onze webshop :) Groetjes, Susanne.
Pluspunten
snelle service
Verbeterpuntenprijs was elders eerst goedkoper ,na korting door solden niet meer, maar waarom eerst 7 euro of zo duurder prijzen ?
Hi Sandy, Bedankt voor jouw review, fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service! Wat betreft de originele verkoopprijs die ergens anders goedkoper was; wij houden ons te allen tijde aan de voorgeschreven verkoopprijs van de leverancier. Indien een artikel ergens anders goedkoper geprijsd is, betekent dit dat deze winkel dit niet doet. Wij kunnen dit niet veranderen. Als wij ons niet aan de voorgeschreven verkoopprijzen houden, krijgen wij problemen met onze leveranciers. Hopelijk heb ik je hiermee voldoende geïnformeerd! Groetjes, Susanne.
Pluspunten
Snel geregeld ,binnen de afgesproken tijd!
VerbeterpuntenGeen
Bedankt voor de mooie review! Veel plezier met jouw aankoop :) Groetjes, Susanne.
Pluspunten
snelle service goed verpakt zeker gaan we er nog een keer bestellen
Fijn om te horen, Thomas! Bedankt voor de complimenten en veel plezier met je aankopen! Groetjes, Tiffany
Pluspunten
best wel snelle service
Verbeterpuntenbeter en duidelijke mail met de link voor het pakket te volgen
Bedankt voor het achterlaten van een review! Onze klanten krijgen van PostNL een e-mail met hierin een Track en Trace code om het pakket mee te volgen. Bij sommige klanten komt deze e-mail in de spambox terecht, wellicht is dit ook bij jou gebeurd? In ieder geval veel plezier met je aankopen en hopelijk zien we je weer eens terug in de webshop! Groetjes, Tiffany
Pluspunten
Ik ben heel erg tevreden, juiste maat goede kwaliteit en snel geleverd!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
ben tevreden en snell bezorging!
Pluspunten
Snelle levering en goed ingepakt.
VerbeterpuntenGeen idee.
Bedankt voor jouw mooie beoordeling, Theressa! Hopelijk tot snel in onze winkel of online in onze webshop :) Groetjes, Susanne.
Pluspunten
netjes ingepakt,laarsjes zijn perfect, zitten als gegoten en een heerlijke snelle snelle bezorging.
Wat een complimenten, Mandy! Bedankt! :) Heel veel plezier met jouw nieuwe laarzen en hopelijk tot snel. Groetjes, Susanne.
Pluspunten
snelle levering, geen verzendkosten
Hi Elsa, Bedankt voor de complimenten! Fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze webshop :) Hopelijk kan ik je snel nog eens helpen! Groetjes, Susanne.
Pluspunten
Leuke spullen, goede webshop
Dankjewel voor je complimenten, Gunay! We hopen je snel weer van dienst te kunnen zijn! Groetjes, Tiffany
Pluspunten
Snelle levering!
Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze levering, Shenna! Veel plezier met jouw bestelling :) Groetjes, Susanne.
Pluspunten
Goede en snelle verzending!
VerbeterpuntenGeen
Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze levering, Kaily! Hopelijk zien wij je nog eens terug in onze winkel of online in onze webshop :) Groetjes, Susanne.
Pluspunten
Snel en makkelijk
VerbeterpuntenDoos mag wat spannender. Voor een dure jas had ik nog wat leuks erbij verwacht (kan ook aan airforce liggen). Of een leuk kaartje ofzo. Het mag wat persoonlijker en wat meer een beleving zijn
Hi Xanthe, Fijn om te horen dat je een goede ervaring hebt gehad met het online winkelen in onze webshop! Bedankt voor de complimenten en de mooie beoordeling. We zullen je verbeterpunt in ons achterhoofd houden en hopelijk kunnen we in de toekomst ermee aan de slag! Veel plezier met je nieuwe jas en groetjes, Tiffany
Pluspunten
heb de bestelling vlug gekregen en alles was correct
Goed om te lezen, Peter! Bedankt voor het achterlaten deze mooie review en hopelijk tot ziens :) Groetjes, Tiffany
Pluspunten
Super mooie schoenen besteld en op tijd binnen prima bedrijf!
Hi Esmee, Dankjewel voor de complimenten en de prachtige beoordeling! Hopelijk kunnen we je snel weer eens van dienst zijn. Groetjes, Tiffany
Pluspunten
Snel, accuraat, goede prijs, zeer ruime keuze, goed verpakt. Gewoon een dikke 10!
VerbeterpuntenTot nu tie geen tips if verbeterpunten!
Wat super fijn om te lezen dat je zo'n positieve ervaring hebt gehad, Gideon! Bedankt voor het achterlaten van een review en heel veel plezier met je aankopen! Groetjes, Tiffany
Pluspunten
Mooie producten voor een mooie prijs
VerbeterpuntenSneller leveren
Hoi Kiethie, Bedankt voor het achterlaten van een beoordeling en de complimenten! Bestellingen die op werkdagen worden geplaatst voor 16:30 uur, worden de volgende dag al geleverd. Bestellingen die op zaterdagen voor 16:30 uur worden geplaatst worden maandag geleverd. Op zondagen zijn wij dicht, dus zondag is de enige dag waarop bestellingen niet worden verwerkt of geleverd. Jij hebt jouw bestelling de zaterdagavond voor het nieuwe jaar geplaatst, en gezien we maandag 1 januari 2018 dicht waren heb jij jouw bestelling inderdaad later ontvangen dan gewoonlijk. Hopelijk kun jij jouw bestelling volgende keer gewoon de volgende dag in ontvangst nemen! Groetjes en veel plezier met je aankopen, Tiffany