Pluspunten
Snelle levering. artikel goed verpakt
Hi Melissa, Goed om te horen dat je tevreden bent met de levering! Bedankt voor het achterlaten van een review en hopelijk tot ziens! Groetjes, Tiffany
Pluspunten
Goede service!!
Super om te lezen dat je tevreden bent over onze service, Britt! Hopelijk kan ik je snel nog eens helpen. Groetjes, Susanne.
Pluspunten
goede service, snelle levering, top producten, mooie winkel
Wauw, wat een hoop mooie woorden, Sharon! Enorm bedankt voor deze review. Hopelijk zien wij je snel nog eens terug in onze winkel of online in onze webshop :) Groetjes, Susanne.
Pluspunten
snelle levering, mooie artikelen, goede service!
Bedankt voor de complimenten, Nancy! Hopelijk zien wij je nog eens terug in onze winkel of online in onze webshop. Groetjes, Susanne.
Pluspunten
Hi Caroline, Bedankt dat je de moeite hebt genomen om een review achter te laten! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze webshop. Hopelijk kan ik je snel nog eens helpen! Groetjes, Susanne.
Pluspunten
Super snelle levering
Hoi Patty, Fijn om te horen, bedankt! Veel plezier met je aankopen en hopelijk tot snel! Groetjes, Tiffany
Pluspunten
Snelle levering.
VerbeterpuntenDe verzendkosten als iets geretourneerd worden gewoon voor rekening nemen. Of desnoods alleen als de hele bestelling wordt terug gestuurd. Is toch een extra service. Ik woon niet in de buurt maar jullie hebben toch leuke dingen soms. Het is lastig in te schatten via een foto hoe iets valt. Het is heel jammer dat als het onder de €100 is en het niet past je €12 aan verzenden kwijt bent. Of €7 als het wel boven de 100 is. Maar service is sowieso niet jullie sterkste kant. Ik bestel al bijna niet daardoor maar als er dan toch een leuke kortingsactie is houden de verzendkosten me ook nog tegen. Als ik het hou vind ik het niet erg maar anders is het gewoon weggegooid geld.
Beste Ylona, Bedankt voor jouw review. Wij doen ons best om onze klanten zo goed mogelijk te helpen. Helaas begrijp ik dat dit bij jou niet is gelukt. Onze excuses hiervoor! Wat betreft de verzendkosten voor retourneren: wij hebben een totaal ander verdienmodel dan de grote spelers als bijv. Zalando. Hierdoor hebben wij ervoor gekozen om de klant zelf eventuele verzendkosten bij bestellingen onder de €100,- en retourkosten te laten betalen. Hier communiceren we ook duidelijk over op onze webshop. Wel bieden wij de mogelijkheid om een artikel kosteloos te retourneren in winkel. Daarnaast wil ik je er graag op wijzen dat de verzendkosten worden teruggestort wanneer de gehele bestelling retour wordt gestuurd. Groetjes, Tiffany.
Pluspunten
Snelle levering, geen poespas
VerbeterpuntenKan niets vinden
Hi Rosi, Dankjewel voor de complimenten en het mooie cijfer! We hopen dat je veel plezier zult hebben van je aankopen. Groetjes, Tiffany
Pluspunten
Je word altyd vriendelijk geholpen
Hi Vanessa, Wat goed en leuk om te horen, dankjewel! :) Groetjes, Tiffany
Pluspunten
Hi Daan, Fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze levering! Hopelijk kan ik je snel nog eens helpen. Groetjes, Susanne.
Pluspunten
snel en goede prijs
Bedankt voor de complimenten, Helma! Veel plezier met jouw bestelling :) Groetjes, Susanne.
Pluspunten
Hi Mirjam, Fijn om te horen dat je jouw bestelling snel in ontvangst hebt kunnen nemen! Bedankt voor de mooie beoordeling en veel plezier met je aankoop! Groetjes, Tiffany
Pluspunten
snelle levering en nette afhandeling
Dat zijn nou eens mooie complimenten om te lezen! Bedankt voor je review en hopelijk zien we je weer eens terug in de webshop! Groetjes, Tiffany
Pluspunten
Goede site en overzichtelijk. En snelle correcte levering
Bedankt voor alle mooie complimenten en het prachtige cijfer! Hopelijk kunnen we je binnenkort weer eens van dienst zijn :) Veel plezier met je aankopen! Groetjes, Tiffany
Pluspunten
Al vaker besteld. Zeer tevreden.
Hoi Yvonne, Wat leuk om te lezen dat je tevreden met ons bent en dat je vaker bij ons hebt besteld! :) Hopelijk kunnen we je snel weer eens helpen! Groetjes, Tiffany
Pluspunten
Goede en snelle service. Goede producten en altijd netjes bezorgd.
VerbeterpuntenDe doos waar in het bezorgd werd stond open. Ik weet niet of dat bij jullie is gebeurt of bij post nl.
Hoi Jessie, Fijn om te horen dat je blij bent met onze producten en de levering! Vervelend dat de doos met je bestelling open stond bij ontvangst! Excuses hiervoor! Wij plakken de dozen altijd dicht met een Herman sticker voordat we ze aan PostNL overdragen. Misschien dat deze tijdens transport heeft losgelaten? Ik hoop dat de producten verder onbeschadigd waren, anders horen we het natuurlijk graag! Groetjes, Tiffany
VerbeterpuntenGeen
Fijn om te horen dat je jouw bestelling snel hebt ontvangen :) Bedankt voor het achterlaten van een review en voor het mooie cijfer! Groetjes, Tiffany
Pluspunten
Snelle levering, uitstekend verpakt en een goed product gekocht.
Hoi Joanne, Bedankt voor de mooie complimenten! Super fijn om te lezen dat jouw bestelling naar wens is verlopen :) Groetjes en veel plezier met jouw aankoop! Tiffany