Pluspunten
Snelle levering!
Hoi Mo, Fijn om te horen dat je jouw bestelling snel hebt ontvangen! Heel veel plezier ervan en bedankt voor het mooie cijfer :) Groetjes, Tiffany
Pluspunten
Snelle levering en gelijk na bestelling handige track en trace mailtjes.
Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze webshop en levering! Veel plezier met jouw bestelling en hopelijk tot ziens. Groetjes, Susanne.
Pluspunten
De beste !
Ohyeah, dat horen we graag!
Pluspunten
Bedankt voor jouw beoordeling, Kelly! Super om te lezen dat je tevreden bent over onze levering. Hopelijk kunnen wij je snel nog eens helpen :) Groetjes, Susanne.
Pluspunten
Mooie schoenen, snelle levering en erg aantrekkelijke aanbiedingen.
Bedankt voor de complimenten! :) Heel leuk om te lezen. Hopelijk kunnen wij je snel nog eens helpen. Groetjes, Susanne.
Pluspunten
Hi Laura, Bedankt voor jouw compliment! Hopelijk zien wij je nog eens terug in onze winkel of online in onze webshop. Groetjes, Susanne.
Bedankt voor het compliment! Veel plezier met je aankopen :) Groetjes, Tiffany
Pluspunten
Snelle levering en werd daarover ook goed op de hoogte gehouden.
Hi Charessa, Fijn om te horen dat je tevreden bent met de snelheid van de levering en dat je goed op de hoogte bent gehouden! Veel plezier met je aankopen en hopelijk zien we je weer eens terug in de webshop! :) Groetjes, Tiffany
Pluspunten
Hoi Daniëlle, Fijn om te lezen dat je tevreden bent met de snelheid van de levering! Veel plezier met je aankopen en hopelijk zien we je weer eens in de webshop! Groetjes, Tiffany
Pluspunten
VerbeterpuntenMisschien meerdere filialen openen ?
Hoi Vanessa, Dankjewel voor jouw prachtige cijfer en goed om te horen dat je tevreden bent over de levering! Meerdere filialen openen is op dit moment toekomstmuziek, maar het is zeker een mooi doel om naar te streven! Groetjes en fijn weekend, Tiffany
Pluspunten
Snel makkelijk en klantvriendelijk
Dankjewel voor jouw complimenten en het mooie cijfer! Hopelijk zien we je weer eens terug in de webshop :) Groetjes, Tiffany
Pluspunten
Mooie collectie, uitmuntende service en zeer service gerichte medewerkers.
Bedankt voor deze mooie complimenten! Super leuk om te lezen :) Hopelijk kunnen wij je snel nog eens helpen. Groetjes, Susanne.
Pluspunten
Snelle levering en duidelijke websitebezoek
Verbeterpunten-
Hoi Lilly, Fijn om te lezen dat je makkelijk door de webshop hebt kunnen navigeren en dat je tevreden bent met de snelheid van de levering! Hopelijk zien we je weer eens terug in de webshop :) Groetjes, Tiffany
Pluspunten
Hi Sanne, Fijn om te horen dat je tevreden bent met de snelheid van de levering! Hopelijk zien we je weer een terug in de webshop :) Groetjes, Tiffany
Pluspunten
Snel bezorgd. Goed verzorgd verpakt. Prima in orde en aan te bevelen!
Hoi Esther, Super leuk om te lezen, bedankt! Ook bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten :) Heel veel plezier met je aankopen! Groetjes, Tiffany
Pluspunten
Mooie uitgebreide collectie, Supersnelle levering, netjes ingepakt en fijn dat er een echte kassabon bijzit.
VerbeterpuntenGeen
Hoi Daisy, Wat leuk om te lezen! Dankjewel voor je mooie complimenten en het prachtige cijfer! Hopelijk zien we je weer eens terug in de webshop :) Groetjes, Tiffany
Pluspunten
goede service
Verbeterpuntengeen verbeterpunten
Hoi Cynthia, Bedankt voor de complimenten en het mooie cijfer! We wensen je heel veel plezier met je aankoop en hopen je weer eens terug te zien in de webshop! Groetjes, Tiffany
Pluspunten
Snel en correct geleverd
Leuk om te lezen dat je tevreden bent over onze levering! Bedankt dat je de moeite hebt genomen om een review achter te laten :) Groetjes, Susanne.
Pluspunten
Snel, behulpzaam en duidelijk
Bedankt voor de complimenten, Ronald! Leuk om te lezen :) Hopelijk zien wij je nog eens terug in onze winkel of online in onze webshop. Groetjes, Susanne.