ze zouden een antwoordnr kunnen gebruiken voor retoer. nu bestel ik er niks meer
Beste Hilde, Een retournummer is voor ons helaas (nog) niet mogelijk, omdat we een ander verdienmodel hebben dan grotere ketens als Zalando. Wij hebben er daarom voor gekozen om onze klanten de retourkosten op zich te laten nemen. Hier communiceren wij ook duidelijk over op onze webshop. In ruil daarvoor geven wij onze klanten meer persoonlijke service. Geen bandjes dus als je ons belt met vragen. In het geval van een ruiling krijgen onze klanten daarnaast de retourkosten terug als winkelkrediet op hun webshop account. En uiteraard kunnen onze klanten ook kosteloos artikelen retourneren of ruilen in onze winkel. Groeten, Tiffany
Pluspunten
snelle service
Verbeterpuntenveel uitverkocht
Pluspunten
Snelle en juiste levering
Goed om te horen dat alles goed is gegaan met de levering van je bestelling, Sofie! Bedankt voor het achterlaten van een review en heel veel plezier met je aankopen :) Groetjes, Tiffany
Pluspunten
Snelle levering, mooi verpakt, prachtige producten. Zeker een aanrader.
Hi Iris, Wat fijn om te lezen, dankjewel! Veel plezier met je aankopen en hopelijk zien we je weer eens terug in de webshop! Groetjes, Tiffany
Pluspunten
Levering ging goed netjes oprijd binnen
Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze levering, Jaimy! Veel plezier met jouw aankoop :) Groetjes, Susanne.
Pluspunten
Mooie spullen. Snelle levering. Ben heel nieuwsgierig naar de winkel. Ga zeker een keer langs.
Hi Anna, Bedankt voor de complimenten! We hopen je snel in onze winkel te mogen helpen :) Voor een kleine impressie van onze winkel, check https://hermanschoenen.nl/contact. Groetjes, Susanne.
Pluspunten
Snelle levering en goede korting op schoenen
VerbeterpuntenBestellen met een smartphone gaat niet
Hi Milouda, Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze webshop! Wij werken er momenteel heel hard aan om het probleem dat zich bij enkele smartphones voordoet te verhelpen :) Groetjes, Susanne.
Pluspunten
Super goede en snelle levering! Als je een probleem hebt hun je goed over het probleem praten met de medewerkers..
Bedankt voor de complimenten, Nadina! Hopelijk kan ik je snel nog eens helpen :) Groetjes, Susanne.
VerbeterpuntenDie heb ik niet
Fijn om te horen dat je zo tevreden bent, Yvonne! Bedankt dat je de moeite hebt genomen om een review achter te laten :) Groetjes, Susanne.
Pluspunten
Goede internet site en snelle levering. Uitgebried assortiment merkkleding en schoenen.
Bedankt voor de complimenten, Mariette! Hopelijk zien wij je nog eens terug in onze winkel of online in onze webshop :) Groetjes, Susanne.
Pluspunten
snelle service
Verbeterpuntenprijs was elders eerst goedkoper ,na korting door solden niet meer, maar waarom eerst 7 euro of zo duurder prijzen ?
Hi Sandy, Bedankt voor jouw review, fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service! Wat betreft de originele verkoopprijs die ergens anders goedkoper was; wij houden ons te allen tijde aan de voorgeschreven verkoopprijs van de leverancier. Indien een artikel ergens anders goedkoper geprijsd is, betekent dit dat deze winkel dit niet doet. Wij kunnen dit niet veranderen. Als wij ons niet aan de voorgeschreven verkoopprijzen houden, krijgen wij problemen met onze leveranciers. Hopelijk heb ik je hiermee voldoende geïnformeerd! Groetjes, Susanne.
Pluspunten
Snel geregeld ,binnen de afgesproken tijd!
Bedankt voor de mooie review! Veel plezier met jouw aankoop :) Groetjes, Susanne.
Pluspunten
snelle service goed verpakt zeker gaan we er nog een keer bestellen
Fijn om te horen, Thomas! Bedankt voor de complimenten en veel plezier met je aankopen! Groetjes, Tiffany
Pluspunten
best wel snelle service
Verbeterpuntenbeter en duidelijke mail met de link voor het pakket te volgen
Bedankt voor het achterlaten van een review! Onze klanten krijgen van PostNL een e-mail met hierin een Track en Trace code om het pakket mee te volgen. Bij sommige klanten komt deze e-mail in de spambox terecht, wellicht is dit ook bij jou gebeurd? In ieder geval veel plezier met je aankopen en hopelijk zien we je weer eens terug in de webshop! Groetjes, Tiffany
Pluspunten
Ik ben heel erg tevreden, juiste maat goede kwaliteit en snel geleverd!
Pluspunten
ben tevreden en snell bezorging!
Pluspunten
Snelle levering en goed ingepakt.
VerbeterpuntenGeen idee.
Bedankt voor jouw mooie beoordeling, Theressa! Hopelijk tot snel in onze winkel of online in onze webshop :) Groetjes, Susanne.