Pluspunten
Snel, behulpzaam en duidelijk
Bedankt voor de complimenten, Ronald! Leuk om te lezen :) Hopelijk zien wij je nog eens terug in onze winkel of online in onze webshop. Groetjes, Susanne.
Pluspunten
Snelle levering, mooie schoenen
Hoi Brian, Super fijn om te horen dat je blij bent met ons aanbod en met de snelheid van de levering! Veel plezier met je aankoop en hopelijk tot ziens :) Groetjes, Tiffany
Pluspunten
Goed info en snelle levering
Hoi Els, Bedankt voor het achterlaten van een review :) Fijn om te horen dat je tevreden bent met de levering en met de informatie op de webshop! Groetjes, Tiffany
Pluspunten
Goede Service Snelle Levering Je meteen bericht krijgt wanneer er een fout aan je bestelling is en dat je dan nog een keuze mag maken .
VerbeterpuntenGa zo door Super
Hi Rowdy, Bedankt voor de complimenten en het mooie cijfer! We zijn blij om te lezen dat je tevreden met onze service en de snelheid van de levering bent :) Heel veel plezier met je nieuwe schoenen! Groetjes, Tiffany
Pluspunten
Bedankt voor het compliment! :) Veel plezier met jouw aankoop. Groetjes, Susanne.
Pluspunten
Zeer snelle levering: 1 dag!!!
VerbeterpuntenSnelle en zeer goede professionele service! Perfect :-)
Hoi Jessica, Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze levering! Op dit moment hebben wij jouw retourzending nog niet ontvangen. Zodra wij het pakket hebben ontvangen, staat het aankoopbedrag binnen enkele werkdagen weer op jouw rekening. Hopelijk heb ik je hiermee voldoende geïnformeerd. Mocht je nog vragen hebben rondom jouw retouraanvraag, kun je ons altijd even bellen op mailen. Groetjes, Susanne.
Pluspunten
Prima service, snel geleverd
Hoi Danilo, Bedankt voor jouw beoordeling. Fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze service. Ik wens je veel plezier met jouw bestelling. Groetjes, Susanne.
Pluspunten
Duidelijk en overzichtelijke site. Goede service. Bestelling kwam binnen 2 dagen binnen.
Hi Eva, Bedankt voor jouw mooie beoordeling en de complimenten! Fijn om te lezen dat je het online winkelen bij ons als prettig hebt ervaren. Hopelijk zien we je weer eens terug in de webshop :) Groetjes, Tiffany
Pluspunten
Snelle correcte levering
Hi Marina, Fijn om te horen dat je tevreden bent met de levering! Veel plezier met je aankoop en hopelijk zien we je weer eens terug in de webshop :-) Groetjes, Tiffany
Pluspunten
Snelle levering en goede producten
Hoi Ilona, Super om te lezen dat je tevreden bent over onze webshop! Hopelijk kan ik je snel nog eens verder helpen. Uiteraard ben je ook van harte welkom om eens langs te komen in onze winkel! :) Groetjes, Susanne.
Pluspunten
Snel, makelijk
VerbeterpuntenWeet ik niet
Hoi Peter, Bedankt voor het achterlaten van een review! Fijn om te horen dat je het shoppen bij ons als makkelijk en snel hebt ervaren :) Veel plezier met je aankopen en hopelijk tot ziens! Groetjes, Tiffany
Pluspunten
* Goede & snelle levering * Zeer klantvriendelijk
Hoi Bo, Bedankt voor de complimenten! Super om te horen dat wij je naar wens hebben kunnen helpen en dat je tevreden bent over onze levering. Hopelijk kan ik je snel nog eens verder helpen in onze webshop of in onze winkel! Groetjes, Susanne.
Pluspunten
Snelle levering en alles goed verlopen
VerbeterpuntenDat je geen artikelen apart mag laten leggen om in de winkel te passen.
Hoi Mandy, Bedankt voor jouw beoordeling en opbouwende feedback! De reden waarom wij geen artikelen apart leggen, is omdat wij in onze winkel en online in onze webshop met een gemeenschappelijke voorraad werken. Indien wij een artikel apart leggen, kan deze dus nog steeds besteld worden. Omdat wij dit risico niet willen lopen, raden wij altijd aan om artikelen online te bestellen en te kiezen voor de optie "ophalen in de winkel". Op deze manier ben je ervan verzekerd dat het voor je apart ligt. Mocht het toch niet naar wens zijn, storten wij het aankoopbedrag direct terug op jouw rekening. Hopelijk heb ik je hiermee voldoende geïnformeerd. Ik wens je in ieder geval veel plezier met jouw bestelling! Groetjes, Susanne.
Positive
We are happy, very good quality!! Thx a lot
Thank you, Roxana! Kind regards, Susanne.
Pluspunten
Netjes geleverd en op de aangegeven tijdstip
Hoi Khadija, Bedankt voor jouw goede beoordeling! Super fijn om te lezen dat jouw pakket snel en netjes is geleverd :) Ik wens je veel plezier met jouw bestelling en hoop je nog eens terug te zien in onze winkel of online in onze webshop. Groetjes, Susanne.
Pluspunten
Top bedrijf.. .snelle levering
Hi Kim, Leuk om te lezen dat je tevreden met ons en de snelheid van de levering bent! Veel plezier met je aankoop en hopelijk tot ziens! :) Groetjes, Tiffany
Pluspunten
Snelle levering! S'middags besteld en de volgende dag in huis!
VerbeterpuntenN.V.T.
Bedankt voor de complimenten! :) Veel plezier met jouw bestelling! Groetjes, Susanne.
Pluspunten
Hoi Sita, Fijn om te horen dat je tevreden bent met de levering! Bedankt voor jouw mooie beoordeling en hopelijk zien we je weer eens terug op de webshop! Groetjes, Tiffany
Pluspunten
Doen wat ze beloven. Keurig verpakt en op tijd bezorgd.
Bedankt voor de complimenten en de prachtige beoordeling! Heel leuk om te lezen :) Hopelijk zien we je weer eens terug in de webshop! Groetjes, Tiffany
Pluspunten
Overzichtelijke site en snelle levering
VerbeterpuntenGern
Hi Erwin, Goed om te lezen dat je tevreden bent met de site en de snelheid van de levering! Bedankt voor mooie jouw review en heel veel plezier met je aankoop! :) Groetjes, Tiffany
Pluspunten
Snelle levering, keurig verpakt
Hoi Daan, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling over ons te schrijven! Leuk om jouw complimenten te lezen, dankjewel :) Veel plezier met jouw bestelling, hopelijk zien wij je nog eens terug in onze winkel of online in onze webshop. Groetjes, Susanne.