Pluspunten
Super snelle levering. Nette verpakking
VerbeterpuntenAls je een verkeerde maat hebt noet he retourkaarten betalen
Hoi Bas, Goed om te horen dat je tevreden bent over onze levering! Wat betreft het betalen van verzendkosten: ik kan me voorstellen dat je het fijner had gevonden als deze niet op eigen kosten waren geweest. Wij hebben hier echter bewust voor gekozen, omdat wij een ander verdienmodel hebben dan webshops die geen verzendkosten rekenen. In ruil daarvoor krijgen onze klanten goede service, een snelle levering en direct contact met onze medewerkers. Retourneren/ruilen kan in de winkel wel kosteloos. We wensen je veel plezier met je aankoop en hopen je weer eens terug te zien in de webshop! Groetjes, Tiffany
Pluspunten
Zeer reactief en vriendelijk
VerbeterpuntenWebsite iets professioneler opstellen
Hi Serge, Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service! Ik zal je verbeterpunt doorgeven aan onze website builder. Veel plezier met je aankopen en hopelijk tot een volgende keer! Groetjes, Tiffany
Pluspunten
De producten zijn van een hele goede kwaliteit. Zeer snelle levering van de bestelde producten.
VerbeterpuntenSchoenen en Laarzen van Slangenleer en krokodillenleer gaan verkopen.
Hoi Hans, Bedankt voor de mooie complimenten en het prachtige cijfer! Heel leuk om te lezen :) Of er ooit schoenen van slangen- en/of krokodillenleer in ons assortiment zullen komen, is afhankelijk van de collecties die de merken die we aanbieden uitbrengen. Maar wie weet zie je die leersoorten in de toekomst een keer bij ons terug! Groetjes, Tiffany
Pluspunten
vlotte levering. Uitgebreide keuze.
Bedankt voor de mooie complimenten, Mieke! Veel plezier met je aankopen en we hopen je weer terug te zien in de webshop! Groetjes, Tiffany
Pluspunten
Snelle service! Ik had de schoenen de volgende dag al in huis...
VerbeterpuntenGratis retour zou beter zijn...
Hoi Heleen, Wat fijn om te horen dat je te spreken bent over onze levering! :) Ik begrijp heel goed dat gratis retourneren door veel klanten als prettig wordt ervaren. Echter, webshops die hiervoor kiezen, werken met een totaal ander verdienmodel dan wij doen. Voor ons is het een bewuste keuze geweest om hier niet aan mee te doen. Wij onderscheiden ons liever door een goede service te bieden, een snelle levering en direct contact i.p.v. een bandje wanneer je telefonisch contact opneemt. Uiteraard is het wel mogelijk om artikelen gratis in de winkel te retourneren. Hopelijk zien wij je nog eens terug in onze winkel of online in onze winkel! Groetjes, Susanne.
Pluspunten
Duidelijke site, bestelling snel geleverd en goed verpakt. (in extra papier en met een 'echte' kassabon zoals wanneer je het in een 'echte' modezaak koopt.
Bedankt voor de complimenten! :) Hopelijk heb je veel plezier van jouw bestelling. Groetjes, Susanne.
Pluspunten
Snel professioneel!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Ze hebben het netjes opgelost met het omruilen van schoenen. De schoenen waren snel binnen.
VerbeterpuntenGeen. Ga zo door.
Hoi Liane, Fijn om te horen dat alles goed en snel is afgehandeld! Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. Hopelijk zien wij je nog eens terug in onze winkel of online in onze webshop. Groetjes, Susanne.
Pluspunten
Snelle verzending, keurig verpakt en je wordt goed op de hoogte gehouden over de levering.
Hoi Jeanette, Wat super om te lezen dat je zo tevreden bent over onze levering en alles wat daarbij komt kijken :) Hopelijk heb je veel plezier van jouw bestelling en zien wij je snel nog eens terug in onze winkel of online in onze webshop! Groetjes, Susanne.
Pluspunten
Snelle levering!
Leuk om te lezen dat je tevreden bent over onze levering! Bedankt dat je de moeite hebt genomen om dit te laten weten :) Veel plezier met jouw bestelling! Groetjes, Susanne.
Pluspunten
Super levering, schoenen zijn ook fantastisch (iceberg)
VerbeterpuntenGeen verbeter punten en geen tips. Zeer tevreden! Houden zo !!
Hoi Ozan, Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent! Ik wens je heel veel plezier met jouw Iceberg schoenen. Hopelijk zien wij je nog eens terug in onze winkel of online in onze webshop. Groetjes, Susanne.
Pluspunten
Snel en goede service
Bedankt voor de complimenten en de mooie beoordeling, Nicole! Groetjes, Tiffany
Pluspunten
vlugge afhandeling
Fijn om te horen dat je tevreden bent met de afhandeling, Philip! Veel plezier met jouw aankoop en hopelijk tot ziens! Groetjes, Tiffany
Pluspunten
Fijne communicatie. Klantvriendelijk. Goede kwaliteit producten.
VerbeterpuntenDe winkel meer overzichtelijk maken, het is nu een beetje rommelig.
Bedankt voor de deze prachtige review! Erg leuk om te lezen :) We zullen jouw verbeterpunt ook zeker meenemen. Groetjes, Tiffany
Pluspunten
Fijn om te horen dat je tevreden bent met de snelheid van de levering, Ting! Bedankt voor het nemen van de tijd om een review achter te laten en veel plezier met jouw aankoop! Groetjes, Tiffany
Pluspunten
Netjes op tijd! Ben er heel blij mee ik ga vaker bestelen!
Hoi Yasmina, Wat leuk om te lezen dat je zo blij bent met onze webshop! Hopelijk zien we je snel weer eens terug :) Veel plezier met jouw bestelling! Groetjes, Susanne.
Pluspunten
Mooie website en overzichtelijk
VerbeterpuntenHad zelf een bestelling van € 99,95. Terwijl er vanaf € 100,- geen verzendkosten zijn. Had graag voor mijn schoenen € 100,- willen betalen en geen verzendkosten als je begrijpt wat ik bedoel.
Hoi Peter, Bedankt voor jouw review! Ik kan me goed voorstellen dat het erg vervelend is om door het prijsverschil van 5 cent verzendkosten te moeten betalen. Dit is een automatische instelling die wij niet kunnen veranderen. Wellicht kunnen wij dit bedrag in de toekomst verlagen. Hopelijk heb je veel plezier van jouw aankoop! Groetjes, Susanne.
mijn pakket werd naar het facturatieadres gestuurd ipv het leveringsadres vermeld in mijn persoonlijk account wacht reeds meer dan 1 week op mijn bestelling
Hoi Chantal, Nogmaals ontzettend vervelend dat wij jouw pakket hebben opgestuurd naar jouw factuuradres. Echter, dit is echt het adres dat bij jouw bestelling is doorgegeven. Ik vrees dat je bij het plaatsen van de bestelling vergeten bent om het vinkje "verzenden naar hetzelfde adres" uit te zetten. Indien je dit niet doet, wordt standaard het factuuradres gehanteerd. Zodra wij jouw pakket hier hebben ontvangen, sturen wij deze direct opnieuw op naar het andere adres. Hopelijk is alles op deze manier snel afgehandeld en heb je veel plezier van jouw bestelling. Groetjes, Susanne.
Pluspunten
Snelle levering. Helaas pasten de schoenen niet. Retour gestuurd. Naar 3 dagen geld terug op mijn rekening. Super netjes geregeld
VerbeterpuntenNvt
Hoi Adelina, Wat jammer dat de schoenen niet paste! Bedankt dat je toch de moeite hebt genomen om een review te schrijven. Bedankt voor alle complimenten. We zijn blij om te horen dat je tevreden bent over onze service! Groetjes, Susanne.
Pluspunten
Snelle levering & top service
VerbeterpuntenGeen
Milaika, bedankt voor jouw mooie review! Super leuk om te lezen :) Wij wensen jou heel veel plezier met jouw aankopen! Groetjes, Tiffany
Pluspunten
Alles wordt snel en perfect geleverd
Hoi Johan, Bedankt voor jouw beoordeling! Super fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze levering. Groetjes, Susanne.