Pluspunten
Goede service Snelle levering
Hi Natascha, Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service en de levering van jouw bestelling! Hopelijk zien we je nog eens terug in de webshop! Groetjes, Tiffany
Pluspunten
Goede service, mooie producten
VerbeterpuntenEr staat op de website, voor een bepaalde tijd besteld volgende dag in huis. Ik had mijn bestelling om 11 uur sochtends geplaatst, dus ruim voor die tijd. Ik kreeg mijn bestelling 2 dagen later.
Hoi Maaike, Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service en producten! Wel vervelend dat je jouw bestelling een dag later hebt gekregen. De dag dat jij jouw bestelling hebt geplaatst, is PostNL door een fout niet langsgekomen om de bestellingen bij ons op te halen. Hierdoor konden wij pas de volgende dag alle bestellingen verzenden. Onze excuses voor het ongemak! Groetjes, Tiffany
Pluspunten
Goed en duidelijk verhaal bij retoureren
VerbeterpuntenGratis verzenden zowel verzenden als retour
Hi Gerbert, Bedankt voor jouw mooie beoordeling en goed om te horen dat de retourprocedure duidelijk is. We zullen je verbeterpunten meenemen! Groetjes, Tiffany
Pluspunten
Super service!! Aardige mensen!! Snel antwoord op mail!! Top kwaliteit!!
VerbeterpuntenGeen
Hoi Ronald, Bedankt voor de mooie complimenten en beoordeling! Fijn om te weten dat je blij bent onze service :) Heel veel plezier met je aankopen! Groetjes, Tiffany
Pluspunten
Snel en goed!
Hoi Bart, Fijn om te horen dat je tevreden met ons bent! Hopelijk zien we je nog eens terug in de webshop. Groetjes, Tiffany
Pluspunten
Snelle levering. Als het niet goed is, krijg je geld als snel terug!
Verbeterpunten-
Dankjewel voor jouw mooie beoordeling! Heel fijn om te horen dat je tevreden bent met de levering en met het retourneren :) Groetjes, Tiffany
Pluspunten
Goede snelle service top
Verbeterpuntengeen
Hi Henriette, Fijn om te horen dat je blij bent met de service! Bedankt dat jij de tijd hebt genomen om een beoordeling achter te laten en veel plezier met je aankopen! Groetjes, Tiffany
Pluspunten
Mijn klacht is super opgelost! Nogmaals erg bedankt!
Hoi Tessa, Wat vervelend dat wij je hebben moeten teleurstellen. Ik kan me de frustratie goed voorstellen. Echter, ik heb zojuist overlegd met de collega die je destijds telefonisch heeft geholpen en zij geeft aan heel duidelijk te hebben gecommuniceerd dat je de tas online kon bestellen en kon kiezen voor de optie "ophalen in de winkel". Op deze manier zou de tas gegarandeerd voor je apart liggen. Wij werken namelijk met een gemeenschappelijke voorraad in onze winkel en webshop en met een goedlopende actie als deze, kan de voorraad erg hard gaan. Nogmaals mijn excuses voor het ongemak, hopelijk kun je de tas een volgende keer direct online bestellen! Indien deze dan toch niet naar wens is, storten wij uiteraard het bedrag direct terug.
Pluspunten
Grote collectie van de luxe merken
VerbeterpuntenDe verkoopsters kijken je niet aan/groeten niet als je in de winkel binnenkomt. Pas na lang rondlopen werd ik aangesproken maar ik denk door de bedrijfsleidster. Verkoopster gaf mij m'n sneakers maar nam niet de moeite de veters voor mij los te maken zodat ik de schoenen makkelijker kon passen. Nam ook niet de moeite een schoenlepel te halen. Bij het afrekenen waren de dames wel vriendelijk. Beetje jammer dat je je niet zo welkom voelt bij het betreden van deze mooie zaak. Herman is een mooie zaak met mooie spullen en ik kom al jaren hier. En al jaren verbaas ik me over het benaderen van de klant bij binnenkomst en de nonchalance soms van de medewerksters.
Hoi, Wat ontzettend vervelend om te horen dat je niet naar wens bent geholpen in onze winkel. Ik wil je in ieder geval bedanken dat je de moeite hebt genomen om ons hiervan op de hoogte te brengen, wij nemen deze klacht dan ook zeer serieus. Vanochtend is dit direct intern besproken met alle medewerkers. Wellicht zou je ons nog even willen laten weten wanneer je precies in de winkel bent geweest en een beschrijving van de verkoopster die je niet naar wens heeft geholpen. Wij zullen diegene hier dan ook nog persoonlijk op aan spreken. Hopelijk zorgt dit in de toekomst voor een betere ervaring in onze winkel. Bij voorbaat dank! Groetjes, Susanne.
Pluspunten
Duidelijke communicatie
VerbeterpuntenAntwoordnummer voor retour artikelen Ik zou niet meer zo gauw veel bestellen. Bij twijfel niet omdat indien je wilt retourneren 6,95 kwint bent
Hoi Stephanie, Bedankt voor jouw beoordeling en duidelijke feedback! Alle retouren kunnen kosteloos worden terug gebracht in onze winkel. Uiteraard begrijp ik dat dit niet voor alle klanten haalbaar is of zelfs nog duurder zou zijn dan de verzendkosten. Wellicht kunnen wij deze retourkosten in de toekomst verlagen. In ieder geval veel plezier met jouw bestelling! :) Groetjes, Susanne.
Pluspunten
Altijd een snelle goede levering.. Goede service
VerbeterpuntenBlijf vooral zo doorgaan
Bedankt voor de complimenten, Avalon! Wij zullen zeker ons best doen om zo verder te gaan :) Groetjes, Susanne.
Pluspunten
Snelle levering en mooie website
Hoi Antoinette, Bedankt voor de complimenten! Veel plezier met jouw bestelling :) Groetjes, Susanne.
Pluspunten
super snelle levering top!
Hi Monica, Bedankt voor jouw beoordeling! Super fijn om te horen dat je tevreden bent met de levering. Veel plezier met je aankoop en hopelijk tot ziens :) Groetjes, Tiffany
Pluspunten
Snel geleverd Goede kwaliteit
Hi Khadija! Dankjewel voor jouw mooie beoordeling! We hopen je weer terug te zien op de webshop :) Groetjes, Tiffany
Pluspunten
Snelle aflevering en goed producten
Hi Lola, Fijn om te horen dat je tevreden bent met de levering en de producten! Bedankt voor jouw mooie cijfer en veel plezier met je aankopen! Groetjes, Tiffany
Pluspunten
Snelle levering! Uitgebreid assortiment!
Hi Fatima, Bedankt voor jouw complimenten en de mooie beoordeling! Groetjes, Tiffany
Bedankt voor jouw mooie beoordeling, Kim! Veel plezier met je aankopen :) Groetjes, Tiffany
Pluspunten
Fijn om te horen dat je blij bent met de levering. Bedankt voor jouw beoordeling en hopelijk zine we je nog eens terug in de webshop! Groetjes, Tiffany
Pluspunten
Goede service en snelle levering. Trui was perfect!
VerbeterpuntenNee
Hi Anne, Super goed om te horen dat je blij bent met je trui en de levering ervan. Heel veel plezier met je aankoop! Groetjes, Tiffany
Pluspunten
goede service en vriendelijke mensen zijn erg behulpzaam.
Hi Helene, Bedankt voor jouw mooie complimenten! Super leuk om te horen :) Hopelijk zien we je nog eens terug in de webshop! Groetjes, Tiffany