Hoi Lena, Fijn dat je tevreden bent met onze service en bedankt voor de positieve beoordeling! Groetjes Sabrina
Pluspunten
Heel professioneel. Vandaag besteld morgen in huis Keurig verpakt met kassabon
Bedankt voor alle complimenten! Heel leuk om te lezen :) Fijn weekend, Susanne.
Pluspunten
VerbeterpuntenGoed naar het adres kijken waar het naar toe moet tis namelijk bij mij fout gegaan
Hoi Anna, Bedankt voor de feedback! In principe checken wij alle adressen op fouten die door de klant zijn gemaakt bij het plaatsen van de bestelling. Helaas hebben wij dit bij jou over het hoofd gezien. Wij zullen dit in het vervolg zeker weer beter controleren. Fijn weekend! Groetjes, Susanne.
Pluspunten
Heel snel geleverd...maten zijn kloppend
VerbeterpuntenGeen
Hoi Monique, Leuk om te lezen dat je tevreden bent over onze webshop en levering! Hopelijk zien wij je nog eens terug. Groetjes, Susanne.
Pluspunten
Snelle correcte levering, product was zoals verwacht prima
Hoi Carola, Goed om te lezen dat je blij bent met jouw bestelling, heel veel plezier ermee! Groetjes, Susanne.
Pluspunten
Hoi Marjolein, Fijn om te horen dat jouw bestelling snel was geleverd! Hopelijk zien wij je nog eens terug in onze winkel of webshop. Groetjes, Susanne.
Pluspunten
Snelle service,altijd leverbaar.
Fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze webshop! Bedankt voor jouw beoordeling :) Groetjes, Susanne.
Pluspunten
Snelle levering en topproducten.
Hoi Shanna, Fijn om te horen dat je er blij mee bent! Groetjes Sabrina
Pluspunten
nette verpakking. alles past altijd goed in de dozen. duidelijke emails als je bestelling hebt geplaats, bevestiging etc.
Verbeterpuntenop dit moment geen verbeterpunten.
Bedankt voor alle complimenten, Latoya! Hopelijk zien wij je nog eens terug in onze winkel of online in onze webshop. Groetjes Sabrina
Pluspunten
prima website en snelle levering via de onlinestore
Hoi Edwin, Bedankt voor de complimenten en fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. Groetjes Sabrina
Pluspunten
Keurige vlotte aflevering..... Goede communicatie.
Bedankt voor de positieve beoordeling! Hopelijk zien we jou nog eens terug in onze (web) shop. Groetjes Sabrina
Pluspunten
Snelle en correcte levering en afhandeling
Bedankt voor de complimenten, Marielle! Hopelijk heb je nog veel plezier van de bestelling. Groetjes Sabrina
Pluspunten
Snelle levering, veel keuzes
Hoi Cornelia, Bedankt voor de positieve beoordeling en complimenten! Groetjes Sabrina
Pluspunten
Altijd leuke kleding en snelle levertijd.
VerbeterpuntenHeb ik niet
Bedankt voor de complimenten en positieve beoordeling, Kyra! Hopelijk heb je nog veel plezier van jouw bestelling. Groetjes Sabrina
Pluspunten
Super behandeld.
Hoi Barbara, Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. Hopelijk zien wij je nog eens terug in onze (web) shop. Groetjes Sabrina
Pluspunten
op tijd geleverd
Verbeterpunten-
Hoi Esther, Goed om te horen dat je het pakketje op tijd hebt gekregen en bedankt voor de positieve beoordeling. Groetjes Sabrina
Verbeterpunten0
Hoi Yasmina, Bedankt voor de positieve beoordeling, hopelijk heb je nog veel plezier van de bestelling. Groetjes Sabrina
Pluspunten
Snelle levering na een dag al en goed verpakt. Vandaag weer 2 bestellingen gedaan.
VerbeterpuntenGeen
Hoi Cynthia, Super leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over onze webshop! Bedankt voor jouw bestellingen :) Groetjes, Susanne.
Pluspunten
Kwalitatief !
Verbeterpuntenzo doorgaan :D
Bedankt voor de positieve beoordeling, Samet! Hopelijk zien wij je snel nog eens terug in onze (web) shop. Groetjes Sabrina
Pluspunten
VerbeterpuntenNouw om eerlijk te zijn ,vindt het heel vervelend en apart dat er "made in vietnam " in mijn armani pak staat,en ik had ook verwacht dat het gewoon een redelijke jogging stof zou zijn maar het is maar een heel dun (goedkoop) stofje ,totaal niet wat k van herman schoenen had verwacht heel jammer dit
Beste Banjer, Wat jammer dat jij ontevreden bent, ik hoop dat onze reactie dit kan veranderen. Armani is niet het enige grote merk dat fabrieken buiten Europa heeft. Bijna alle grote merken, ook Nike en Adidas, produceren voornamelijk in landen als China, Vietnam etc. Sterker nog, er zijn nog maar weinig merken die in bijv. Italië produceren. Dit produceren buiten Europa zou niet ten koste van de kwaliteit mogen gaan, dus als jij een klacht over de kwaliteit hebt kan je deze uiteraard bij ons indienen, wij zullen de klacht dan voorleggen aan het merk. Is het niet zo dat het hier om een nieuw joggingpak gaat? De zomer kwaliteit is altijd iets dunner dan de winter kwaliteit. Met vriendelijke groet, Sabrina
Pluspunten
VerbeterpuntenRetourkosten zelf betalen ipv klant. Belachelijk dit
Beste heer Yilmaz, Wat jammer dat u niet tevreden bent. Wij hebben de Armani schoenen gratis, op onze kosten, naar u opgestuurd. Wij hebben er echter voor gekozen, dat eventueel retour sturen door de klant niet door ons betaald wordt, dit communiceren wij ook op onze webshop. Retourneren in de winkel is wel gratis. Wij weten dat er webshops (vooral van grote bedrijven, met een ander verdienmodel) zijn die wel gratis heen en weer sturen. Dit is een duidelijke keuze van onze kant, dus ik ben bang dat we u niet tevreden zullen krijgen. Met vriendelijke groet, Sabrina
Pluspunten
Super snel met leveren. Goede kwaliteit
Hoi Angie, Bedankt voor de positieve beoordeling en fijn om te horen dat je de bestelling snel hebt ontvangen. Hopelijk zien wij jou nog een terug in onze (web) winkel. Groetjes Sabrina
Pluspunten
Super goede service! Alles mooi ingepakt en netjes verzorgt! Zeker een aanrader!
Hoi Karlijn, Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service! Hopelijk heb je nog veel plezier van de bestelling. Groetjes Sabrina
Pluspunten
Snelle levering Fijn dat je een track en trace code kreeg Duidelijk mail dat bestelling was geplaatst Netjes verpakt
VerbeterpuntenGratis thuisbezorgd pas bij 100,-
Hoi Saskia, Bedankt voor de duidelijke feedback, fijn om te lezen dat je zo tevreden bent! Wij zullen zeker kijken of wij de verzendkosten in de toekomst kunnen verlagen. Hopelijk zien wij je nog eens terug! Groetjes, Susanne.